Premijer liga BiH - aktuelno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Razumljivo je što kone slabije igraju i ne daju sve od sebe, valja platit sudski proces Stojniću pa Mirva zavrno pipu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima li na svjetu mravijeg kapitena nekog kluba.Ovaj Suljic kad bi bio jaci vjetar vazda bi bio u nedozvoljenoj poziciji.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo Mirviću napravio si najgore Sarajevo u istoriji njegovog postojana napuši se kurca zajedno saAjlom,Emirom,Poturon marš svi u 3 p.m.
Strasno
Strasno
- BiHSportman
- Kontakt:
Dobra utakmica Slobode. Sarajevo je veoma loše danas odigralo. Teren je bio užasan. Gradski slabiji klubovi igraju protiv slabijih, npr. dok Sloboda dere Sarajeva, Željezničar osvijetlava obraz grada nam.
Zadnja izmjena: BiHSportman, dana/u 05 nov 2022, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
1921!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Samo dok se Oremuš oporavi…
- Beduin
- Kontakt:
Ima, kad ti zabiju 2 gola.
Ljubi vas brat. Special za Mortema i Vanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Izgleda mirvic gledo u pogresnu solju yebo matter svoJU!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neće Sloboda ispasti
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka čast na pobjedi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pokušat ću napisati nešto van prepucavanja...Sarajevu jednostavno fali individualni kvalitet...jest fudbal kolektivna igra..ali ako stavima od prvog do zadnjeg na papir i pogledamo Sarajevo nema ama niti jednog igrača od ostatka lige da je u bilo čemu prevaga..evo npr.Đokanović..drag dečko ali zaista na svoj poziciji ne odskače od ostatka lige..što kažu u pet deka gore-dolje.Krilni igrači..pa 90minuta ja nisam vidio dribling,da je neko probio bok ,napravio višak..znači ne znaju ,ne mogu..Stative..kada pogledamo obje te stative uopšte nisu iz neke izgrađene akcije..mogle ući,mogle i ne ući. Problem je što i klubovi koji finansijski dobro stoje ne mogu kupiti par igrače koji su stepenica više od ostatka lige.
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 05 nov 2022, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Jojj kone sreća vaša pa je odgođen derbi zreli ste barem za 2-3 komada.
Cestitke Slobodi jaca ekipa je danas pobjedila,više su željeli pobjedu,imaju više "muskaraca" u ekipi sto je vrlo cesto prevaga u ovoj ligi koja se igra dosta na snagu.Par igraca Sarajeva se fizicki nemoze nositi ni sa U-19 ekipama kamoli na ovim terenima gdje se trebas potuc i puno je duel igre.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Krilo, koje je uz to kapiten, po onakvom kijametu i terenu završio utakmicu čistog dresa.aqarius je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:00Pokušat ću napisati nešto van prepucavanja...Sarajevu jednostavno fali individualni kvalitet...jest fudbal kolektivna igra..ali ako stavima od orvig do zadnjeg na papir i pigledamo Sarajevo nema ama niti jednog igrača od ostatka lige da je u bilo čemu prevaga..evo npr.Đokanović..drag dečko ali zaista na svoj poziciji ne odskače od ostatka lige..što kažu u pet deka gore-dolje.Krilni igrači..pa 90minuta ja nisam vidio dribling,da je neko probio bok ,napravio višak..znači ne znaju ,ne mogu..Stative..kada pogledamo obje te stative uopšte nisu iz neke izgrađene akcije..mogle ući,mogle i ne ući. Problem je šti i klubovi koji finansijski dobro stoje ne mogu kupiti par igrače koji su stepenica više od ostatka lige.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Svaka čast Slobodi. Danas su bili bolji i baš su sve dali da dobiju.
Navijači Sarajeva svršavaju na Džafića i Avramovskog, a stvarno ne vidim razlog tome. Pa Said, Vranjes, Komazec, Štilić, Bekrić su okretniji od njih, iako su na zalasku karijere.
Navijači Sarajeva svršavaju na Džafića i Avramovskog, a stvarno ne vidim razlog tome. Pa Said, Vranjes, Komazec, Štilić, Bekrić su okretniji od njih, iako su na zalasku karijere.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ufurali se nakon sto su dobili IGMAN i to jedva sa diskutabilnim sudjenjem. Nista mi nema mrze nego kad njihovi navijaci (a bogme i igraci) pocnu omalovazavti protivnike. Onda svake sedmice mozes citati njihovo kalkulisanje koliko ko treba da kiksa kako bi oni mogli biti prvi a naravno vec unaprijed upisu sebi bodove jer do njihove igre nije nego je do drugih i koliko ce drugi kiksati. Zali boze para sto su potrosili na ove nazovi fudbalere.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:56A moji pitari, cim ste poceli sa: Sad imamo laksi raspored, a ni Zrinjski ne moze sve pobjedit...eo sta se desi. Pisi propalo ovu sezonu, manje ce razocarenje na kraju bit. sve ide naopako
Kakve ba horde, nema toga vise. I horde i manijake 3 prava mangupa ce rastjerati, poniziti, ugasiti. To su obicni travari i bacaci kamenja u dalj.
- BiHSportman
- Kontakt:
Najgori navijači su ubjedljivo Sarajeva. Psuju im mrtve (sramota), žive.LegendaIvica je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:04Ufurali se nakon sto su dobili IGMAN i to jedva sa diskutabilnim sudjenjem. Nista mi nema mrze nego kad njihovi navijaci (a bogme i igraci) pocnu omalovazavti protivnike. Onda svake sedmice mozes citati njihovo kalkulisanje koliko ko treba da kiksa kako bi oni mogli biti prvi a naravno vec unaprijed upisu sebi bodove jer do njihove igre nije nego je do drugih i koliko ce drugi kiksati. Zali boze para sto su potrosili na ove nazovi fudbalere.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:56A moji pitari, cim ste poceli sa: Sad imamo laksi raspored, a ni Zrinjski ne moze sve pobjedit...eo sta se desi. Pisi propalo ovu sezonu, manje ce razocarenje na kraju bit. sve ide naopako
1921!
-
- Kontakt:
Yebo ti to, kod Emira Hadzica plata ko u premijera, ali za igranje football menadzera.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, svrakino1921 i 12 gostiju.