FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To nam je maximum što imamo od investitora i njegovih uposlenika,ko ce kakav story objavit.FK Instagram
To ako je neko zadovoljan što Ayla,ostale trebice u klubu i ovi šarlatani imaju redovne i debele plate za mene nije nikakav uspjeh kluba nit ja niti bilo koji navijac od toga ima ništa,da je pravo stanje mi nebi ni znali ko sve radi u tom klubu niti bi nas zanimalo vec bi se usredotocili na ono sto nas i zanima a to je fudbal.Ovo je fudbalski klub,fudbal je igra u kojoj je rezultat najbitniji a ne to da ti radnik koji pri tome ne radi dobar posao bude dobro i redovno placen.
Ja nas vidim kao da je Mirvic kupio dobro auto i dao ga da nekome ko nema ni vozacki,pa to auto stoji garažirano i samo se mozes slikati sa njim i hvaliti kako imas dobro auto .Dok sa druge strane neko ima krš od auta ali to te auto moze odvesti od tacke A do tacke B i imas neke koristi od njega.
To ako je neko zadovoljan što Ayla,ostale trebice u klubu i ovi šarlatani imaju redovne i debele plate za mene nije nikakav uspjeh kluba nit ja niti bilo koji navijac od toga ima ništa,da je pravo stanje mi nebi ni znali ko sve radi u tom klubu niti bi nas zanimalo vec bi se usredotocili na ono sto nas i zanima a to je fudbal.Ovo je fudbalski klub,fudbal je igra u kojoj je rezultat najbitniji a ne to da ti radnik koji pri tome ne radi dobar posao bude dobro i redovno placen.
Ja nas vidim kao da je Mirvic kupio dobro auto i dao ga da nekome ko nema ni vozacki,pa to auto stoji garažirano i samo se mozes slikati sa njim i hvaliti kako imas dobro auto .Dok sa druge strane neko ima krš od auta ali to te auto moze odvesti od tacke A do tacke B i imas neke koristi od njega.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 nov 2022, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel to vas pozvala na šake?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ajlica hoće da ide pa je ovo izjavila . Sad će hajka na nju da ide i onda će od sebe žrtvu praviti kako su je otjerali navijači i da nije u miru mogla uzimati 8 milja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovo sve vise lici na zadrugu nego na fudbalski klub, svaka cascina
tesko da moze nize od ovog

1946-1987
Ja to vec odavno radim jos od prosle sezone a ove sam samo nastavio
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mnogi su se osilili kako nema koševa i istoka. Možete još malo
A hvalio se kako je sastavio jeftiniji tim nego prosle sezone u vise navrata pa ti vidi....Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:41A evo ti i sta je dudic rekao jednom prilikom.ubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:12Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:05
Ti ne pratis fudbal ocigledno,ok druze emir je svetac,nema nad njim,najjaci SD ovih prostora![]()
Fedja je kriv za sve![]()
![]()
everybody's brunch place
Valjda poslije ovoga skontas kako se dovode igraci.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Samo nek damu prosipa,kad moze Suljic mahat,psovat,Kobiljar,Dal itd moze i ona samo do prve prilike okano.
Otvorila joj se vrata rukometnog saveza pa sad ona ko fol mangup.
You are someone else I am still right here
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kako pratim Sarajevo ne pamtim da smo ovoliko nisko pali. Rezultatski smo daleko od onog što treba da bude i jednostavno tražimo objašnjenje zašto je to tako. Izvlakuše su nam bile "ma sihre su to, vratit će nam se negdje", sve nešto da se krivica sa jedne strane gurne na drugu. Sad ko li je kriv? Feđa? Hadžić? Ayla i Mirva? Ovim Instagram objavama osoba sa VISOKIM pozicijama u klubu se samo blamiramo i spuštamo na nivo neke rekreacione ekipe koja igra reda radi. Dajte nam konkretno press konferenciju ma nek traje i 3 sata ako treba, samo da znamo šta se dešava zašto su rezultati ovakvi. Najviše od ovog svega ispaštamo mi, navijači. Svaki vikend apaurin i nadat se da ne bude infarkt zbog rezultata protiv ekipe koja Bog zna od kad ne zna za pobjedu. Srušili smo svaki crni rekord koji se mogao do sad, hoćemo li nastaviti? Njima je ovo posao, nama je život. Prestanite glumiti kakve influencere i prestanite nam klub u propast voditi!
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Svasta igra ali rijetko ko dodje pred tribinu na gostovanju kao kapiten (tek izabrani) i psuje majku navijacimaFCUM je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:19Jesam vala ,priznajem. Mislio sam da će nas u grupnu fazu odmah ubaciti. Svašta nama igra u tom svetom dresu i svakakve sline nam brukaju klub. Radovac bi više znoja prolio nego sad ovi manekeni. Bolje da vrata zatvorimo ovim sto nas brukaju nego njemu
I rijetko ko voli snjuru ko on
Da je imao u glavi 5% onog sto je imao u nogama sad bi igrao u repki i nekom klubu liga 5
Do smrti odani!
Mi, pitari smo najvece picke
Druze, nemoj bit budala, svako od nas voli Sarajevo bezuslovno ali zdravlje je no1. Ja da sebi skodim zbog drobarova, ajle, mirvica, hadzica?Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:01Kako pratim Sarajevo ne pamtim da smo ovoliko nisko pali. Rezultatski smo daleko od onog što treba da bude i jednostavno tražimo objašnjenje zašto je to tako. Izvlakuše su nam bile "ma sihre su to, vratit će nam se negdje", sve nešto da se krivica sa jedne strane gurne na drugu. Sad ko li je kriv? Feđa? Hadžić? Ayla i Mirva? Ovim Instagram objavama osoba sa VISOKIM pozicijama u klubu se samo blamiramo i spuštamo na nivo neke rekreacione ekipe koja igra reda radi. Dajte nam konkretno press konferenciju ma nek traje i 3 sata ako treba, samo da znamo šta se dešava zašto su rezultati ovakvi. Najviše od ovog svega ispaštamo mi, navijači. Svaki vikend apaurin i nadat se da ne bude infarkt zbog rezultata protiv ekipe koja Bog zna od kad ne zna za pobjedu. Srušili smo svaki crni rekord koji se mogao do sad, hoćemo li nastaviti? Njima je ovo posao, nama je život. Prestanite glumiti kakve influencere i prestanite nam klub u propast voditi!

