Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovaj Lookman je top igrac, protiv Intera je bio odlican.
Uh nismo mi igrali protiv njih, zamjenio sam ga za onog tipa iza Sassuola, Laurient
Uh nismo mi igrali protiv njih, zamjenio sam ga za onog tipa iza Sassuola, Laurient

Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 05 nov 2022, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- muha milanez
- Kontakt:
Osimen 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo će biti kao protiv Milana, 3 puta će Napoli preći centar i dati dva gola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakav igrac Osimen
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma Napoli ove god moze sve varijante igrati, napadati, mljeti protivnike, cekati i braniti se pa kaznjavati sa kontrama i polukontrama
Osimhen je strasan igrac, top top napadac
Osimhen je strasan igrac, top top napadac
Napoli djeluje nezaustavljivo, jos je Elmas ovdje dobio prednost ispred Raspadoria i Simeonea koji su u puno boljoj formi i svejedno vodi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čekaj dok se Milanu vrate svi igrači koji su van ekipe. Pa ćeš vidjeti ko je nezaustavljiv.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zasad su ekipa koju treba uloviti. Nije im prvi put. Ali možda je konačno ta sezona. I ako uveliko sumnjam. Spaletti je to.
Mora jednom i ta mantra o njima i Splaletiu kao chokerima prestati, igraju uvjerljivo najbolji nogomet u Serie A, i kad ih gledas imas osjecaj kao da sa lakocom pobjeduju.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne samo u Italiji, i u Evropi su odradili predobro posao. Ali tek je trećina sezone iza nas. Pred nama je, vidjet cemo kako ce zavrsiti. Vječni chokeri ili konačno pobjednici.
Jah i za Ranieria se govorilo vjecni choker pa ke osvojio, pa za Piolia isto i jos gore pa je osvojio, jednostavno treba dosta faktora da se poklopi
Ovaj Napoli ako ostane kompletan i zdrav bice jako tesko uhvatljiv ove sezone, ali dobro mnogo je fudbala pred nama sacekajmo jos sa prognozama jer ipak je tek Novembar mjesec
Ovaj Napoli ako ostane kompletan i zdrav bice jako tesko uhvatljiv ove sezone, ali dobro mnogo je fudbala pred nama sacekajmo jos sa prognozama jer ipak je tek Novembar mjesec
- Romagnoli13
- Kontakt:
Overachieving klasični.
Riješiše težak raspored ko od šale dosad.
Teško će ovo Napoli propustit, sad imaju i ozbiljnog trenera.
Za vrijeme mandata u Romi, Roma je igrala lijep i atraktivan fudbal.
Teško će ovo Napoli propustit, sad imaju i ozbiljnog trenera.
Za vrijeme mandata u Romi, Roma je igrala lijep i atraktivan fudbal.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
5 minuta provjere wtf 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sta ovi provjeravaju, ovo je nevidjeno 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Napoli stvara finu zalihu prije SP...ovi bi stvarno mogli i osvojiti scudetto...
Poslije SP ce imati poprilicno svjezu ekipu...ako ne osvoje, stvarno nece nikad..igraju odlicno, imaju sirinu, imaju sve za uzmu..
Koliko vidim imaju i karakter...vracaju se i nakon nepovoljnog rezultata..treba ih pohvaliti, zasluzili su..
Mada me ne bi iznenadilo da u januaru dovedu pojacanje za vezni red...nekako su mi tu najtanji, barem sto se tice sirine....sve ostalo im je dobro pokriveno..
Do SP imaju dvije utakmice kuci, Empoli i Udinese...za ocekivati je da obje dobiju..41 bod iz 15 utakmica..Napoli..
Na SP bi trebali ici: Kim, Rui, Olivera, Anguissa, Zielinski, Lozano...ima li koga da sam zaboravio?
Kako vidim, Anguissino mjesto u Cameroonu i nije zagarantovano..oni su k'o i mi..
Mislim da im nece biti problem dodatno odmoriti poslije SP, ako bude uopste i potrebno...ne vjerujem da ce niti jedna repka u kojoj ovi igraju otici vise od cetvrt finala..znaci, imace mjesec dana do utakmice sa Interom..
Prve tri nakon SP ce im biti jako vazne, Inter i Sapma na strani, i onda Juve kuci igraju...ako ovo preguraju bez poraza, uzimaju scudetto..
Poslije toga, od ovih klubova sa vrha, imaju samo Juventus da idu vani igrati....sve ostale su u Napulju...Inter, Milan, Lazio, Roma, Atalanta..
Ove sezone imaju sve da im ide na ruku...imaju sirinu tima, finu zalihu bodova, raspored do kraja...do njih je..
Ostala je samo jedna stvar, i to jako vazna...koliko ce na njihovu formu utjecati SP i dva mjeseca stanke...nekome bude bolje(Juve
), nekome gore(svima ostalima
)..
Bice zanimljivo poslije SP...i Juve bi trebao biti puno bolji...
Poslije SP ce imati poprilicno svjezu ekipu...ako ne osvoje, stvarno nece nikad..igraju odlicno, imaju sirinu, imaju sve za uzmu..
Koliko vidim imaju i karakter...vracaju se i nakon nepovoljnog rezultata..treba ih pohvaliti, zasluzili su..

Mada me ne bi iznenadilo da u januaru dovedu pojacanje za vezni red...nekako su mi tu najtanji, barem sto se tice sirine....sve ostalo im je dobro pokriveno..
Do SP imaju dvije utakmice kuci, Empoli i Udinese...za ocekivati je da obje dobiju..41 bod iz 15 utakmica..Napoli..

Na SP bi trebali ici: Kim, Rui, Olivera, Anguissa, Zielinski, Lozano...ima li koga da sam zaboravio?
Kako vidim, Anguissino mjesto u Cameroonu i nije zagarantovano..oni su k'o i mi..

Mislim da im nece biti problem dodatno odmoriti poslije SP, ako bude uopste i potrebno...ne vjerujem da ce niti jedna repka u kojoj ovi igraju otici vise od cetvrt finala..znaci, imace mjesec dana do utakmice sa Interom..
Prve tri nakon SP ce im biti jako vazne, Inter i Sapma na strani, i onda Juve kuci igraju...ako ovo preguraju bez poraza, uzimaju scudetto..
Poslije toga, od ovih klubova sa vrha, imaju samo Juventus da idu vani igrati....sve ostale su u Napulju...Inter, Milan, Lazio, Roma, Atalanta..

Ove sezone imaju sve da im ide na ruku...imaju sirinu tima, finu zalihu bodova, raspored do kraja...do njih je..
Ostala je samo jedna stvar, i to jako vazna...koliko ce na njihovu formu utjecati SP i dva mjeseca stanke...nekome bude bolje(Juve

Bice zanimljivo poslije SP...i Juve bi trebao biti puno bolji...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.