FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Veceras u Mejdanu na rukometu bile fukare super atmosfera bilaa.. Bilo je i fudbaleraa Komazec, Vranjes, Kurtalic, Kapetanović, Bukvic, Hadzibeganovic, Osmankovic...
Sve pohvale za to sto su dosli...
Trebaju nam fukare da se vrate Bgm..
Sve pohvale za to sto su dosli...
Trebaju nam fukare da se vrate Bgm..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Admir Smajić je ime koje nam treba...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Sjećam se dobro, prvo kolo protiv širokog, katastrofalna igra, onda sloga simin han 0:0, haj ok, pa odigramo odlično protiv borca, dobijemo 2:0, pa katastrofalna igra protiv Sarajeva al et izvučemo bod (1:1), pa te mlatne posušje u Banovićima, pa mi mlatnemo dobojsku slogu 4:2 a vodili su nas 0:1 i 1:2, dobra partija bila protiv zrinjskog, vile ih pronosale u 90-oj minuti ali izgubili smo 1:0 u Banovićima... pa onda koliko utakmica bez pobjede, 8, od čega te široki nakantao 3:0, užasna partija, pa odigramo evo sad lijepo protiv Sarajeva i pobijedimo 2:0. Oscilacije? OK, ali ovakve, u 17 utakmica 3 pobjede... Loše brate.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 22:04Igra je bila bolja nego u prethodnim utakmica, znatno više te želje koju stalno spominju, ali opet golovi su bili postignuti više na sreću. Treba da ovo ne bude samo jedna utakmica nego da se sad minimalno izvuku još 4 boda. Neka nastave raditi jako i neka vuku da izađemo iz zone ispadanja i opasne zone, ova ekipa može i mora daleko bolje. Nije mi jasno ostavljanje Komazeca na klupi ili to što u zapisniku uopste nema Bekića, nismo imali pravog napadača dok nije Komazec ušao.
Ovo lijepih partija što smo imali i pozitivnih rezultata, ove 3 pobjede i pokoji X, pokazatelj su da igrački kadar nije loš, da individualci imaju kvalitet, ali da je trener užas, koji ne zna postaviti igru, taktiku... jedan Komazec sa takvim osjećajem za go, sa tako kvalitetnim šutem, nije upotrijebljen kako treba. Komazec, Vranješ, Bekić, Vošnjak, Mehmedović, pa golmani oba su nam vrhunska, pa i taj Ćivić nije zaboravio igrat fudbala, malo da se uozbilji i vrati formu na staro... promjenom trenera bili bi 30-40% kvalitetniji, onda tamo gdje škripi dovesti 3-4 adekvatna pojačanja... jer steeljahinho obraza nema i taj je ovom pobjedom sebi kupio još vremena, ima fore za još 8 utakmica u nizu bez pobjede ali tad će biti kasno...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Admir Smajić...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:11Sjećam se dobro, prvo kolo protiv širokog, katastrofalna igra, onda sloga simin han 0:0, haj ok, pa odigramo odlično protiv borca, dobijemo 2:0, pa katastrofalna igra protiv Sarajeva al et izvučemo bod (1:1), pa te mlatne posušje u Banovićima, pa mi mlatnemo dobojsku slogu 4:2 a vodili su nas 0:1 i 1:2, dobra partija bila protiv zrinjskog, vile ih pronosale u 90-oj minuti ali izgubili smo 1:0 u Banovićima... pa onda koliko utakmica bez pobjede, 8, od čega te široki nakantao 3:0, užasna partija, pa odigramo evo sad lijepo protiv Sarajeva i pobijedimo 2:0. Oscilacije? OK, ali ovakve, u 17 utakmica 3 pobjede... Loše brate.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 22:04Igra je bila bolja nego u prethodnim utakmica, znatno više te želje koju stalno spominju, ali opet golovi su bili postignuti više na sreću. Treba da ovo ne bude samo jedna utakmica nego da se sad minimalno izvuku još 4 boda. Neka nastave raditi jako i neka vuku da izađemo iz zone ispadanja i opasne zone, ova ekipa može i mora daleko bolje. Nije mi jasno ostavljanje Komazeca na klupi ili to što u zapisniku uopste nema Bekića, nismo imali pravog napadača dok nije Komazec ušao.