1946-1987
Na čiju li će Mirvic stranu stati. Navijača ili ayle 

Skodi mi zdravlju igre Sarajeva ne pojedinaca, skodi mi zdravlju brukanje kluba u svakom segmentu, ubija me Sarajevo, tebe ocito toliko i ne dotice.leo1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:07Druze, nemoj bit budala, svako od nas voli Sarajevo bezuslovno ali zdravlje je no1. Ja da sebi skodim zbog drobarova, ajle, mirvica, hadzica?Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:01Kako pratim Sarajevo ne pamtim da smo ovoliko nisko pali. Rezultatski smo daleko od onog što treba da bude i jednostavno tražimo objašnjenje zašto je to tako. Izvlakuše su nam bile "ma sihre su to, vratit će nam se negdje", sve nešto da se krivica sa jedne strane gurne na drugu. Sad ko li je kriv? Feđa? Hadžić? Ayla i Mirva? Ovim Instagram objavama osoba sa VISOKIM pozicijama u klubu se samo blamiramo i spuštamo na nivo neke rekreacione ekipe koja igra reda radi. Dajte nam konkretno press konferenciju ma nek traje i 3 sata ako treba, samo da znamo šta se dešava zašto su rezultati ovakvi. Najviše od ovog svega ispaštamo mi, navijači. Svaki vikend apaurin i nadat se da ne bude infarkt zbog rezultata protiv ekipe koja Bog zna od kad ne zna za pobjedu. Srušili smo svaki crni rekord koji se mogao do sad, hoćemo li nastaviti? Njima je ovo posao, nama je život. Prestanite glumiti kakve influencere i prestanite nam klub u propast voditi!ne pada mi na pamet
Ne navijam ja za te nabrojane niti niko od nas , navijamo za Sarajevo , ovi su prolazni
-
- Kontakt:
Nek si se registrovala da nam kazes,treba im hebat sve sto imaju,sta imas reci na rezultate i sve negativne oborene rekorde? Maca pojela jezik? Da se ovo desava Dinamo,Zvezdi bilo kojem velikanu sve bi zapalili al mozete jos malo do prve tekme na Kosevu onda cemo da vam se sjetimo svega sto imateOikamid je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:01"VIDI ONOG MALOG RUMENOG IZ MIONICE, KO TE DOVEDE **** TI ON MATER"
Već vidim trošenje tastature i glasa na nešto slično.
Nabrojani su ti razlog sto ti je igra takva kakva jesteguadalupe je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:16Skodi mi zdravlju igre Sarajeva ne pojedinaca, skodi mi zdravlju brukanje kluba u svakom segmentu, ubija me Sarajevo, tebe ocito toliko i ne dotice.leo1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:07Druze, nemoj bit budala, svako od nas voli Sarajevo bezuslovno ali zdravlje je no1. Ja da sebi skodim zbog drobarova, ajle, mirvica, hadzica?Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:01Kako pratim Sarajevo ne pamtim da smo ovoliko nisko pali. Rezultatski smo daleko od onog što treba da bude i jednostavno tražimo objašnjenje zašto je to tako. Izvlakuše su nam bile "ma sihre su to, vratit će nam se negdje", sve nešto da se krivica sa jedne strane gurne na drugu. Sad ko li je kriv? Feđa? Hadžić? Ayla i Mirva? Ovim Instagram objavama osoba sa VISOKIM pozicijama u klubu se samo blamiramo i spuštamo na nivo neke rekreacione ekipe koja igra reda radi. Dajte nam konkretno press konferenciju ma nek traje i 3 sata ako treba, samo da znamo šta se dešava zašto su rezultati ovakvi. Najviše od ovog svega ispaštamo mi, navijači. Svaki vikend apaurin i nadat se da ne bude infarkt zbog rezultata protiv ekipe koja Bog zna od kad ne zna za pobjedu. Srušili smo svaki crni rekord koji se mogao do sad, hoćemo li nastaviti? Njima je ovo posao, nama je život. Prestanite glumiti kakve influencere i prestanite nam klub u propast voditi!ne pada mi na pamet
Ne navijam ja za te nabrojane niti niko od nas , navijamo za Sarajevo , ovi su prolazni

1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Arhitekt, Dave, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, kosevodom, Morpheus, MSOZ101, NeSamSafetee, Oerde, pitara, ristagrad, Sanchez87hz, SilaMoc1946, svabonja, Turo i 151 gost.