FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 17 feb 2011, 12:50

sad mirne glave nesto napisati nakon sinocnjeg razocarenja...

barca je morala rijesiti pitanje pobjednika vec u prvom poluvremenu...ali bas morala..onakve sanse se ne smiju propustati..naravno kazna je dosla na najgori moguci naci..

jedan od glavnih krivaca je gvardiola...vec drugu godinu zaredom placa danak svog ameterskog postupka protiv arsenala..mislim da niko nebi vadio napadaca u 65 minuti i prepustao terensku incijativu arsenalu...to je bilo van svake pameti..
jer ulasko keite vezni red nije funkcionisao kao prije...i onda sanse arsenala su same dolazile...samim tim i dva gola..

onda koliko god da je gvardiola kriv za poraz toliku su krivi valdes i maxvel za golove...mislim iz mrtvog ugla primiti gol je van svake pameti..
i na kraju arsenal je dobio sasvim zasluzeno..sad slijedi revans u kojem se nadam pobjedi i prolasku dalje..jer sumnjam da messi moze opet ponoviti onakve promasaje..a i gvardiola je vjerovatno uvidio svoje pogreske..
samo me sad kopka izostanak piqea...
al valjda se puyol do tada oporavi.,, ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 17 feb 2011, 13:17

Gdje je Paja ? haha garant skace negdje od srece jbg rijetko kome se desi da pobjedi Barcelonu, mora se to proslavit :D
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 feb 2011, 13:32

vidim kritike za Maxwela

Zato je ljudi i govorio stari Romario da trebamo kupiti vrhunskog lijevog beka, a Abidala na stopera, vidjeli aste sinoc kako nas lijevi bek ima prostora da ide naprijed i da prijeti, ali maxwel to slabo radi, da imamo tu igraca tipa Bale ili bastos, sta mislite koja bi to hegemonija bila, odbrana bi bila razvucena i bilo bi vise prostora i za napadace. ovako protivnicke ekipe blokiraju sredinu i desnu stranu gdje je alves, jer maxwel je nekako nedorecen. Tu bi neki ofanzivan igrac tipa Bale ili bastos pravili dar mar.

I veci nam je prioritet taj lijevi bek nego Cesc o kojem se samo prica, vidjeli ste sinoc da ce proci jos mnogo ljeta dok dodje na nivo xavija, inieste i buskeca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 feb 2011, 13:35

Monolog je napisao/la:@VolimLiverpool,

Znači, ako igrač u prvih 5-6 minuta uleti s dvije noge, slomi nogu protiniku ne bi treb'o biti sankcionisan, jer je to 1. faul na utakmici i jer je rana faza iste. :lol: Song je apsolutno zasluženo požutio(ne mislim na boju kose i brade :lol: ), ono je žuti karton koji se mora pokazati taman da ga je sudijin sin napravio. Ostalo me ne zanima; gol Messija, nesviranje penala i šta ti ja znam. U to ne ulazim, niti me zanima. Govorim da je Song ispravno zapisan u bilježnicu Rizzolija, kao i svi ostali. To što bi se ono pustilo u Engleskoj, to okači mačku o rep(a sumnjam da bi se i tamo pustilo).
Kada igrač uleti sa dvije noge,to je crveni karton ako je svjesno išao na protivničkog igrača,ako je pak probao loptu da izbije nogama,onda mu može dati žuti.
Ja sam stava da ono nije bio žuti karton,ako si/ste dobro vidjeli,to nije bio ni faul sa leđa,nego onako sa strane.To je bila tipična polukontra i u ranoj fazi utakmice za ono se ne daje žuti karton.Poslije toga Song je napravio još nekoliko blažih faula,te možda kada se sve sabere i trebao je imati žuti karton ali nakon 3-4 blažeg faula,a ne odmah na prvi faul ekipe i običnu polukontru.A te priče kako je trebao dobiti drugi žuti (ne mislim na tebe,nisi to ni rekao) možete baš okačiti mačku o rep.
You'll never walk alone.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 17 feb 2011, 13:52

