FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 219

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 05 nov 2022, 17:45

napoleon72 je napisao/la:
05 nov 2022, 17:18
ubipara je napisao/la:
05 nov 2022, 17:03
Kakav degenik moras biti pa da mirvica tjeras koji te je spasio najveceg ponizenja u historiji kluba tj ispadanja u trecu ligu. Tjeras lika u kojeg si se kleo do prije 2 mjeseca. E bosnjo kratkog li si sjecanja. Nije ni cudo sto necemo nikad iskorak napravit.

Samo kod nas se investitor u klubu tjera zbog rezultata prvog tima. Kakav mentalni skup ljudi hahah
Sto Zeljo nikad nije ispao u trecu ligu? Zayebite tu pricu, nikad Zeljo i Sarajevo nece dozivjet sudbinu Celika i Slobode. Eventualno bismo mogli past u neki prosjek lige na par godina, a na dobrom smo putu i ovako da to ostvarimo.
O cemu pricas druze ? Pa zar ne vidis da ljudi idu okolo akcije prave koje kakve igrace da isplate pa tuzbe i mole ljudi sve i svakoga da im budu investitori. Zaebi ti tu procu ’ma nikad Sarajevo i zeljo nece dozivit istu sudbinu celika i slobode’ Zasto ne bi kad nemas para, imas dugove koje ti se samo nagomilavaju. Pa gdje zivis ti druze? Evo ti K.K Bosna glavni primjer. Prvak evrope nekad bili,ime druze u Evropu, koje mi samo mozemo sanjat da budemo, pa sta bi? Nemaju para, pokrali ih kojekakvi likovi, nagomilalo se dugova i evo sada truba zesca jedva kraj sa krajem guraju. Imaju toliko kolko i zeljo struju da plate i to je to.

Pa evo zeljo nije osvojio titulu zadnjih 15 godina pa imaju najposjecenije utakmice u PL. zasto mislis da je to tako? Kod nas je totalno druga prica, navijaci iskljucivo rezultata gdje evo nije iskljuceno ni tjeranje investitora zbog iskljucivo losih rezultata prvog tima.

Evo ti jos jedan primjer: Kad smo bili na rubu propasti, znaci igraci koje smo placali virslama i tako to, sto se nije doveo investitor tada kad se eto kao svi otimaju da nam budu investitori i kad je tako lako nekog dovesti? Sreca nam je jedina bila sto smo imali Kusturicu i sto nam je Tana tada doveo, pa je onda bilo prica ma daj ne moze malezijac nema nikakvog dodira sa nama bla bla bla pa onda dosao Nam i kao ma kakav on sta ce nam on Sjeverna koreja, pa evo sad dosao neko ko voli klub i odavdje je i navija za ovaj klub od malena al haj da i njega otjeramo jer je eto on kao kriv za sve. Glupa ti je prica kao 90 % ovih ovdje sto pisu takve nebuloze.

Jel trebao Chelsea da tjera Abramovica kad nisu imali dobre rezultate? Nivo inteligencije na forumu ko temperatura napolju.
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 05 nov 2022, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 nov 2022, 17:48

Pitar6785 je napisao/la:
05 nov 2022, 17:41
ubipara je napisao/la:
05 nov 2022, 17:03
Kakav degenik moras biti pa da mirvica tjeras koji te je spasio najveceg ponizenja u historiji kluba tj ispadanja u trecu ligu. Tjeras lika u kojeg si se kleo do prije 2 mjeseca. E bosnjo kratkog li si sjecanja. Nije ni cudo sto necemo nikad iskorak napravit.

Samo kod nas se investitor u klubu tjera zbog rezultata prvog tima. Kakav mentalni skup ljudi hahah
Sto Zeljo nikad nije ispao u trecu ligu? Zayebite tu pricu, nikad Zeljo i Sarajevo nece dozivjet sudbinu Celika i Slobode. Eventualno bismo mogli past u neki prosjek lige na par godina, a na dobrom smo putu i ovako da to ostvarimo.
Zeljo kurban kolje kad neko nazove i kaze ja bi ulago, toliko o tome nemoze zeljo i sarajevo ispast zrinjski je jedini klub koji sledeci 10-15 godina nemoze ispast i to iskljucivo radi hdz situacije sa izborima i potencijalno nestanka bosanski katulika koji se zivu bosanski hrvati..

