Prati se forum. Sad kad se usute pitari ovdje i promijene plocu, prva guzici
Riba ih poziva na saketanje, vidices sutra kad buket cvijeca joj posalju.
Prati se forum. Sad kad se usute pitari ovdje i promijene plocu, prva guzici
Dalara reprezentativac
Nije losa majkara realno. Vidi se da ne voli klub jer stavlja sebe u prvi plan. Postoji mjesto gdje se prijetnje i uznemiravanje prijavljuju. Ovako bas ispada sabanka barem po meni.
Aha, a zasto su onda Tuzlaci najveci nevjernici u drzavi, zato sto su aplaudirali himnoj Srbije? Ti si napravio takvu paralelu, o ti educirani covjece.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:08Ne prestaješ biti musliman ako piješ(iako lično hvala Allahu ne pijem). Bar se malo educiraj. Musliman nisi ako učiniš teški grijeh(Širk i Kufr), a alkohol spada u velike grijehe....Beduin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:04SubhanAllah, @Benkara se u autosjedalici prevrce od ovolikog kafirluka i nevjernistva. Danas pise kako su Tuzlaci naveci kjafiri, a ti tu Bavariu promovises.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:04
Sutra samo hrabro
Uz Vas ce bit jedan Svrakindolac koji ce bit na istoku LJEPOTICE
Mada, ti nisi Sarajlija, ti si Svrakindolac i navijas za Zelju.
Ti da si popio piva koliko je ona danas u Banovicima popila, ti bi Dodika i Vulina izazvao na dvoboj, a Bakira na duel iz engleskog jezika.Kolutsudzuke je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:23Nije losa majkara realno. Vidi se da ne voli klub jer stavlja sebe u prvi plan. Postoji mjesto gdje se prijetnje i uznemiravanje prijavljuju. Ovako bas ispada sabanka barem po meni.
U ovih par sedmica su se bas obrukali.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:14Fakat ste imali raznoraznih bruka..
Čitav život vas neki cirkus prati..
Ali ovo večeras je sam vrh.![]()
Gađaj ih kišobranima Ayla što su bacali na Husrefa![]()
@LegendaIvica kaže da se neko obrukao.LegendaIvica je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:29U ovih par sedmica su se bas obrukali.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:14Fakat ste imali raznoraznih bruka..
1. kalkulacije kako ce biti prvi a fenjerasi se igraju sa njima
2. Celik ih izbaci iz kupa
3. Suljic psuje navijacima i zajebaje se po terenu
4. Dal psuje navijacima, baca dres, bjezi u svlacionicu itd.
5. Stojnic zavrsi iza resetaka
6. Hadzic ih zajebaje vec godinama i to cak i po podkastovima se ruga navijacima i upravi a sada i pored prozivanja sa tribina on ih ne **** ni 2%
7. Otkazivanje derbija jer ih je strah velikog ZELJEZNICARA
8. Ayla ih zove na saketanje hahahahahaha
…
Samo nastavite pitari niko vas vise ne shvata ozbiljnim
Dudic je gospodin za njih sve
LegendaIvica je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:16Ako zrinjski prodje bit ce bas dobar koeficijent, tako da ko god od nasih klubova izbori evropu ima da bude najmanje do treceg pretkola nosilac.
kolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:26@beduin
Gdje sam ja rekao da ste nevjernici? Nemoj mi govoriti za nešto što nisam rekao i meni krojiti...
Suti inace ces dobit od aylice po pickiHordasOdMalena je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:33@LegendaIvica kaže da se neko obrukao.LegendaIvica je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:29U ovih par sedmica su se bas obrukali.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:14Fakat ste imali raznoraznih bruka..
6. Hadzic ih zajebaje vec godinama i to cak i po podkastovima se ruga navijacima i upravi a sada i pored prozivanja sa tribina on ih ne **** ni 2%
…
LegendaIvica je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:16Ako zrinjski prodje bit ce bas dobar koeficijent, tako da ko god od nasih klubova izbori evropu ima da bude najmanje do treceg pretkola nosilac.
Ma tebi je ekstra. Do trećeg pretkola nosilac, najmanje.LegendaIvica je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:38Suti inace ces dobit od aylice po pickiHordasOdMalena je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:33@LegendaIvica kaže da se neko obrukao.LegendaIvica je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:29
U ovih par sedmica su se bas obrukali.
…
Cko ona jedna idi digni cijenu djokanovicu, Mustafić je bolji igrač od hodzica, dzafic je mbappe za amoaha i santosa, vi ste bh dinamo, digniiiiiiiiiiiiiii keruuuuuuuuu
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Beli98, Burberry46, bvsic, gh0stHZ, Giuseppe1, Hajdeee, jurisicduska, Napapijri, PeppermintSA, perodeformero, Rodman, TETRAPAK, WeekendOffender, worchester i 106 gostiju.