Ljudi šta vam je...Ima revanš 8.marta pa ćemo onda dati konačnu ocijenu.Igrali smo dobro,stvorili prilike ali ih nismo iskoristili.Kvalitetniji smo za klasu od topnika i proći ćemo dalje inšallah.Bit će 3:1 za nas u revanšu.Sinoć nismo imali sreće i to se vidjelo.Idemo dalje nećemo sad očajavati. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 feb 2011, 13:55

volimliverpool je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@VolimLiverpool,

Znači, ako igrač u prvih 5-6 minuta uleti s dvije noge, slomi nogu protiniku ne bi treb'o biti sankcionisan, jer je to 1. faul na utakmici i jer je rana faza iste. :lol: Song je apsolutno zasluženo požutio(ne mislim na boju kose i brade :lol: ), ono je žuti karton koji se mora pokazati taman da ga je sudijin sin napravio. Ostalo me ne zanima; gol Messija, nesviranje penala i šta ti ja znam. U to ne ulazim, niti me zanima. Govorim da je Song ispravno zapisan u bilježnicu Rizzolija, kao i svi ostali. To što bi se ono pustilo u Engleskoj, to okači mačku o rep(a sumnjam da bi se i tamo pustilo).
Kada igrač uleti sa dvije noge,to je crveni karton ako je svjesno išao na protivničkog igrača,ako je pak probao loptu da izbije nogama,onda mu može dati žuti.
Ja sam stava da ono nije bio žuti karton,ako si/ste dobro vidjeli,to nije bio ni faul sa leđa,nego onako sa strane.To je bila tipična polukontra i u ranoj fazi utakmice za ono se ne daje žuti karton.Poslije toga Song je napravio još nekoliko blažih faula,te možda kada se sve sabere i trebao je imati žuti karton ali nakon 3-4 blažeg faula,a ne odmah na prvi faul ekipe i običnu polukontru.A te priče kako je trebao dobiti drugi žuti (ne mislim na tebe,nisi to ni rekao) možete baš okačiti mačku o rep.

Naravno da je sudija bio dobar, song je zasluzio zuti, nije zasluzio crveni a bio je jako blizu, zato ga uostalom venger kasnije i izveo da ne bude belaja

nije sudija problem, problem je to sto da je bilo sve obratno, sad bi svi vi pisali kako je arsenal pokran jer mu je ponisten cist gol, nisu svirana tri penala i crveni karton, kao sto ste govorili i za celzi i za bilo koga drugog ko igra protiv Barce

ali ja to razumijem, zavidite nam jer imate na cemu, a nas zaboli neka stvarka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 feb 2011, 14:01

Ocekujem u revanšu da se momci iskupe petardom, jer ono je smiješno kako su naivno izgubili vec dobijenu utakmicu...umjesto da riješe sve sa 5-0 oni dopuštaju omanjem timu sa arapskog pašnjaka da se vrati u igru :o :shock:
Sramota je da se mocna Barsa muci da dokazanim luzerima koji su u stanju i 4-0 prokockati.
Messi se mora iskupiti het trikom u revanšu.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 feb 2011, 14:51

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 feb 2011, 15:04

JuveSissoko je napisao/la:http://www.net.hr/sport/page/2011/02/17 ... tml?pos=n1
slikovito prikazano :mrgreen:
:o Ja sam bio uvjeren da je bio ofsajd ali se ovde vidi dobro da je u trenutku udarca pedra,messi bio iza pedra.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 feb 2011, 15:13

Linijski je prespor da prati ove atomske napade :mrgreen: vidis da nije bio ni blizu u liniji ,mogo je znaci samo lupit jel il nije...al ne zamjeram ja sudijama kad ne vide jedan-dva centa to je normalno nisu roboti,zato sam za to da se uvede ta tehnologija bar u ovim situacima,al realno ova se situacija nije mogla vidjeti,jel recimo i ja do sad sam mislio da je ofsajd,tako da nemozemo sudijama ni zamjeriti kad ni ja nakon vracanja snimka nisam skontao da nije ofsajd,vjerujem da nisam jedini :mrgreen:

Nesmijem ni zamisliti komentare da je obrnuta situacija bila da je Arsenalu ovako svirano ovo,ovdje bi lom bio od ovih sa strane ne Arsenalovaca :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 feb 2011, 15:16

