FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Gol
1:0
2’
1:0
2’
-
- Kontakt:
Prva minuta i sudija ubaci loptu iz svlacionice u mrezu..tuzlac je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:04Pred meč sa Leotarom iz FK Tuzla City se pitaju: Da li je unaprijed određen pobjednik?
06.11.2022. / 13:00
Da li je na pomolu nova afera u bosanskohercegovačkom fudbalu?
Fudbalski klub Tuzla City na svojoj Facebook stranici objavio je fotografiju, uz opis:
- Je li u unaprijed određen današnji pobjednik? Predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banja Luke prije utakmice u Trebinju sa službenim licima duela Leotar - Tuzla City - napisali su iz FK Tuzla City na svojoj Facebook stranici uz fotografiju.
Mašinovođa išo pišat a sudija pihno u pištu.Pozitivanstav je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:09Prva minuta i sudija ubaci loptu iz svlacionice u mrezu..tuzlac je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:04Pred meč sa Leotarom iz FK Tuzla City se pitaju: Da li je unaprijed određen pobjednik?
06.11.2022. / 13:00
Da li je na pomolu nova afera u bosanskohercegovačkom fudbalu?
Fudbalski klub Tuzla City na svojoj Facebook stranici objavio je fotografiju, uz opis:
- Je li u unaprijed određen današnji pobjednik? Predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banja Luke prije utakmice u Trebinju sa službenim licima duela Leotar - Tuzla City - napisali su iz FK Tuzla City na svojoj Facebook stranici uz fotografiju.

LeotarTuzla City
26'
GOOOOOL. Vodi Leotar 2:0.
Joj sudija ,sram te bilo.
Živile Azijske kladionice.
26'
GOOOOOL. Vodi Leotar 2:0.
Joj sudija ,sram te bilo.
Živile Azijske kladionice.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 nov 2022, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Leotar
Tuzla City
3-0
Tuzla City
3-0
Mirel Hajdarevic
Previse je providna situacija sto se tice rezultata.
Muamer Baščelić
Bravo momci
Almir Dedic
Aferim, al imam osjećaj da se ovo protiv Slobode radi kako bi ispala.
Miralem Delic
Ovo se namjesta Slobodi
Eldin Hrnjic
Hahhahahahhahahaahha do trenera je

Najveći obožavalac
Enver Merdzic
Jest odredjen je unapred mamu vam
Mirnes Hebibovic
Kako prodase utakmicu hladno ma bravoooo !
Nermin Suljic
Kakvi prodali vidiš da gube svaku utakmicu
Najveći obožavalac
Ma Id Hsnwich
Prodatoooo
Miralem Delic
Ali nisu ni oni daleko kako su krenuli
Enko Ahmetovic
Sta ima strucnjaci...
Odgovori5 min
Najveći obožavalac
Enver Merdzic
Samo prodajite klosari
Previse je providna situacija sto se tice rezultata.
Muamer Baščelić
Bravo momci
Almir Dedic
Aferim, al imam osjećaj da se ovo protiv Slobode radi kako bi ispala.
Miralem Delic
Ovo se namjesta Slobodi
Eldin Hrnjic
Hahhahahahhahahaahha do trenera je
Najveći obožavalac
Enver Merdzic
Jest odredjen je unapred mamu vam
Mirnes Hebibovic
Kako prodase utakmicu hladno ma bravoooo !
Nermin Suljic
Kakvi prodali vidiš da gube svaku utakmicu
Najveći obožavalac
Ma Id Hsnwich
Prodatoooo
Miralem Delic
Ali nisu ni oni daleko kako su krenuli
Enko Ahmetovic
Sta ima strucnjaci...
Odgovori5 min
Najveći obožavalac
Enver Merdzic
Samo prodajite klosari
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 nov 2022, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
TREBAO BI VISOKI PRESTAVNIK REAGOVATI I ISKORISTITI BONSKE OVLASTI.

U Tuzla Cityu sumnjaju u regularnost: Da li je unaprijed određen pobjednik utakmice u Trebinju?

