FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sine prije 7 i 14 dana ste veličali ovu ekipu. Prije 3 mjeseca zajedno sa Dudićem najavljivali osvajanje lige.f0rest1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:52Jest kriv je protivnik sto smo losi, djaba ti trener kad imas qrcine od igraca.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:48Šta možeš uraditi kad ovi stoje u svom 16m u 631. Ljudi izmišljaju nove bunker formacije. Plus ovakav teren, i naravno loš mentalitet naših kojeg je Dudić unio zajedno sa vrlo loše fizički pripremljenom ekipom. Plus manjak kvaliteta kod pojedinaca. Sloboda ti dadne gol iz čistog ofsajda. Nemoguća misija za dobit.
Treba nama samo dobar i stručan trener na klupi i to je to.
Trebaju nam mudonje od igraca a ne baletanke ove i jedan dobar psiholog nije moguce bilo koji igrac da dodje kod nas da bude loš baš.
Znao je i Dzeno voditi dobro tim ali imao je Benku, Cimirota i ostale koji sami rijese mec.
Budite samo nekad realni. U porazu su igrači amateri, baletani i šta sve ne, u pobjedama treba im zlatne lopte dijelit. Daj ba. Tako pričaju samo oni koji su pored kafane čuli mišljenje nekog pijanca kako on zna nešto o fudbalu, pa od njega pokupili nešto.
U ovoj ekipi kvaliteta ima, potencijala ima. Trenera nema već godinu dana od odlaska Sablića. U vrijeme Sablića nije bilo ni kvaliteta ni potencijala, a bolje rezultate i igre imao duplo od svih trenera u ovoj godini. I što je najbitnije bio je iskren i realan u svom radu.
Dakle, od prvog dana govorim Mustafić je rang Rustemovića, Džafić je nula, kojem je u 32-33 godini došao vrhunac karijere u Tuzla City i transfer u Sarajevo, kojeg je Dudić inicirao, svi su bili protiv dovođenja njega jer uzima minute akademacima, a nije kvalitet taj. Rashid, neka pita predsjednik što je doveo ovog igrača, a kako je Dudić rekao da je kvalitetan i da će biti koristan. Kažu financijski stojimo odlično, a prodao se prvi igrač za kojeg je došla ponuda, Mujakić, nakon njega raspad sistema u odbrani. Dudić tjerao akademce da dovede svoje pulene, što li. Fizički ekipa u fazi pretreniranosti, jer eto Dudić i onaj Trnovac vodeći se kafanskom rečenicom što više treniraš bolji si. Nikad više pucanja mišića u klubu nije bilo, igrači se vuku po terenu, normalno kad su iscijeđeni maksimalno. I ti bi isti bio da radiš 5 dana po 24h, 6 ne bi mogao ustati. E tako je i njima čitavu polusezonu.
Ima još bruku stvari koja se može napisati. Ali ne vrijedi jer će dobar dio vas i dalje udarati po istom, kad je pobjeda naši su dream team svijeta, kad je poraz treba ih u 2. kantonalnu tjerat.
Za ovu polusezonu su igrači najmanje krivi, ima i krivice pojedinih, ali sva krivica ide na Dudića, Mirvića, sve ostale zaposlene u klubu i dijelom na Hadžića koji je dopustio da mu se neko drugi mješa u posao i da se on prilagođava treneru, a ne trener njemu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Hajmo lezbace , Ajla i Hazdija mrs iz kluba. Mislim da niti jedan uposlenik kluba ne zna sto je ofsajd kod prvog gola, eto takvi nam trenutno vode klub.
Čovječe ove jadnike je "neko" birao i lafo spremao za sezonu. Pravio ekipu.
Fuj.
Fuj.
The saddest thing in life is wasted talent.
Jevat im mater svima od Mirvica, igraca pa do ekonoma i cistacice .. sve rastjerati treba.
