Večeras opet ovako da prekucamo(navijači)

Ista meta, isto odstojanje... Može i isti rezultat

Dobio malo dandare od vrhovnog vodje pa ostao u tripuLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 03:44Aj sto si nepismen, nego otkud tolika zelja da ovoliko gluposti napises u jednom postu ?Baza1921 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 02:09Jesam se napalio. imate li neki problem? Svidja mi se direktorka moderna bosnjakinja lijepa mlada i uspjesna zena i poslovna buraz napaljen sam ko bik rade hormoni nisam kastiran ko vas dvojica kerova lutalica ja se fala bgu osjecam napaljeno i muzevno pun hormona pa bi se i potukao ajde na sake ako smijeteajla zlato moje pitarsko vidim da citas forum ja sam ovde pravi pusti ove pitare to su kukavice kukala im majka pusti neka te hejtaju i prijete vidis da su ljubomorni i na mene jer im se ne dizu kurcici pa mene prozivaju sto sam musko imas selam od baze i osjeti ljubav sa grbavice
oni samo znaju mrzit jer nikad nisu osjetili ljubav
majke ih nisu podojile fino stedile sisu kad je trebalo pa sad mrze zene i prijete al nek prijete nesmiju na sake i ja sam ih prije zvao na sake al nebitno nego pusti ove forumase to su neizivljeni papcii sve ja te razumijem nije lako biti zenstvena i dama u muskom poslu oni ne razumiju modernu zenu 21.vjeka njima je plafon radnica iz kladionice sta ce papcine baza je gospodin covek dzentlmen i kulturan yebem te u guzu da boli to je ljubav
mora malkice da boli ljubav je bol
pusti ove prostacine i navijace voli te baza u shupak
samo ljubav
i nasilje
te dvije stvari najvise uticu na covjeka ajmo kolege huligani spamajte ovu temu dok nam ne vrate navijacke izvjestaje
![]()
Trebali bi i vi jednu angažovati, možda bi uzeli bar jednu titulu za 100 godina. Ne ide sa mudom to kod vas izgleda.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2022, 08:45Al jel realno da ljudima ponovo pitschka vedri i oblaci i jos se khurci navijacima
Kazu da je Tuzla mogla do sad 5 komotno primiti
Amin.