Ovo lijepih partija što smo imali i pozitivnih rezultata, ove 3 pobjede i pokoji X, pokazatelj su da igrački kadar nije loš, da individualci imaju kvalitet, ali da je trener užas, koji ne zna postaviti igru, taktiku... jedan Komazec sa takvim osjećajem za go, sa tako kvalitetnim šutem, nije upotrijebljen kako treba. Komazec, Vranješ, Bekić, Vošnjak, Mehmedović, pa golmani oba su nam vrhunska, pa i taj Ćivić nije zaboravio igrat fudbala, malo da se uozbilji i vrati formu na staro... promjenom trenera bili bi 30-40% kvalitetniji, onda tamo gdje škripi dovesti 3-4 adekvatna pojačanja... jer steeljahinho obraza nema i taj je ovom pobjedom sebi kupio još vremena, ima fore za još 8 utakmica u nizu bez pobjede ali tad će biti kasno...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Apsolutno DA, pogotovo što taj čovjek ima veze i poznanstva, pa dovede onog Materlata onda, momak bio junior Lyona. Milion stvari ima još koje taj čovjek mimo trenerskog posla može odraditi za klub. Sa njim bi vrijedilo ozbiljno popričati, a i Sloboda je idealan klub generalno ne samo za njega, za napraviti kakav rezultat i pokazati se malo...Sky9 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:13Admir Smajić...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:11Sjećam se dobro, prvo kolo protiv širokog, katastrofalna igra, onda sloga simin han 0:0, haj ok, pa odigramo odlično protiv borca, dobijemo 2:0, pa katastrofalna igra protiv Sarajeva al et izvučemo bod (1:1), pa te mlatne posušje u Banovićima, pa mi mlatnemo dobojsku slogu 4:2 a vodili su nas 0:1 i 1:2, dobra partija bila protiv zrinjskog, vile ih pronosale u 90-oj minuti ali izgubili smo 1:0 u Banovićima... pa onda koliko utakmica bez pobjede, 8, od čega te široki nakantao 3:0, užasna partija, pa odigramo evo sad lijepo protiv Sarajeva i pobijedimo 2:0. Oscilacije? OK, ali ovakve, u 17 utakmica 3 pobjede... Loše brate.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 22:04Igra je bila bolja nego u prethodnim utakmica, znatno više te želje koju stalno spominju, ali opet golovi su bili postignuti više na sreću. Treba da ovo ne bude samo jedna utakmica nego da se sad minimalno izvuku još 4 boda. Neka nastave raditi jako i neka vuku da izađemo iz zone ispadanja i opasne zone, ova ekipa može i mora daleko bolje. Nije mi jasno ostavljanje Komazeca na klupi ili to što u zapisniku uopste nema Bekića, nismo imali pravog napadača dok nije Komazec ušao.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ma to je bonus. Čovjek je imao IGRU, bilo je gušt gledati Slobodu...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:18Apsolutno DA, pogotovo što taj čovjek ima veze i poznanstva, pa dovede onog Materlata onda, momak bio junior Lyona. Milion stvari ima još koje taj čovjek mimo trenerskog posla može odraditi za klub. Sa njim bi vrijedilo ozbiljno popričati, a i Sloboda je idealan klub generalno ne samo za njega, za napraviti kakav rezultat i pokazati se malo...Sky9 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:13Admir Smajić...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:11
Sjećam se dobro, prvo kolo protiv širokog, katastrofalna igra, onda sloga simin han 0:0, haj ok, pa odigramo odlično protiv borca, dobijemo 2:0, pa katastrofalna igra protiv Sarajeva al et izvučemo bod (1:1), pa te mlatne posušje u Banovićima, pa mi mlatnemo dobojsku slogu 4:2 a vodili su nas 0:1 i 1:2, dobra partija bila protiv zrinjskog, vile ih pronosale u 90-oj minuti ali izgubili smo 1:0 u Banovićima... pa onda koliko utakmica bez pobjede, 8, od čega te široki nakantao 3:0, užasna partija, pa odigramo evo sad lijepo protiv Sarajeva i pobijedimo 2:0. Oscilacije? OK, ali ovakve, u 17 utakmica 3 pobjede... Loše brate.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nijednu utakmicu kad nas je on vodio nismo igrali bunker meni je to dovoljno!Sky9 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:26Ma to je bonus. Čovjek je imao IGRU, bilo je gušt gledati Slobodu...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:18Apsolutno DA, pogotovo što taj čovjek ima veze i poznanstva, pa dovede onog Materlata onda, momak bio junior Lyona. Milion stvari ima još koje taj čovjek mimo trenerskog posla može odraditi za klub. Sa njim bi vrijedilo ozbiljno popričati, a i Sloboda je idealan klub generalno ne samo za njega, za napraviti kakav rezultat i pokazati se malo...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Putuj Čelični, putuj.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa to je zadnji trener koji treba ovoj Slobodi. Kod njeg igra onaj za koga on smatra da treba da igra, i ne mogu mu nikakvi menadzeri diktirati ko ce igrati. Samim tim se gubi smisao i svrha postojanja ove Slobode.
sto se tice jucerasnje utakmice mi smo stvarno htjeli, oni stvarno nisu htjeli i to je na kraju napravilo razliku.
