Ovo pice ima 0% alkohola
Jesil i ti udario glavom u metalnu ploču?scudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:36Kone samo gledaju kako mi igramo i sta se desava sa fks, pratite svog zeljkana, manite se vi nas ljudi dragi![]()
Ma bit će makar jednom jbm mu miša
Sto nmg ovih hakera ss.ba admina i moderatora nakih jbt vratite temu navijacki izvjestaji da se igramo nemoj da mi pacenici sto furamo tribinu ovde pocnemo mafijati pa da morate gasit i ovu temuMortemHz je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:56Šta je ovo sunce ti jjebemBaza1921 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:53Pitarcici nek odgode derbi za neku sljedecu sezonu ne vrijedi im dzaba sve kad su karine nek lobiraju malo jace sad i nek i dalje pisu komentare željo sirotinja a oni nez gdje ce sta ce hoce u evropu hoce titulu ambicija je bitna a klub im vode azijati dijasporci lezbejke i feministice kuckee navijaci ih hejtaju godinama seru ih max mrsko im doc na kosevo navijat slaba im posjeta u sarajevu i eto ti nafake igraju kod zenicana peksina sta ce jadni placat ce kiriju do sudnjeg dana podstanari i klasicne sponzoruse bgm treba im jos sponzora i investicija slabo iskreno puno zuje al za k,urac nego nek sacekaju da zeljo kiksne pa da se rugaju željo izgubi jednu tekmu horde snimaju se za yt pjevaju gdje ste sada manijaci kada željo umire hahahahahaah i jeste vala navijaci za vikendice nema vas po gradu sto se ne skupite nekad u ginisu i kasabi ko u dobra stara vremena![]()
Bil se ti usro da te aylah zove na ferkuCrazySouth1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:03Dovoljan Jel te stid pisati ubleho hahahahahaaha ma nije logično kad ste obraza imali **** usrali ste seeeee
Kriv Melunović, otišao1921TM87 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:15Imal ko pitarima da nije kriv.
Kriv Kapić što je fulao penal protiv Slobode, otišao,
Kriv Feđa najlošiji trener od rata na ovamo, otišao,
Kriv vico, teren i kriva Zenica, Krivo mirzino mladunče, kriv Dizdarević, Kriv Čelik i srednjoškolci, Kriva ćelava ubleha, Krive stative i prečke, Krivo ''vratiće se'', jer se nije vratilo, kriv željo što je doveo brza krila koja igraju za 800KM, a oni nisu, Krivi svi igrači koji ne igraju svoje pozicije, Čataković, šejtan, Mulahuseinović, Mustafić i ostali, Kriv istok na koševu, koji bi igračima j... sve po spisku da se na Koševu igra, Kriva Sabrina, pa Ajla, Potura i sl..., a sad na kraju kriv i Mirvić koji je spasio klub od stečaja zajedno s Tanom.![]()
Izvinjavam se onima koji su još krivi, a nisu navedeni.
Sta si ovim htio reci?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:44Jesil i ti udario glavom u metalnu ploču?scudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:36Kone samo gledaju kako mi igramo i sta se desava sa fks, pratite svog zeljkana, manite se vi nas ljudi dragi![]()
Da si zaostao u razvoju.scudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:19Sta si ovim htio reci?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:44Jesil i ti udario glavom u metalnu ploču?scudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:36Kone samo gledaju kako mi igramo i sta se desava sa fks, pratite svog zeljkana, manite se vi nas ljudi dragi![]()
Zaista mi nije bila namjera da te uvrijedim, nego samo da prevedem gore napisano.scudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:2434 mi je god a zaostao nisam hvala bogu, mozda ste vi ne znam , sto jesam li sta napisao pogresno?, vise pisete o nama nego sto svoj klub pratite jel tako?![]()
Cuvajte se sutra da ne popusite samo kazem !
@ Virtu tebe smastram ozb forumasem, bezveze ti je to vrijedjanje![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 17 gostiju.