AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tooooooo.....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Majku vam nafakašku više prečke i odbrane čudesne i sretne golove
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Najpotcjenjeniji napadac 21. vijeka.
Cisti WC napadac.
Cisti WC napadac.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav centarsut i kakva završnica Giroua 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakva golčina, nisam odavno vidio onakvu akrobaciju.... Tonali strašan 
- muha milanez
- Kontakt:
Joj sudija i govana, Jel moguće čist gol aut da ne vidi, **** ti svu fameliju coravu
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Clutch asistencija Sandra i završnica Girouda
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Konacno kraj sve im yebem po spisku, i ovaj sudija nije normalna crko dabogda, svaka cast momcima, jeste teska ali je pobjeda, idemo dalje 3 bobe su tu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zadnjih 19 utakmica u ligi 15-2-2 omjer. Grande Milan!!
Theo se namjerno očistio od kartona ali Giroud je podlegao pod atmosferom
Theo se namjerno očistio od kartona ali Giroud je podlegao pod atmosferom
- nextterrain
- Kontakt:
Ruzna pobjeda, ali sta bi Boze. Clutch potezi Tonalija i Girouda, ali brat bratu trebali su barem Jos 2-3 gola zabiti
Sramotno je šta smo sebi dopustili večeras, umjesto da ovo dobiješ minimalno tri razlike mi jedva čupamo pobjedu na kraju. Svašta bih još napisao ali neću, neka 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momci bravo Grande Pioli...odlicno ovo ide...Forza Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne možeš nikog kriviti noćas. 9 odbrana golmana, dvije prečke, čišćenja sa linije, Maldini zabija prvi gol, samo su još falile povrede. Realno je trebalo biti 5-1 i uopšte ne bi bilo nezasluženo, ali ovako je slađe 
-
celikmilan
- Kontakt:
Samo najveći klubovi mogu preživjeti i pobijediti uz ovakvo suđenje protiv njih.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mnogo važna pobjeda.
Giroud

Giroud
Ja lude utakmice, počevši od starta i silnih promašaja, pa na kraju do ove golčine Žiromudonje i bizarnog kartona. 
U ovom momentu me ni ne interesuje previše igra, samo da se uzme maksimalan broj bodova do pauze. Al' ne bi ni pričali o lošoj igri da su ušle bar 2-3 šanse koje su morale biti realizirane, sami sebi su zakomplikovali i učinili utakmicu neizvjesnom.
U ovom momentu me ni ne interesuje previše igra, samo da se uzme maksimalan broj bodova do pauze. Al' ne bi ni pričali o lošoj igri da su ušle bar 2-3 šanse koje su morale biti realizirane, sami sebi su zakomplikovali i učinili utakmicu neizvjesnom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Žohari su poraženi, kakva partija Tonalija, te golčina (a i glupost) Žirokoptera; ono ga je Ibra naučio
Čestitke Maldini Jr. Jr., bitno je da smo uzeli puni plijen včrs - u inat sudiji, prečkama+++ ☆ FORZA MILAN!
Čestitke Maldini Jr. Jr., bitno je da smo uzeli puni plijen včrs - u inat sudiji, prečkama+++ ☆ FORZA MILAN!
- Beduin
- Kontakt:
Preteska i prebitna pobjeda. Sta sebi dozvolismo, a tako lagano i ucinkovito je moglo biti. Realizacija nula, srece ni trun nemamo i svaki bod je znojem natopljen. I bas nama Spezia mora zabiti prvi gol u gostima i bas j3beni Maldini.
Giroud je Tito, valjda je pojedincima jasno zasto je on ispred Origia, a ne nekakvi uticaji na igru i pizde materine. Njegov uticaj je na postizanje golova i tacka.
De Ketelare je kur.ton od igraca, jos pure on mora jesti da makar Diazov nivo dostigne, a kamoli neki veci uticaj na igru i ekipu. Neshvatljivo zasto i dalje Adli ne dobija sansu ispred njega.
Giroud je Tito, valjda je pojedincima jasno zasto je on ispred Origia, a ne nekakvi uticaji na igru i pizde materine. Njegov uticaj je na postizanje golova i tacka.
De Ketelare je kur.ton od igraca, jos pure on mora jesti da makar Diazov nivo dostigne, a kamoli neki veci uticaj na igru i ekipu. Neshvatljivo zasto i dalje Adli ne dobija sansu ispred njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovakve pobjede dižu ekipu i još više je ujedinjuju. Sandro izrasta u velikog igrača. Kakva glava i kakav igrač, a tek su mu 22 godine.
Sljedeća stanica Cremonese. Neće biti lahko. Ali ovaj tim je poseban u mnogo toga i 3 boda moraju donijeti u Milan
Sljedeća stanica Cremonese. Neće biti lahko. Ali ovaj tim je poseban u mnogo toga i 3 boda moraju donijeti u Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.