Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kome smeta Evropsko Sarajevo ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mo mosa lahkapo...fks74 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:35Od viagre herc strada, tako će i kod vas a onda mi krećemo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:18Uzimamo viagru. Uzmi i ti brate,da ti se makar ku rac digne, kad ti klub nije u stranju.
Pitarcici nek odgode derbi za neku sljedecu sezonu ne vrijedi im dzaba sve kad su karine nek lobiraju malo jace sad i nek i dalje pisu komentare željo sirotinja a oni nez gdje ce sta ce hoce u evropu hoce titulu ambicija je bitna a klub im vode azijati dijasporci lezbejke i feministice kuckee navijaci ih hejtaju godinama seru ih max mrsko im doc na kosevo navijat slaba im posjeta u sarajevu i eto ti nafake igraju kod zenicana peksina sta ce jadni placat ce kiriju do sudnjeg dana podstanari i klasicne sponzoruse bgm treba im jos sponzora i investicija slabo iskreno puno zuje al za k,urac nego nek sacekaju da zeljo kiksne pa da se rugaju željo izgubi jednu tekmu horde snimaju se za yt pjevaju gdje ste sada manijaci kada željo umire hahahahahaah i jeste vala navijaci za vikendice nema vas po gradu sto se ne skupite nekad u ginisu i kasabi ko u dobra stara vremena
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Jedina pozitivna stvar u ovom nasem porazu od Slobode je ta sto se ova moja Tezlanka oraspolozila pa cu je mozda uspjeti nagovoriti da mi dadne malo sise 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ovo sunce ti jjebemBaza1921 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:53Pitarcici nek odgode derbi za neku sljedecu sezonu ne vrijedi im dzaba sve kad su karine nek lobiraju malo jace sad i nek i dalje pisu komentare željo sirotinja a oni nez gdje ce sta ce hoce u evropu hoce titulu ambicija je bitna a klub im vode azijati dijasporci lezbejke i feministice kuckee navijaci ih hejtaju godinama seru ih max mrsko im doc na kosevo navijat slaba im posjeta u sarajevu i eto ti nafake igraju kod zenicana peksina sta ce jadni placat ce kiriju do sudnjeg dana podstanari i klasicne sponzoruse bgm treba im jos sponzora i investicija slabo iskreno puno zuje al za k,urac nego nek sacekaju da zeljo kiksne pa da se rugaju željo izgubi jednu tekmu horde snimaju se za yt pjevaju gdje ste sada manijaci kada željo umire hahahahahaah i jeste vala navijaci za vikendice nema vas po gradu sto se ne skupite nekad u ginisu i kasabi ko u dobra stara vremena

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na Husinu je za ove sad izbore 95% glasova otislo za SDP, mozda 4,5 ljudi da je glasalo za HDZPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:52
Ne bih da puno remetim vašu divnu konverzaciju ali mislim da si donekle u pravu. Priču tri vjere u TZ furaju samo komunisti, jugonostalgičari i slični. Hrvati i Srbi kad šetaju po gradu gdje su u manjini također furaju sličnu pricu ali kad su izbori mjesta sa hrvatskim stanovništvom poput Husina, Ljubača, Čaniča, Par Sela itd itd skoro 100 procentno glasaju za HDZ.
Toliko. A sad nastavite lijepo da se igrate![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mojne tako.Dal vrijedi ko kompletnih 11 Slobode.
-
- Kontakt:
Ako ti ona ne da sise, moze li ti moja cuna pomoć? I nju mozes sisat
Volim tebe, više od sebe
Nominujem djipketa da je uzme na šake.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Hajde pič.ke!
Jel udata?
Pitam za jarana.
Jel udata?
Pitam za jarana.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta je to bilo?

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Kažu muž joj mislio prije vjenčanja da će da kuha ko mama a ona ustvari pije ko babo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- svrakino1921
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ma ništa, ova funkcionerka poziva zloglasne horde na okršaj.
A ovaj drug pita jel udata, pošto izgleda nije loša riba.
@svetiduh, ne smeta što pije, bitno je da i mezi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vidio sam joj na IG, lajkovao sam joj storyAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:12Ma ništa, ova funkcionerka poziva zloglasne horde na okršaj.
@svetiduh, ne smeta što pije, bitno je da i mezi.

Veća mu*a nego horde ima
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
jest i ovo tesko imatikolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:14Vidio sam joj na IG, lajkovao sam joj storyAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:12Ma ništa, ova funkcionerka poziva zloglasne horde na okršaj.
@svetiduh, ne smeta što pije, bitno je da i mezi.![]()
Veća mu*a nego horde ima

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, nedimmmm1337 i 31 gost.