You are someone else I am still right here
Nije problem poraz ni prvi ni posljednji ali je problem pristup, zalaganje, sramota za Sarajevo nemam druge riječi. Pješke bi vi meni do Sarajeva.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Naši igrači nisu nešto kvalitetniji od slobodnih. Nemamo ih sta kriviti. Ali možemo kriviti one koji su procijenili da su ovi igrači kvalitet za plate od po deset hiljada. Za duplo manje para se moglo napraviti ovo što imamo. Ova ekipa nema ni glavu ni rep.
Dakle sistem da žene budu direktori, hadžija sd, ne donosi rezultate.
Mirvic je ubleha, kao što sam i rekao prije početka sezone. I yebo vas on sve koji ga branite.
Dakle sistem da žene budu direktori, hadžija sd, ne donosi rezultate.
Mirvic je ubleha, kao što sam i rekao prije početka sezone. I yebo vas on sve koji ga branite.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesmo buraz, krivi smo što smo se ovdje utrkivali u slikanju članskih, godišnjih, majica i dresova iz fan shopa i ostalih pičqi materina.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Yebo nam je Mirvic sa vracanjem ćelave spodobe majke svima!
Nebi me čudilo da se i on nije ugrađivao u plate i razliku stavljao na kladaru!
Odlaziteeee!!!!
Nebi me čudilo da se i on nije ugrađivao u plate i razliku stavljao na kladaru!
Odlaziteeee!!!!
Moj Mirvicu vodis nas u propast sa svojim lezbejskim kurvama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli šta bi bilo da ih nismo spremali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ne znam pojedini ko da ne prate nase utakmice. Protiv Igmana i Posusja nista bolje nismo igrali kao ni citavu polusezonu. Zato mi je smijesno kad pojedini poslije 2 pobjede pocese racunati koliko nam Zrinjski bjezi
nigdje realnosti.
Morate shvatiti da ovdje nema kvaliteta za nesto bolje od ovoga izuzev da se vise bore nego do sad. Kvalitet je takav kakav jest. Radikalan potez se uradio na kraju prosle sezone i Dudic je to znao da ide ili na bas dobro ili propast. Jer ko ce pogoditi sa toliko igraca i da se to tako lako uklopi. Obicno mjenjas 2 do 3 pozicije pa to uklapas, kalukulises sa osobinama tih novih igraca itd.. Ovako tesko, ne znam. Jedno je sigurno, kvalitet igraca bolji od ovoga tesko ces dovesti u nasu ligu.. Al se moze bolje ukomponovati ekipa da puno bolje izgleda na terenu.. Ovo je nasa najgora polusezona, kumovalo je i odlazak sa koseva realno, nekako igraju ko da nemaju odgovornoati.. Ne znam, sve je pomjesano u glavi

Morate shvatiti da ovdje nema kvaliteta za nesto bolje od ovoga izuzev da se vise bore nego do sad. Kvalitet je takav kakav jest. Radikalan potez se uradio na kraju prosle sezone i Dudic je to znao da ide ili na bas dobro ili propast. Jer ko ce pogoditi sa toliko igraca i da se to tako lako uklopi. Obicno mjenjas 2 do 3 pozicije pa to uklapas, kalukulises sa osobinama tih novih igraca itd.. Ovako tesko, ne znam. Jedno je sigurno, kvalitet igraca bolji od ovoga tesko ces dovesti u nasu ligu.. Al se moze bolje ukomponovati ekipa da puno bolje izgleda na terenu.. Ovo je nasa najgora polusezona, kumovalo je i odlazak sa koseva realno, nekako igraju ko da nemaju odgovornoati.. Ne znam, sve je pomjesano u glavi
Prvo, fizicka sprema nam je katastrofalna. Uzasna.
Drugo, ipak nije Dal problem, nego je problem Kapiten bijeli.