Zeljo je samo srecu imao pa dosad nije dozivio celik situaciju jer je stadion i ono par livada preveo izganjao 1/1 pa to stavlja pid hipoteku. Drzava polahko uzima prostorije zemlju malo pomalo E sad ako im ne ulwti investitor u sledecih 5-6 godina kad dug dosegne 12-15 m € samo ces se jednom probudit zelju isplatnije igrat na kosevu nego imat svoj stadion daj neku saradnju da se napravi kao milan inter..

A Mi smo bez investitora u 100x **** situaci nego nk tresnjevka sa aneksa..

Ova bruka nije Mirviceva (najmanje njegova) jer ovi jadovi sto igraju za nas trebaju tom covjeku da se izvinu vrate 3 mjesecne plate koje im je klub (on) dao
Pa Mirvic podrzava lika koji je doveo ove panjeve od igraca,sa kojim se utalio i sa kojima pravi bojkote kad pozeli,od 12 igraca potrefi dva dobra i isti taj Mirvic ga podrzava i jos ide protiv vlastitih navijaca zbog jednog celavog mamlaza,pa jel to ozbiljan lik i ozbiljno ulaganje?dajes plate Dudicu,Celavom,Ayli nekoj itd a ocekujes dobre rezultate :nene:
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 05 nov 2022, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 05 nov 2022, 17:49

U 1pol smo djelovali ko da igramo s igracem manje dok je u drugom bilo negledljivo.
Gledao sam utakmicu bez zvuka i iako Dzafica simpatisem tek sam primijetio da je bio u igri u momentu kad je izlazio s terena.
Sta reci, ovo je sezona za zaborava kao i prethodna, a i ona prije nje.
Ovi igraci ili ne gledaju utakmice ili nemaju nikakvo predznanje o fudbalu, ima tu par igraca IGRACA, a sve ostalo je goli qrac.
Mustafić je fudbaler koliko i ja, Trako ne može u odbranu. On i Drobarov nikako ne funkcionisu zajedno, mislim da uzimamo Drobarova na zub bespotrebno, on je toliko zavaljen jer igra u paru s Trakom da nijedan njegov kvalitet ne moze doci do izrazaja.
Imamo dosta truhlih jabuka u timu i igraca koji nemaju nikakve volje ni vizije a nije ni trenerovo maslo za odbaciti. Ne mogu ovi igraci biti toliko neuki da nijednu akciju ne sprovedu u djelo za 90min, u globalu tanki smo pravo i nemam vise nikakvih ocekivanja od ove sezone, previse je faktora koji su uticali na to.
Dal nikakva promjena, Salcin taraba pa djeco gdje vam je eksplozivnost zelja, gdje je to dokazivanje. Mislim da njima dres Sarajeva umjesto motiva predstavlja teret, ili su to vidjeli od starijih ili su jednostavno qrac a prije da je ovaj drugi mudo obicno nerazvijeno sto preko neke veze igra za FKS.
Mulalić korektan, MUSA bezidejan isprepadan, Djokanovic standardno radilica izmjene niko nista pokazao nije, a vise od svega me boli to sto Ahmo pred penziju pokaze vise borbe nego neko ko treba tek da se dokaze.
Suljic nevidljiv, par prodora ali nista konkretno utopio se u sivilo, Hamzi trebaju 3 (tri) dobre prilike da zabije, nardin 0.
Na samom startu utakmice mi se postavimo ko pizzde i nema tu vadjenja poslije, izadjemo na teren i ne znamo zasto smo dosli na utakmicu i tako po ko zna koji put ove sezone. Toliko izlude covjeka da bi ih bez imalo razmisljanja polomio haman sve i jednog ali sta onda, opet rezultata nece biti.
U OVOJ EKIPI NEMA VODJE, nema profesionalca koji ce povuci ekipu svojim pristupom mozda ni izmedju igraca nema neke hemije sta mi znamo, znamo samo da ispasta FKS a godine prolaze..
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 05 nov 2022, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 nov 2022, 17:51

Ovdje se jedino mi navijači sekiramo i jedemo muda svoja. Na šta nam klub dovedoše. Imamo 115 zaposlenih u klubu ko da je Real Madrid.
ISTINA ZA VEDRANA!