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:http://www.net.hr/sport/page/2011/02/17 ... tml?pos=n1
slikovito prikazano :mrgreen:
:o Ja sam bio uvjeren da je bio ofsajd ali se ovde vidi dobro da je u trenutku udarca pedra,messi bio iza pedra.
Kakav ofsajd, cist gol. A i prije toga penal je bio jer je onaj igrao rukom.
Mah, to se trebalo zabiti još u prvom one 3 šanse, Messi fula ono što nikad ne fula sa 3 metra...ali dobro, zato ce u revanšu biti trpanje i vozdra...nece ni Messi dva puta biti ovoliko velikodušan.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 feb 2011, 15:16

bosquets je bog i batina ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 feb 2011, 15:17

Sajoni je napisao/la:Ljudi šta vam je...Ima revanš 8.marta pa ćemo onda dati konačnu ocijenu.Igrali smo dobro,stvorili prilike ali ih nismo iskoristili.Kvalitetniji smo za klasu od topnika i proći ćemo dalje inšallah.Bit će 3:1 za nas u revanšu.Sinoć nismo imali sreće i to se vidjelo.Idemo dalje nećemo sad očajavati. ;)
8.mart je dan žena,tu noc ce na zelenoj livadi pod sjajem mjeseceve svjetlosti 11 engleskih musketira povaliti 11 spanskih piccica a sve to ce na kraju biti zaliveno prskalicama :D 8-) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:tusiranje poslije seiksa :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 feb 2011, 15:20

amell je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Ljudi šta vam je...Ima revanš 8.marta pa ćemo onda dati konačnu ocijenu.Igrali smo dobro,stvorili prilike ali ih nismo iskoristili.Kvalitetniji smo za klasu od topnika i proći ćemo dalje inšallah.Bit će 3:1 za nas u revanšu.Sinoć nismo imali sreće i to se vidjelo.Idemo dalje nećemo sad očajavati. ;)
8.mart je dan žena,tu noc ce na zelenoj livadi pod sjajem mjeseceve svjetlosti 11 engleskih musketira povaliti 11 spanskih piccica a sve to ce na kraju biti zaliveno prskalicama :D 8-) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
A nigdje engleza na mapi :lol: jesu se uskurcili sad ovi baš ,umislili da su bolji od Barse :lol: :lol: zato u revansu slijedi bolno spuštanje.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 feb 2011, 15:32

Nikako ne sumnjam u prolaz Barce i pored poraza ali srčanost vam je nula a vala ko kaže da je Guardiola neki trener nezz ...

Svaka mu cast, mozda je neki psiholog i ti fazoni koji su bitni za igrača ali taktika i čitanje igre mu je nula ...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 feb 2011, 15:35

Guardiola jeste mozda kriv za jucerasni poraz,ali sta je sa titulama sto je osvajo ?
Jednostvo nemam pravo pljuvati po Guardioli.Jer je on za mene najbolji trener,znam da ce ovo ostalim biti smijestno,ali za mene jeste,jos ako se pogleda da ima 40 godina.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

vodena_glava
Kontakt:

Post Postao/la vodena_glava » 17 feb 2011, 15:54

evo šta će vama brko kazati. postoje dvije vrste navijača. oni koje simpatišu barcelonu, i oni koji je mrze. sinoć su iskočili iz svojih jazbina i orgijat će do 8 marta, i poslije se vraćaju u svoje jazbine.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 feb 2011, 16:09

Vec su se uzdigli visoko, umislili da su bolji i da ce proci Barsu. Od sinoc je svi redom smatraju je nižerazrednim timom - OK imaju demokratsko pravo na tako mišljenje, samo što je veeeelika greška podcijenjivati Barcelonu što ce se i pokazati u revanšu jer to se mora naplatiti sa kamatama, silovanje je neminovnost u tom slucaju.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 feb 2011, 16:17

Zaista nisam ljubitelj Barse kao ekipe što se vidi iz mog imena ali zaista
dugo pratim aktivno fudbal i mogu reći da je ono sinoć bila veća razina
kvaliteta fudbala od ostatka svijeta...mislim na Barsu i samo čudo može
dase desi da ne budu prvaci evrope..........zato što i onaj zadnji igrač
ili bek zna šutat loptu i zna misliti glavom.Pozdrav

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 feb 2011, 16:17

Po meni sinoc potpuno nepotrebna izmjena Vila-Keita :roll:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.