FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Dave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dave » 06 nov 2022, 10:32

Lakoste je napisao/la:
06 nov 2022, 10:29
Ljudi kad cemo u klub?
Može svaki dan osim petka
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 nov 2022, 10:38

Samo se vi igrajte, pa kad vas ajla patosira na vratima :rol:

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 06 nov 2022, 10:47

Osttribine je napisao/la:
06 nov 2022, 00:55
Najvece zlo kluba je Ismir Mirvic, a vi mu sad pojedinci p.opusite jer on daje pare eto ugasili bi se da njega nema, sto se to ne gase ostali kokuzni timovi u ligi. Kad smo najveći kokuzi bili stativa nas od grupne faze EL dijelila,a vidi nas danas finansijski stabilne. Mirva od Hrasnice navukao u klub nesposbnog šljama u vidu ove bahate direktorice, onih ubleha iz sfk, preplacenih igraca,sponzorisanja kriminalca preko kluba itd. Svaka cast, dotakli smo dno, branite ga i dalje j.ebo vas on.
Samo treba fino pogledati šta je radio od dolaska u klub.

Gala večerice, vraćanje Poture, preseravanje sa objavama na stranici kluba "lajk i Ismir ostane još jedan dan", angazovanje Ayle, vracanje Hadzije, dopustanje da se pljuje onako po Velkoskom, Hebibovicu i Dupovcu kakvi god da su, Sejo Brajlovic i gatanje, finale kupa sa Izetbegovicem i Skakom, cirkuzanje Ayle u loži sa Jalom i Bubom i priča o smjeni Vasoskog, najbolji klub na Balkanu za 2 godine, objave "nema pobjedničkih slika", rezultatski kolaps vec godinu, onda kao vrhunac svega toga sponzorisanje kriminalca Stojnića i sad još ove poruke vrle direktorice.

I onda se nadju neki da pisu sve ok, sve bajno i krasno, pretjeruje se sa kritikama.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 06 nov 2022, 10:56

Kladioničarska mafija

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 06 nov 2022, 11:04

Prvo treba početi od toga da nije svako na ovom svijetu zlonamjeran a onda dalje rješavat stvari.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 06 nov 2022, 11:10

Kako smo se zayebali sa terenom, to je malo reći.
Prve tri ekipe na tabeli nisu napuštale svoje stadione, i to nešto govori.
Najgore je kad misliš da ćeš nešto dobiti džabe, tad se najskuplje prođe.
Saradnja sa kriminalcima četaljskim ne može nikada biti dobra, još nam ostaje ona atletska traka i dalje :facepalm:
Pa kad radiš nešto, uradi kako treba ili nemoj nikako
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 nov 2022, 11:11

PapirnaMarka je napisao/la:
06 nov 2022, 10:47
Osttribine je napisao/la:
06 nov 2022, 00:55
Najvece zlo kluba je Ismir Mirvic, a vi mu sad pojedinci p.opusite jer on daje pare eto ugasili bi se da njega nema, sto se to ne gase ostali kokuzni timovi u ligi. Kad smo najveći kokuzi bili stativa nas od grupne faze EL dijelila,a vidi nas danas finansijski stabilne. Mirva od Hrasnice navukao u klub nesposbnog šljama u vidu ove bahate direktorice, onih ubleha iz sfk, preplacenih igraca,sponzorisanja kriminalca preko kluba itd. Svaka cast, dotakli smo dno, branite ga i dalje j.ebo vas on.
Samo treba fino pogledati šta je radio od dolaska u klub.

Gala večerice, vraćanje Poture, preseravanje sa objavama na stranici kluba "lajk i Ismir ostane još jedan dan", angazovanje Ayle, vracanje Hadzije, dopustanje da se pljuje onako po Velkoskom, Hebibovicu i Dupovcu kakvi god da su, Sejo Brajlovic i gatanje, finale kupa sa Izetbegovicem i Skakom, cirkuzanje Ayle u loži sa Jalom i Bubom i priča o smjeni Vasoskog, najbolji klub na Balkanu za 2 godine, objave "nema pobjedničkih slika", rezultatski kolaps vec godinu, onda kao vrhunac svega toga sponzorisanje kriminalca Stojnića i sad još ove poruke vrle direktorice.

I onda se nadju neki da pisu sve ok, sve bajno i krasno, pretjeruje se sa kritikama.
Realno stanje je za qurac. Jedino gdje je dobro stanje je finansijsko, i to da su igracima dobre i redovne plate. A kako igraju, vise bih volio da nemaju nikako plata, jer ih zaradili na terenu nisu.