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 05 nov 2022, 17:53

Sanchez1987 je napisao/la:
05 nov 2022, 17:48
Pitar6785 je napisao/la:

Zeljo kurban kolje kad neko nazove i kaze ja bi ulago, toliko o tome nemoze zeljo i sarajevo ispast zrinjski je jedini klub koji sledeci 10-15 godina nemoze ispast i to iskljucivo radi hdz situacije sa izborima i potencijalno nestanka bosanski katulika koji se zivu bosanski hrvati..

Zeljo je samo srecu imao pa dosad nije dozivio celik situaciju jer je stadion i ono par livada preveo izganjao 1/1 pa to stavlja pid hipoteku. Drzava polahko uzima prostorije zemlju malo pomalo E sad ako im ne ulwti investitor u sledecih 5-6 godina kad dug dosegne 12-15 m € samo ces se jednom probudit zelju isplatnije igrat na kosevu nego imat svoj stadion daj neku saradnju da se napravi kao milan inter..

Ova bruka nije Mirviceva (najmanje njegova) jer ovi jadovi sto igraju za nas trebaju tom covjeku da se izvinu vrate 3 mjesecne plate koje im je klub (on) dao
Pa Mirvic podrzava lika koji je doveo ove panjeve od igraca,sa kojim se utalio i sa kojima pravi bojkote kad pozeli,od 12 igraca potrefi dva dobra i isti taj Mirvic ga podrzava i jos ide protiv vlastitih navijaca zbog jednog celavog mamlaza,pa jel to ozbiljan lik i ozbiljno ulaganje?dajes plate Dudicu,Celavom,Ayli nekoj itd a ocekujes dobre rezultate :nene:
Gdje je Mirvic izjavio da ga podrzava? Uostalom i da podrzava Emira pa nije Emir sam dovodio igrace, nego mu je fedja govorio koje hoce igrace i on je tu samo da udovolji strucnom stabu. Ako strucni stab kaze hocu tog i tog on ga i dovede ili proba dovesti. Uostalom ne dovodi emir igrace na svoju ruku niti govori treneru eto doveo sam ti spica, nismo mi Bayern druze. Dao je i Fedja izjavu u kojoj je rekao da Emir dovodi igrace iskljucivo koje mu je on trazio. Tu svaka polemika prestaje. Ne treba zaboravit da je Emir i doveo igrace kada se je osvojila i titula i kup i dupla kruna.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 nov 2022, 17:58

GalileoGalilei je napisao/la:
05 nov 2022, 17:42
Koliko ste vi zglajzali, to je nehumano. Mentalitet krda..
:thumbup:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 nov 2022, 18:05

ubipara je napisao/la:
05 nov 2022, 17:53
Sanchez1987 je napisao/la:
05 nov 2022, 17:48
Pitar6785 je napisao/la:

Gdje je Mirvic izjavio da ga podrzava? Uostalom i da podrzava Emira pa nije Emir sam dovodio igrace, nego mu je fedja govorio koje hoce igrace i on je tu samo da udovolji strucnom stabu. Ako strucni stab kaze hocu tog i tog on ga i dovede ili proba dovesti. Uostalom ne dovodi emir igrace na svoju ruku niti govori treneru eto doveo sam ti spica, nismo mi Bayern druze. Dao je i Fedja izjavu u kojoj je rekao da Emir dovodi igrace iskljucivo koje mu je on trazio. Tu svaka polemika prestaje. Ne treba zaboravit da je Emir i doveo igrace kada se je osvojila i titula i kup i dupla kruna.
Ti ne pratis fudbal ocigledno,ok druze emir je svetac,nema nad njim,najjaci SD ovih prostora :bow:
Fedja je kriv za sve :bow: :bih:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 05 nov 2022, 18:06

Zao mi je, ali nema pobjednickih slika

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 nov 2022, 18:08

Lecler je napisao/la:
05 nov 2022, 17:51
Ovdje se jedino mi navijači sekiramo i jedemo muda svoja. Na šta nam klub dovedoše. Imamo 115 zaposlenih u klubu ko da je Real Madrid.
Mi smo i jedini koji ga konstantno pušimo.