U Tuzla Cityu sumnjaju u regularnost: Da li je unaprijed određen pobjednik utakmice u Trebinju?
Izvinite na upadu...
Ali zar ne moze Azmir koji je u savezu spriječiti da se ovako nesto desava barem vama jer ste njegov klub?
To sto savez i sudije unistavaju ostale klubove je druga priča, ali zar Azmir ne moze spriječiti takve scene barem u vašem slucaju ?
Zalosno je ovo sve sto se desvaa svima nama..
Ali zar ne moze Azmir koji je u savezu spriječiti da se ovako nesto desava barem vama jer ste njegov klub?
To sto savez i sudije unistavaju ostale klubove je druga priča, ali zar Azmir ne moze spriječiti takve scene barem u vašem slucaju ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Ne moze ! Postoji frakcija hrvata i srba Koji se drze cvrsto zajedni, uz potpresjednika saveza Koji je vicina pudlica, svi ostali puse. EVO ja Sam pisao, nisu mnogi vjerovali, jasno su Azmiru porucili da Ove godine ne baca djaba pare jer necemo ni pod kakvim uslovima izaci U Europu. Pisu se ovdje mnoge gluposti kako se igra protiv Slobode, Mi nismo U stanju Sebi pomoci a kamoli Slobodi. Azmirov Glas U savezu ne znaci Puno jer je "manjina"mk1008 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:58Izvinite na upadu...
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Cirkus od kluba, sprdnja.
elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 21:30Nema nam @tuzlaca, alijas ezel budjoni. Proziva na FB i po gradu kako prodajemo utakmice, a pogotovo kako to radi Azmir Husic. E moj tuzlak, po Stare dane izlapio.
-
- Kontakt:
Jedan skup amatera, igraci i strucni stab, nastavili su Po starom.Nije da Sam ocekivao nesto bolje, Al makar su se trebali oznojiti.
Bit će bolje. Ako je istina to što balja piše a sigurno jeste oko toga da ove godine nema izlaska u Evropu onda nije čudo šta nam se desava. Ušli smo u krizu i nadati se izlasku iz nje.
Ne razumijem ove forumase Slobode što naše poraze direktno vezuju sa svojom opstankom. Ima vremena neka igraju za sebe. Evo jučer su uzeli tri boda u dobroj igri. Svako igra za sebe.
Ne razumijem ove forumase Slobode što naše poraze direktno vezuju sa svojom opstankom. Ima vremena neka igraju za sebe. Evo jučer su uzeli tri boda u dobroj igri. Svako igra za sebe.
-
- Kontakt:
Pored navedenog razloga svakako krivca treba traziti U nasim redovima. Nema opravdanja za ovakve "blamaze" strucni stab, Koji se vise i ne mozes nazvati "strucni" nosi dio odgovornosti. Pored njih igraci su podbacili...Ali Opet bih ja reko da je do ne strucnog staba, jer oni ih treniraju i selektiraju.husrefbeg je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:08Bit će bolje. Ako je istina to što balja piše a sigurno jeste oko toga da ove godine nema izlaska u Evropu onda nije čudo šta nam se desava. Ušli smo u krizu i nadati se izlasku iz nje.
Krivice struke ima svakako. Puno povrijeđenih igrača i slab ambijent su stvar struke. Al nadati se ako se raskine sa Jovicem boljoj struci. Trebat će nam i par igrača a velikom broju se zahvaliti.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:30Pored navedenog razloga svakako krivca treba traziti U nasim redovima. Nema opravdanja za ovakve "blamaze" strucni stab, Koji se vise i ne mozes nazvati "strucni" nosi dio odgovornosti. Pored njih igraci su podbacili...Ali Opet bih ja reko da je do ne strucnog staba, jer oni ih treniraju i selektiraju.husrefbeg je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:08Bit će bolje. Ako je istina to što balja piše a sigurno jeste oko toga da ove godine nema izlaska u Evropu onda nije čudo šta nam se desava. Ušli smo u krizu i nadati se izlasku iz nje.
Ovdje se radi čini mi se planski "downgrade" kluba.Azmir to onako lagano američki hendla.Volio bih da se varam ali sva dešavanja u zadnjih nekoliko mjeseci upućuju na kontrolisanu demontažu.
-
- Kontakt:
Jovica vec mozemo smatrati bivsim, obzirom na zdravstveno stanje nece vise da se izlaze zdravstvenom riziku.husrefbeg je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:35Krivice struke ima svakako. Puno povrijeđenih igrača i slab ambijent su stvar struke. Al nadati se ako se raskine sa Jovicem boljoj struci. Trebat će nam i par igrača a velikom broju se zahvaliti.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:30Pored navedenog razloga svakako krivca treba traziti U nasim redovima. Nema opravdanja za ovakve "blamaze" strucni stab, Koji se vise i ne mozes nazvati "strucni" nosi dio odgovornosti. Pored njih igraci su podbacili...Ali Opet bih ja reko da je do ne strucnog staba, jer oni ih treniraju i selektiraju.husrefbeg je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:08Bit će bolje. Ako je istina to što balja piše a sigurno jeste oko toga da ove godine nema izlaska u Evropu onda nije čudo šta nam se desava. Ušli smo u krizu i nadati se izlasku iz nje.