Trece, selekcija ekipe uzasna... a kad sve saberes 4 igraca od toga 3 iz akademije.
cetvrto, sve sto se vidi na terenu, to je slika stanja u kolektivu (od vlasnika do igraca)
peto, vidljivo je da je disciplina nepostojeca, da se radi ko sta hoce.
sesto, na zalost, najgore je kad se moras vaditi, a mi se na zimu moramo vaditi
sedmo, ZABRANITI DOVODJENJE STRANACA SA BALKANA! MOZE BRAZILAC, AFRIKANAC SVE SAMO NE BALKANAC.
Osmo, zabraniti povratnike u sarajevo.
Deveto, upisati benificirani radni staz navijacima sarajeva, i besplatne usluge psihijatra
Drugo, ipak nije Dal problem, nego je problem Kapiten bijeli.
Trece, selekcija ekipe uzasna... a kad sve saberes 4 igraca od toga 3 iz akademije.
cetvrto, sve sto se vidi na terenu, to je slika stanja u kolektivu (od vlasnika do igraca)
peto, vidljivo je da je disciplina nepostojeca, da se radi ko sta hoce.
sesto, na zalost, najgore je kad se moras vaditi, a mi se na zimu moramo vaditi
sedmo, ZABRANITI DOVODJENJE STRANACA SA BALKANA! MOZE BRAZILAC, AFRIKANAC SVE SAMO NE BALKANAC.
Osmo, zabraniti povratnike u sarajevo.
Deveto, upisati benificirani radni staz navijacima sarajeva, i besplatne usluge psihijatra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Skupite muda uvedite juniore i kadetr,necemo da gledamo Dzafice,Suljice,Varesajovice i slicne sminkere hebem im zene,kcerke sad ce doci ovi strucnjaci da mi objasne kako oni citaju,kako su uvrijedjeni a to sto pijemo tablete cijelu sedmicu nije bitno,vazno je kako se derpasi osjecaju hebem im svi familiju za lijekova im trebalo,gledajte strasni navijaci bice bolje
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma niko nije velicao, vise se raja zajebavala ovo su kite od igraca.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:08Sine prije 7 i 14 dana ste veličali ovu ekipu. Prije 3 mjeseca zajedno sa Dudićem najavljivali osvajanje lige.f0rest1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:52Jest kriv je protivnik sto smo losi, djaba ti trener kad imas qrcine od igraca.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:48Šta možeš uraditi kad ovi stoje u svom 16m u 631. Ljudi izmišljaju nove bunker formacije. Plus ovakav teren, i naravno loš mentalitet naših kojeg je Dudić unio zajedno sa vrlo loše fizički pripremljenom ekipom. Plus manjak kvaliteta kod pojedinaca. Sloboda ti dadne gol iz čistog ofsajda. Nemoguća misija za dobit.
Treba nama samo dobar i stručan trener na klupi i to je to.
Trebaju nam mudonje od igraca a ne baletanke ove i jedan dobar psiholog nije moguce bilo koji igrac da dodje kod nas da bude loš baš.
Znao je i Dzeno voditi dobro tim ali imao je Benku, Cimirota i ostale koji sami rijese mec.
Budite samo nekad realni. U porazu su igrači amateri, baletani i šta sve ne, u pobjedama treba im zlatne lopte dijelit. Daj ba. Tako pričaju samo oni koji su pored kafane čuli mišljenje nekog pijanca kako on zna nešto o fudbalu, pa od njega pokupili nešto.
U ovoj ekipi kvaliteta ima, potencijala ima. Trenera nema već godinu dana od odlaska Sablića. U vrijeme Sablića nije bilo ni kvaliteta ni potencijala, a bolje rezultate i igre imao duplo od svih trenera u ovoj godini. I što je najbitnije bio je iskren i realan u svom radu.