Koliko vidim, raju zaboli neka stvar, sve vise ljudi postaje ravnodusno. Rekordno mal broj psovki i uvreda poslije jucerasnje sramote. Nije nam vise ni iznenadjenje da nas Sloboda klepi u hendikepu, a da ne napravimo ni sansu kako treba.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 nov 2022, 11:20

Ismir ako je i 1% normalan, a na to sve ako je i s ovim klubom lijepe namjene imao, onda će na skupštini odmah naglasiti kako i direktorica i Emir moraju letiti iz kluba. Znaci to je minimum sta se mora desiti, a onda da novi direktor napravi čistku u administracijskom segmentu gdje smo #1 uhljebi u BiH, prekucali smo sve uhljebske firme.
Nakon toga, tek onda možemo preći na probleme na samom terenu, odnosno igrački kadar.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 06 nov 2022, 11:29

Najveća greška Dudića je bila izmišljanje pozicija.
Ovog malog Mulalića je skroz zanemario, a vidimo da je dijete među boljim igračima sigurno.
A sa druge strane, vidio je da je Šahin bolji od Dizdara.

Ma ovo ne ide ovako nama treba naše svježe krvi, nešto slično kao kad je Mirza bio trener kad je ubacio 6-7 juniora i opet smo završili drugi.
Daj npr.Bjelonju i tako te igrače umjesto truhlog Nardina

Jučer čovjek nema koga da ubaci na lijevog beka , Tomašević povrijeđen. Ovdje odmah razapeli čovjeka.
Koga da stavi, onog kovrdžavog brčići šminkera ?
Šteta što su Jovaševića posudili, mislim da bi tu negdje bio sa Mulalićem.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 06 nov 2022, 11:37

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 nov 2022, 11:20
Ismir ako je i 1% normalan, a na to sve ako je i s ovim klubom lijepe namjene imao, onda će na skupštini odmah naglasiti kako i direktorica i Emir moraju letiti iz kluba. Znaci to je minimum sta se mora desiti, a onda da novi direktor napravi čistku u administracijskom segmentu gdje smo #1 uhljebi u BiH, prekucali smo sve uhljebske firme.
Nakon toga, tek onda možemo preći na probleme na samom terenu, odnosno igrački kadar.
Administracija mora biti minimalna i mora biti neprimjetna. Profesionalna,bez drustvenih mreza i javnog angazmana. Stariji muskarci,40+. Druga vazna stvar,Ismir se mora povuci iz sportskog dijela,on je tu zalutao,unatoc dobrim namjerama,samo pravi stetu.
Za direktora nekog iskusnog sportskog vuka,Hadzibegica recimo,SD po izboru Hadzibegica,neki njegov haver i njih dvojica nose sportski dio. Sadasnja direktorica nije uopste kriva za sportski dio ali je nesposobna,glupa,lajava i antipaticna. Nervira navijace,obavezno mora ici. Emir Hadzic isto nije nesto kriv a i meni licno je simpatican ali isto se zamjerio navijacima a drugo i ne treba nam on kada bi Hadzibegic i njegov SD preuzeli sportski dio.
A u najvaznijem sportskom dijelu,treba nam trener. Trener pametan i sposoban. Niposto moderan , ni neki sizofrenicar tipa Dudica ili Kodre koji zive u nekom svom svijetu modernog fudbala. Trener iskusan i pametan,koji ce iskoristiti igracki kadar koji ima najbolje sto moze ,isto tako igrajuci fudbal,kakav se igra u BHPL.
Igracki kadar nam uopste nije los,3-4 pojacanja i bicemo apsolutno konkuretni u takmicenju !!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 nov 2022, 11:40

Hajde sto ne stojimo dobro na terenu, to je do taktike i trenera, ali imamo previse mekanih igraca. Da li negdje ima statistika dobijenih duela? Tu smo sigurno medju najgorim u ligi, odbijaju se ko pingpong loptice od igraca

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 nov 2022, 11:40

Testo je napisao/la:
06 nov 2022, 11:29
Najveća greška Dudića je bila izmišljanje pozicija.
Ovog malog Mulalića je skroz zanemario, a vidimo da je dijete među boljim igračima sigurno.
A sa druge strane, vidio je da je Šahin bolji od Dizdara.

Ma ovo ne ide ovako nama treba naše svježe krvi, nešto slično kao kad je Mirza bio trener kad je ubacio 6-7 juniora i opet smo završili drugi.
Daj npr.Bjelonju i tako te igrače umjesto truhlog Nardina

Jučer čovjek nema koga da ubaci na lijevog beka , Tomašević povrijeđen. Ovdje odmah razapeli čovjeka.
Koga da stavi, onog kovrdžavog brčići šminkera ?
Šteta što su Jovaševića posudili, mislim da bi tu negdje bio sa Mulalićem.
Zbog toga je trebao celavi da leti sa Dudicem skupa,al da nam je investitor ozbiljan i da ima ozbiljne namjere,ovako samo cirkus pravi,on je jos reko da se plati Tomasevic zamisli kakav je strucnjak :rol: uradis sve analize, pratis ga par mjeseci i kazes ok platiti cemo za ovoga ako treba samo da dodje :plac:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 nov 2022, 11:42

Kako nam je Aylah, pisha li po klubu i navijacima ? Mudonjica nas, neka je sto duze u klubu, ipak ina nije nista kriva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 nov 2022, 11:49