imali smo i puno srece,kod prvog gola, kod stativa,kod uslova za igru ali svejedno mislim da smo zasluzili pobjedu. Igre nije bilo , ali je stvarno bilo tog htijenja i onda protiv onakvog protivnika koji nece da se isprlja nekad je i to vise nego dovoljno za zasluzenu pobjedu.
uostalom u ovom momentu nije ni bitno kako je doslo do nje. Ako kaptalizujemo protiv Igramna ili Posusja, ovo su bodovi koji nas ostavljaju u zivotu i daju nadu za opstanak. tako da apsolutno nije vazno kako smo pobijedili. Nekad ovakve utakmice i mozes dobiti samo na silu.
inace ne pamtim kad sam vidio Saida da je vise puta uklizao u zivotu. I Eldar mora na poluspica ili makar na lijevo krilo. Kako se muci na desnom krilu a takav potencijal.
sto se tice jucerasnje utakmice mi smo stvarno htjeli, oni stvarno nisu htjeli i to je na kraju napravilo razliku.
imali smo i puno srece,kod prvog gola, kod stativa,kod uslova za igru ali svejedno mislim da smo zasluzili pobjedu. Igre nije bilo , ali je stvarno bilo tog htijenja i onda protiv onakvog protivnika koji nece da se isprlja nekad je i to vise nego dovoljno za zasluzenu pobjedu.
uostalom u ovom momentu nije ni bitno kako je doslo do nje. Ako kaptalizujemo protiv Igramna ili Posusja, ovo su bodovi koji nas ostavljaju u zivotu i daju nadu za opstanak. tako da apsolutno nije vazno kako smo pobijedili. Nekad ovakve utakmice i mozes dobiti samo na silu.
inace ne pamtim kad sam vidio Saida da je vise puta uklizao u zivotu. I Eldar mora na poluspica ili makar na lijevo krilo. Kako se muci na desnom krilu a takav potencijal.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Malo ću te ispraviti, to je trener koji treba ovoj Slobodi, jer ima materijala u igračima da se nešto napravi. Nije imao ništa bolje kad je on bio trener. Ali to je trener koji najmanje treba ovoj UPRAVI, za to se slažem.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Slobodu volimo upravu joj yebemo.
NAPOLJE Jaha ako imas obraza ostavka
NAPOLJE Jaha ako imas obraza ostavka
Gleda li ko igman-posušje? posušje igra odlično...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bice svega s ovim Leotarom. Imaju oni sudije iza sebe....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako stvari stoje, trebinje ima jaku protekciju saveza i sudija i vrlo teško da će biti kandidati za ispadanje. S druge strane, ssh bi mogla upasti u bitku za opstanak...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Gdje gledate utakmicu pa vidite da ih (Leotar) i danas sudije i Savez guraju?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma trebinje ostaje 100%, mi ćemo se boriti sa igmanom, slogom doboj, slogom simin han i možda posušjem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Adam Vosnjak - muda do poda! Zna li neko da li je ovaj djecko duela izgubio kako je dosao u Slobodu?
Stojan Vranjes - ma sta mnogi pricali ono je majstorcina i jako, jaaako inteligentan igrac.
Harun ce biti zvjerka ako mu se da prostora onoliko koliko mu se ne daje. Kape konacno, svaka cast za partiju! Zao mi je Delica sto trpi radi nekih ohrdina, djecko gine svaku utakmicu, bukvalno.
Sve u svemu extremno bitna pobjeda koja opet nista ne znaci ako se ne ovjeri sa 3-4 boda u naredne dvije utakmice.
Komsija svim silama zeli da nas izbaci iz lige i sebe dovede u situaciju da je pored nas i jos dvije ekipe glavni kadndidat za ispadanje. Bravo!
Stojan Vranjes - ma sta mnogi pricali ono je majstorcina i jako, jaaako inteligentan igrac.
Harun ce biti zvjerka ako mu se da prostora onoliko koliko mu se ne daje. Kape konacno, svaka cast za partiju! Zao mi je Delica sto trpi radi nekih ohrdina, djecko gine svaku utakmicu, bukvalno.
Sve u svemu extremno bitna pobjeda koja opet nista ne znaci ako se ne ovjeri sa 3-4 boda u naredne dvije utakmice.
Komsija svim silama zeli da nas izbaci iz lige i sebe dovede u situaciju da je pored nas i jos dvije ekipe glavni kadndidat za ispadanje. Bravo!
075
- Beduin
- Kontakt:
Ma ima jos da se igra, nego me zanima na osnovu cega sad pisete o protekciji Leotara kd strane Saveza i sudija, jel gledate utakmicu ili onako pisete?
Ja nigdje ne nadjoh prenos tekme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.