Dakle, od prvog dana govorim Mustafić je rang Rustemovića, Džafić je nula, kojem je u 32-33 godini došao vrhunac karijere u Tuzla City i transfer u Sarajevo, kojeg je Dudić inicirao, svi su bili protiv dovođenja njega jer uzima minute akademacima, a nije kvalitet taj. Rashid, neka pita predsjednik što je doveo ovog igrača, a kako je Dudić rekao da je kvalitetan i da će biti koristan. Kažu financijski stojimo odlično, a prodao se prvi igrač za kojeg je došla ponuda, Mujakić, nakon njega raspad sistema u odbrani. Dudić tjerao akademce da dovede svoje pulene, što li. Fizički ekipa u fazi pretreniranosti, jer eto Dudić i onaj Trnovac vodeći se kafanskom rečenicom što više treniraš bolji si. Nikad više pucanja mišića u klubu nije bilo, igrači se vuku po terenu, normalno kad su iscijeđeni maksimalno. I ti bi isti bio da radiš 5 dana po 24h, 6 ne bi mogao ustati. E tako je i njima čitavu polusezonu.
Ima još bruku stvari koja se može napisati. Ali ne vrijedi jer će dobar dio vas i dalje udarati po istom, kad je pobjeda naši su dream team svijeta, kad je poraz treba ih u 2. kantonalnu tjerat.
Za ovu polusezonu su igrači najmanje krivi, ima i krivice pojedinih, ali sva krivica ide na Dudića, Mirvića, sve ostale zaposlene u klubu i dijelom na Hadžića koji je dopustio da mu se neko drugi mješa u posao i da se on prilagođava treneru, a ne trener njemu.
Krivi i igraci i Mirvic i svi , jos uvjek hvalis svog Sablica a lik nikog ne vodi ozbiljnog toliko je dobar
Ne provaljuj se bgti umisljas da si ti najpametniji, mjenjali smo evo 4 trenera o cemu pricas.
Dovedi normalne igrace pa ces vidjeti napredak.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 05 nov 2022, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mirvic ima sada 2 opcije. prva je da ostane sve i da idemo svi u pm. ili fino reciti napravio sam greske i ispravit nija. mislim da nije jos nista kasno.
ali ne znam ima Mirvic muda da prizna da je on napravio greske.
ali ne znam ima Mirvic muda da prizna da je on napravio greske.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro razmišljanje!nokee je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:14Ja ne znam pojedini ko da ne prate nase utakmice. Protiv Igmana i Posusja nista bolje nismo igrali kao ni citavu polusezonu. Zato mi je smijesno kad pojedini poslije 2 pobjede pocese racunati koliko nam Zrinjski bjezinigdje realnosti.
-
- Kontakt:
Majke mi ispadne bolje smo igrali sa nosiocima igre Dupovac,Kurdic,Palic,Oremus,Bodul,Bagaric nego sa ovim 'zvijezdama'
Yebo ti njihove pripreme,najnespremnija smo ekipa u ligi daleko.Hodati ne mogu.Ne znam kakve su oni pripreme prosli ni igre ni zelje
KAKO JE MOGUCE DA SVAKI PUT KAD JE NJIHOV IGRAC SA LOPTOM NAS NAJBLIZI IGRAC JE NA 5m MINIMUM.PA PRIDJI MU NE DAJ MU DA DISE KO I SVE EKIPE STO RADE
PICKE JEDNE SKRATILI STE MI ZIVOT ZA DECENIJU
Yebo ti njihove pripreme,najnespremnija smo ekipa u ligi daleko.Hodati ne mogu.Ne znam kakve su oni pripreme prosli ni igre ni zelje
KAKO JE MOGUCE DA SVAKI PUT KAD JE NJIHOV IGRAC SA LOPTOM NAS NAJBLIZI IGRAC JE NA 5m MINIMUM.PA PRIDJI MU NE DAJ MU DA DISE KO I SVE EKIPE STO RADE
PICKE JEDNE SKRATILI STE MI ZIVOT ZA DECENIJU
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!