ubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:33
Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:27
ubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:12
Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.
Igaci su se dovodili zajedno u dogovoru,celavi i dudic,i ako je jedan dobio nogu i drugi je trebao,cuj celavi samo ispunjava zelje

SD je tu da predlaze igrace,da trazi igrace da nudi treneru i sa istim u dogovoru pokusa dovest odredjene igrace,ne samo da sjedi ko tele sto ti kazes i ceka sta ce Dudic reci
Evo sta je emir izjavio

I poslije on dobar a dudic nije
Ne kontam sta je ovdje pogresno izjavio. Naravno da hocemo mladu ekipu sa par iskusnijih igraca i da hocemo da igramo napadacki fudbal. Ti se za nesto vezes a ne stavljas postove gdje je rekao da je iskljucivo dovodio igrace po fedjinoj zelji. I ne govorim ovo ja druze nego je sam covjek izjavio tako. Ne branim hadziju, ali mislim da i nije toliko kriv kolko se ovdje predstavlja ako je vec dovodio igrace na osnovu trenerovih zelja.
Ti sam ne znas sta hoces reci, de procitaj jos jednom bolan,ja lijepo napisem da su igrace dovodili zajedno,ti meni sad saljes nesto gdje celavi kaze da su dovodili zajedno u dogovoru,znaci isto sto sam i ja rekao,i onda na kraju samo Fedja dobije nogu a ovaj ostane i ti jos kazes na to da je celavi samo ispunjavao zelje Dudicu i da on nije kriv

majke mi ti si za lud zbunjen normalan ubio se.
COVJECE DOVODILI IGRACE ZAJEDNO U DOGOVORU A SAMO JEDAN DOBIO NOGU KONTAS??? sta ga branis vise jesi li corav il sta vec,Emir insistirao da dodje Dudic,koji se ispostavio kao najgori trener zadnjih 20 god i opet kriv taj trener sto je dosao a nije onaj ko je trazi da isti dodje,ti majkemi nisi ok ako ne kontas i zaobidji me ako jos nisi skonto.ok sve si u pravu.