FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 05 nov 2022, 21:33

Sanchez1987 je napisao/la:
05 nov 2022, 19:27
ubipara je napisao/la:
05 nov 2022, 19:12
05 nov 2022, 18:05

Ti ne pratis fudbal ocigledno,ok druze emir je svetac,nema nad njim,najjaci SD ovih prostora :bow:
Fedja je kriv za sve :bow: :bih:
Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.
Igaci su se dovodili zajedno u dogovoru,celavi i dudic,i ako je jedan dobio nogu i drugi je trebao,cuj celavi samo ispunjava zelje :rol:
SD je tu da predlaze igrace,da trazi igrace da nudi treneru i sa istim u dogovoru pokusa dovest odredjene igrace,ne samo da sjedi ko tele sto ti kazes i ceka sta ce Dudic reci :rol:
Evo sta je emir izjavio

slika
I poslije on dobar a dudic nije :rol:
Ne kontam sta je ovdje pogresno izjavio. Naravno da hocemo mladu ekipu sa par iskusnijih igraca i da hocemo da igramo napadacki fudbal. Ti se za nesto vezes a ne stavljas postove gdje je rekao da je iskljucivo dovodio igrace po fedjinoj zelji. I ne govorim ovo ja druze nego je sam covjek izjavio tako. Ne branim hadziju, ali mislim da i nije toliko kriv kolko se ovdje predstavlja ako je vec dovodio igrace na osnovu trenerovih zelja.

slika

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 nov 2022, 21:35

Ayla udarila na klub. Aferim
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 nov 2022, 21:40

"Amerika pala u Sarajevu"

Ja mislio evo ode Mirvic :kafa:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 nov 2022, 21:45

Ljudi dali je Ajli,kad ko rekao,da nije potrebno samo biti svaki dan na poslu.
Samo Sarajevo

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 05 nov 2022, 21:49

:bih:
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 06 nov 2022, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 05 nov 2022, 21:49

NazorUso je napisao/la:
05 nov 2022, 21:19
andol je napisao/la:
05 nov 2022, 20:21
Ko je ova ayla? Volim ovakve zene :ljepota: :ljepota:

P.S. ako nekome treba zastita, javite se na pp :rol: :rol: :rol:
Ka's doci da idemo u klub da joj yebemo picqu ? Ja sam ne smijem, uzet ce me na sake !
Dje cu dolazit, da dobijem po pičci

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 nov 2022, 21:57

Zna li Danin ko mu zenu guzi

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 nov 2022, 22:02

Lakoste je napisao/la:
05 nov 2022, 21:57
Magoda :hmmmmm:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 05 nov 2022, 22:02

gledaju li ovi nasi utakmice po evropi, nama previse fudbalske inteligencije fali.
kad vidim mustafica ko kreatora oci mi krvare sta je ono ljudi dragi sve sami fudbalski magovi, pa mi dupli pas i trk u prostor nismo kako treba odigrali od treceg kola
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 05 nov 2022, 22:16

U ovom klubu nista nije zdravo i dzaba se tu prepirete ko je kriv. Ovom klubu prije svega treba jako zajednistvo sposobnih ljudi i u upravi i u sportskom segmentu. Treba da se napravi atmosfera da svi disu ko jedan. Od Mirvica pa do treceg golmana u prvom timu. A za tu atmosferu ti treba minimalno 5-10 ljudi (u upravi i na terenu) koji su kvalitetni u svom poslu i koji ce srcem predano raditi za ovaj klub. Kada to budemo imali i kada navijaci budu gurali/nosili u pozitivnom smjeru onda cemo biti pravi. Ovo je katastrofalna polusezona ali mi drugi klub nemamo i trebamo raditi na tome da se klub popravi. Vjerujte da ce se glas razumnih navijaca vazda cuti i da nicija nije do zore gorila pogotovo koga navijaci uzmu na zub. Nece ovi nesposobni jos dugo, vrtit cemo koliko bude trebalo ali doci ce stvari na svoje kad tad. Istrpimo jos Leotar, pa cemo se cerati.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 nov 2022, 22:16

Hoce li se ko oglasavati po pitanju maestralne izjave naseg mudonje ayle
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 nov 2022, 22:21

benko21 je napisao/la:
05 nov 2022, 22:02
Lakoste je napisao/la:
05 nov 2022, 21:57
Magoda :hmmmmm:
Možda je lezba ona
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 nov 2022, 22:35

Svi smo nezadovoljni, ljuti, razocarani, ali neki sebi daju previse slobode da psuju, vrijedjaju majke, porodicu, djecu i to zeni koja ima najmanje odgovornosti od svih za rezultate.

Sakrijes se iza laznog profila, nicka na forumu i sl i odes vrijedjati nekoga - to govori samo o takvima. Na Kosevu lik ispred mene svaku utakmicu pljuvao po Kapicu, a onda otrca da se slika sa njim kad je prisao nekoj djeci na most ispred istoka.