Svi uključeni imaju nešto dobro od ovog.. mi, zbog kojih je klub - klub, imamo analize i nervozu. I još počesto ispadamo krivi.

Tužno Bogami.
The saddest thing in life is wasted talent.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2022, 18:10

TREBAMO PRESTATI PRATITI I ICI NA UTAKMICE PRVOG TIMA I POCETI ICI NA UTAKMICE U19 EKIPE, DJECA ZASLUZUJU DA IM SE DODJE NA UTAKMICU.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 nov 2022, 18:17

scholsey je napisao/la:
05 nov 2022, 18:08
Lecler je napisao/la:
05 nov 2022, 17:51
Mi smo i jedini koji ga konstantno pušimo.

Svi uključeni imaju nešto dobro od ovog.. mi, zbog kojih je klub - klub, imamo analize i nervozu. I još počesto ispadamo krivi.

Tužno Bogami.
100%
ISTINA ZA VEDRANA!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 nov 2022, 18:24

katastrofa,mirva jeste debil ali ne treba da ide dok ne nadjemo drugog investitora(ako ga ikada nadjemo),probati sa resetom,na proljeće probati spremiti ekipu za jesen,nema druge

VVVBK

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 05 nov 2022, 18:26

nukleusmember je napisao/la:
05 nov 2022, 18:24
katastrofa,mirva jeste debil ali ne treba da ide dok ne nadjemo drugog investitora(ako ga ikada nadjemo),probati sa resetom,na proljeće probati spremiti ekipu za jesen,nema druge

VVVBK
I koji bi to bio reset po redu brate? Pa nama se i stanovnici pionirske doline smiju, a ne samo djeca.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 05 nov 2022, 18:28

Valjda gazda kluba (pogotovo na ovim prostorima gdje je narod bezobrazan i nista i nikoga ne postuje) treba biti zayeban i autoritet. Ovaj ublehas ne zna pravila kako treba, objavljuje neke cringe storije i voda onog derpasa nekakvog sa sobom, zaposlio 20 zena u klub. Mogu se kladit da se sprdaju s njim igraci

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 05 nov 2022, 18:37

ado-hz je napisao/la:
05 nov 2022, 18:10
TREBAMO PRESTATI PRATITI I ICI NA UTAKMICE PRVOG TIMA I POCETI ICI NA UTAKMICE U19 EKIPE, DJECA ZASLUZUJU DA IM SE DODJE NA UTAKMICU.
100%

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 nov 2022, 18:49

MaroonBjelave je napisao/la:
05 nov 2022, 17:38
NajvecaRadosti je napisao/la:
05 nov 2022, 17:31
Jel i sljedeca sezona tranzicijska zna li se sta?
Samo dok se Oremuš oporavi...
Vidjet cete vi dok Krste dobije radnu dozvolu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 nov 2022, 18:50

spezial je napisao/la:
05 nov 2022, 18:28
Valjda gazda kluba (pogotovo na ovim prostorima gdje je narod bezobrazan i nista i nikoga ne postuje) treba biti zayeban i autoritet. Ovaj ublehas ne zna pravila kako treba, objavljuje neke cringe storije i voda onog derpasa nekakvog sa sobom, zaposlio 20 zena u klub. Mogu se kladit da se sprdaju s njim igraci
Prvo sto je ublehas? Imamo li neki razlog.? Ublehas je sto nema rezultata prvi tim?
Drugo jel moguce da je nekome refernca da o nekome pise, vidio storije na instagramu?

Joj mentaliteta mati mila. Ovo samo bosnjo moze

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 nov 2022, 18:54

Pitari evo Ayla kaze da ste NO NAME i pozvala vas da dodjete u klub.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 05 nov 2022, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 nov 2022, 18:55

Hajte sad mangupi
slika
Sarajevo ljubavi moja.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 nov 2022, 18:57

Ja ja prpa hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, mosarajvosa83, N3R3D, Proximic, tenpenny i 65 gostiju.