NazorUso je napisao/la:
06 nov 2022, 11:42
Kako nam je Aylah, pisha li po klubu i navijacima ? Mudonjica nas, neka je sto duze u klubu, ipak ina nije nista kriva.
Idi u klub noname mangupe, pa joj u facu to reci!!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 06 nov 2022, 11:56

napoleon72 je napisao/la:
06 nov 2022, 11:49
NazorUso je napisao/la:
06 nov 2022, 11:42
Idi u klub noname mangupe, pa joj u facu to reci!!
Ili to ili neka kupi uloge pa neka odlučuje o svemu. Mora se znati gdje je kome mjesto!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 06 nov 2022, 11:57

Kad dobiju po pichki, sjebat će se
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 nov 2022, 12:01

Testo je napisao/la:
06 nov 2022, 11:10
Saradnja sa kriminalcima četaljskim ne može nikada biti dobra, još nam ostaje ona atletska traka i dalje :facepalm:
Ja kad sam to govorio,ismijavali su me ovdje. Samo se sjetite prve dvije tekme na Koševu i posjete i atmosfere. Da smo Tuzlu dočekali na kosevu bilo bi obrnuti rezultat. A kao što kažeš tabela sve govori. Koliko ćemo izgubiti od evrope samo para mogli smo sami o svom trošku uraditi ovo. Ali Bosnjo naivni vjeruje Vici :bih:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 nov 2022, 12:07

FCUM je napisao/la:
06 nov 2022, 12:01
Testo je napisao/la:
Ja kad sam to govorio,ismijavali su me ovdje. Samo se sjetite prve dvije tekme na Koševu i posjete i atmosfere. Da smo Tuzlu dočekali na kosevu bilo bi obrnuti rezultat. A kao što kažeš tabela sve govori. Koliko ćemo izgubiti od evrope samo para mogli smo sami o svom trošku uraditi ovo. Ali Bosnjo naivni vjeruje Vici :bih:
I ja sam govorio da Kosevo ne treba jos dirati.Da uopste nije toliko los teren i da ima veci prioriteta a za odgovor sam dobio
"Hajde Bgt isto ti je ili igrali na BP ili na Kosevu.Strpite se malo koji vam je k.ImAt CeMo NoVi TeReN"

Samo da je dzabaluka i guzovace a teren nas kostao hladno 6-7 bodova(Siroki i Sloboda milijardu % pobjede i TC ne bi 5 primili nema sanse)
O financijskoj strani da ne pricam.Protiv TC bi bilo 10.000,Sloboda i Siroki siguro po 5,Borac 5-6k+svaku utakmicu rentanje stadiona+prijevoz itd.ali eto oni znaju sta trebaju

Jos ne mogu da vjerujem da su majmuni poletili i potpisali odma umjesto da su sacekali jos 2 dana da odigramo sa TC oni kontali 2 dana ce praviti neku prevagu sad :rol:
Zrinjski najpametnije odradio,a nas je ovaj teren upitnog kvaliteta vrlo vjerovatno Evrope kostao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 06 nov 2022, 12:12

Hadžibegić, Kusturica, onaj sa onog sastanka... to su ljudi iz prošlog sistema. Možda je uvreda to tako i reći ali oni uopće nisu sposobni da donose odluke u okvirima današnjeg društva.

Kako su se u onom sistemu donosile odluke? Neko sa vrha kaže kopamo danas 20 metara ovom linijom i kopa se 20 metara. Danas to ne prolazi. Čak i da prodje interno, unutar kluba... budemo li se okruživali takvim ljudima mi ćemo se jednog dana probudit i shvatit da su nam ostali klubovi još više pobjegli.

Njima je mjesto u počasnoj loži i da ih se sjeti na godišnjicu kluba. To je onaj sistem i pravio od ljudi.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 nov 2022, 12:13

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 nov 2022, 12:07
FCUM je napisao/la:
06 nov 2022, 12:01
Testo je napisao/la:
I ja sam govorio da Kosevo ne treba jos dirati.Da uopste nije toliko los teren i da ima veci prioriteta a za odgovor sam dobio
"Hajde Bgt isto ti je ili igrali na BP ili na Kosevu.Strpite se malo koji vam je k.ImAt CeMo NoVi TeReN"

Samo da je dzabaluka i guzovace a teren nas kostao hladno 6-7 bodova(Siroki i Sloboda milijardu % pobjede i TC ne bi 5 primili nema sanse)
O financijskoj strani da ne pricam.Protiv TC bi bilo 10.000,Sloboda i Siroki siguro po 5,Borac 5-6k+svaku utakmicu rentanje stadiona+prijevoz itd.ali eto oni znaju sta trebaju

Jos ne mogu da vjerujem da su majmuni poletili i potpisali odma umjesto da su sacekali jos 2 dana da odigramo sa TC oni kontali 2 dana ce praviti neku prevagu sad :rol:
Zrinjski najpametnije odradio,a nas je ovaj teren upitnog kvaliteta vrlo vjerovatno Evrope kostao
"Nije toliko loš", preloš je.

Drugi je par cipela termin u kojem se mogao raditi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Beli98, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, kontra, napoleon72, NazorUso, Pantelija, Pena, Proximic, rimljanin90, SamoDaKazeem, Tarapi, ThrillerHz i 88 gostiju.