Ne branim je, jedva cekam ledja da joj vidim i na njenom mjestu nekog strucnijeg i kompetetnijeg, ali stojim iza prvog pasusa
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 nov 2022, 22:35

NazorUso je napisao/la:
05 nov 2022, 22:16
Mislis smije li se ko oglasiti ?
You are someone else I am still right here

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 05 nov 2022, 22:48

NazorUso je napisao/la:
05 nov 2022, 22:16
Ko ima neko da se oglasi,samo idi Ajla i ne okreći se postali smo klub šprdancija

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 nov 2022, 22:51

Prvo nam izvade zivce na terenu pa nas Ayla naruzi na Instagramu, bas tezak dan za pitare.
You are someone else I am still right here

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 05 nov 2022, 22:57

Yebem ti sve i kad se Istok zatvori! Sad bi bili ili drugi na tabeli ili bi prije mjesec i po bili bez Dudica, kakanjske vaške, kapitena, mladunčeta...
I ostavite se ženturaca koje veze nemaju sa ovim jadom od igre i igraca. Da ima oraha nikad ovo nebi napisala.
Zamislite da ovako nešto napise celava fukara?! Obješen bi bio u ponedeljak! Jer je kriv.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 nov 2022, 23:21

siroliver69 je napisao/la:
05 nov 2022, 22:57
Yebem ti sve i kad se Istok zatvori! Sad bi bili ili drugi na tabeli ili bi prije mjesec i po bili bez Dudica, kakanjske vaške, kapitena, mladunčeta...
I ostavite se ženturaca koje veze nemaju sa ovim jadom od igre i igraca. Da ima oraha nikad ovo nebi napisala.
Zamislite da ovako nešto napise celava fukara?! Obješen bi bio u ponedeljak! Jer je kriv.

Te zenturace i lezbejke sprdaju se sa klubom na svakom koraku, anelic uzimala pare na sokovima i kospicama i sponzorima ali naravno neka je u klubu ostavimo se svi nje, ove lezbace imaju po 2 razreda srednje skole a primaju u klubu platu kao ministrice i svojim radom i pojavom udaljavaju sve nas od kluba, ali naravno pustimo zenturaace sta su one krive, Ajlic kao direktor najveceg kluba proziva javno navijace da se obracunaju (kojih ima svakakvih i koje ne opravdavam ) ali to nema u Stupcanici **** ti drzavu, ali ostavimo se njih krivi su Dal i Suljic za citavu situaciju u klubu.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 nov 2022, 23:35

ubipara je napisao/la:
05 nov 2022, 21:33
05 nov 2022, 19:27
ubipara je napisao/la:
05 nov 2022, 19:12

Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.
Igaci su se dovodili zajedno u dogovoru,celavi i dudic,i ako je jedan dobio nogu i drugi je trebao,cuj celavi samo ispunjava zelje :rol:
SD je tu da predlaze igrace,da trazi igrace da nudi treneru i sa istim u dogovoru pokusa dovest odredjene igrace,ne samo da sjedi ko tele sto ti kazes i ceka sta ce Dudic reci :rol:
Evo sta je emir izjavio

slika
I poslije on dobar a dudic nije :rol:
Ne kontam sta je ovdje pogresno izjavio. Naravno da hocemo mladu ekipu sa par iskusnijih igraca i da hocemo da igramo napadacki fudbal. Ti se za nesto vezes a ne stavljas postove gdje je rekao da je iskljucivo dovodio igrace po fedjinoj zelji. I ne govorim ovo ja druze nego je sam covjek izjavio tako. Ne branim hadziju, ali mislim da i nije toliko kriv kolko se ovdje predstavlja ako je vec dovodio igrace na osnovu trenerovih zelja.

slika
Ti sam ne znas sta hoces reci, de procitaj jos jednom bolan,ja lijepo napisem da su igrace dovodili zajedno,ti meni sad saljes nesto gdje celavi kaze da su dovodili zajedno u dogovoru,znaci isto sto sam i ja rekao,i onda na kraju samo Fedja dobije nogu a ovaj ostane i ti jos kazes na to da je celavi samo ispunjavao zelje Dudicu i da on nije kriv :rol: majke mi ti si za lud zbunjen normalan ubio se.
COVJECE DOVODILI IGRACE ZAJEDNO U DOGOVORU A SAMO JEDAN DOBIO NOGU KONTAS??? sta ga branis vise jesi li corav il sta vec,Emir insistirao da dodje Dudic,koji se ispostavio kao najgori trener zadnjih 20 god i opet kriv taj trener sto je dosao a nije onaj ko je trazi da isti dodje,ti majkemi nisi ok ako ne kontas i zaobidji me ako jos nisi skonto.ok sve si u pravu.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 05 nov 2022, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 nov 2022, 23:40

guadalupe je napisao/la:
05 nov 2022, 23:21
siroliver69 je napisao/la:
05 nov 2022, 22:57

Te zenturace i lezbejke sprdaju se sa klubom na svakom koraku, anelic uzimala pare na sokovima i kospicama i sponzorima ali naravno neka je u klubu ostavimo se svi nje, ove lezbace imaju po 2 razreda srednje skole a primaju u klubu platu kao ministrice i svojim radom i pojavom udaljavaju sve nas od kluba, ali naravno pustimo zenturaace sta su one krive, Ajlic kao direktor najveceg kluba proziva javno navijace da se obracunaju (kojih ima svakakvih i koje ne opravdavam ) ali to nema u Stupcanici **** ti drzavu, ali ostavimo se njih krivi su Dal i Suljic za citavu situaciju u klubu.
Celavi je svijesno isao da zakuha da dobije nogu pa da trazi pare,ako sam ode nema nista,to je sve planski odradio digao frku da bi navijaci na kraju izvrsili pritisak na Mirvica i onda da ga ovaj otjera.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, miguelramos, Pantelija, Proximic, skoJaa i 49 gostiju.