Kako znaš je li to gledas nedje
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sebi ti nisi jasan. Mi ovdje pricamo o neosnovanom prozivanju sudija i Saveza kako kroje danasnji rezultat, a niko od vas ne gleda utakmicu uzivo. Takodjer o glupom objavljivanju clanka na zvanicnoj stranici kluba, a da ni samo nemaju pojma sta objavljuju.LegendaIvica je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:12Meni navijaci slobodn nisu jasni. Brt ovaj rezultat koji je u najmanju ruku kriminalan ide vama na stetu a ne TC. Oni se sa ovim clankom probaju oprati ali vi slavite gubitak TC u fazonu samo nek komsiji crkne krava a vi ste ti koji ce zavrsiti na zadnjem mjestu poslje ove utakmnice. Stvarno ne kontam kako vam nije jasno.
Sa druge strane, Slobodi bi odgovarala pobjeba Sloge, ali ne pricamo trenutno o nasim zeljama i kalkulacijama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hvala braćo.miky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:22Nije meni cudno sto Leotar uzima Tuzlu(ok malo je prevelik rezultat) ali ista ta Tuzla u zadnjih 10 kola ima jednu pobjedu i uz Slobodu je bodovno najgora ekipa lige(tih zadnjih 10 kola).
Da nije Sarajeva Tuzlaci bi vec jednom nogom bili u drugoj ligiTuzla 6 bodova,Sloboda 4 ,tako da im FK Sarajevo dodje kao ruka spasa jel bez tih bodova bi pod ruku u drugu ligu.Ocekujemo neku zahvalu ako ništa
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma navijaci slobode ne daju reci da je namjesteno jer je njima drago sto TC gubi ali ne kontaju da njima ova namjestaljka najvise skodi i da ce oni poslje ove utakmnice zavrsiti na zadnjem mjestu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:18Najjaci su mi ovi sto misle da nije namjesteno, ipak zivimo u BiH gdje na svakom cosku mozes naci postenog covjeka
Kakvi levati
- Beduin
- Kontakt:
Hvala vam odmiky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:22Nije meni cudno sto Leotar uzima Tuzlu(ok malo je prevelik rezultat) ali ista ta Tuzla u zadnjih 10 kola ima jednu pobjedu i uz Slobodu je bodovno najgora ekipa lige(tih zadnjih 10 kola).
Da nije Sarajeva Tuzlaci bi vec jednom nogom bili u drugoj ligiTuzla 6 bodova,Sloboda 4 ,tako da im FK Sarajevo dodje kao ruka spasa jel bez tih bodova bi pod ruku u drugu ligu.Ocekujemo neku zahvalu ako ništa
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nece ni doc lesinari 90%, a vi debili ebo bam rat mater ustasko četničko balijsku zbog vas su temu navijacki izvještaji zakljucali
-
- Kontakt:
Zakljucali zbog debilane koja nit ide na tekme niti su dio navijackih grupa. Net drkadzije.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:37Nece ni doc lesinari 90%, a vi debili ebo bam rat mater ustasko četničko balijsku zbog vas su temu navijacki izvještaji zakljucali
-
- Kontakt:
nabavit cemo jednu samo da pokazemo da cemo joj ipak skupit muda i otic na vrata kad nas prozove i kad pokusa biti bog i batina u klubuMiljacka je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:22Trebali bi i vi jednu angažovati, možda bi uzeli bar jednu titulu za 100 godina. Ne ide sa mudom to kod vas izgleda.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2022, 08:45Al jel realno da ljudima ponovo pitschka vedri i oblaci i jos se khurci navijacima

iskoristite dok je stojnic u tvorza
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Bash, debiliManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:37Nece ni doc lesinari 90%, a vi debili ebo bam rat mater ustasko četničko balijsku zbog vas su temu navijacki izvještaji zakljucali
J.baji ga, mi hoćemo da vas spasimo a sugrađani hoće da vas gurnu u drugu ligu.Sky9 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:24Hvala braćo.miky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:22Nije meni cudno sto Leotar uzima Tuzlu(ok malo je prevelik rezultat) ali ista ta Tuzla u zadnjih 10 kola ima jednu pobjedu i uz Slobodu je bodovno najgora ekipa lige(tih zadnjih 10 kola).
![]()
![]()
"Sugrađani" imaju 4 boda više od zone ispadanja, a do kraja igraju sa zrinjskim i širokim, hehe...fks74 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:08J.baji ga, mi hoćemo da vas spasimo a sugrađani hoće da vas gurnu u drugu ligu.Sky9 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:24Hvala braćo.miky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:22Nije meni cudno sto Leotar uzima Tuzlu(ok malo je prevelik rezultat) ali ista ta Tuzla u zadnjih 10 kola ima jednu pobjedu i uz Slobodu je bodovno najgora ekipa lige(tih zadnjih 10 kola).
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sto neće doc jel to bilo nestoManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:37Nece ni doc lesinari 90%, a vi debili ebo bam rat mater ustasko četničko balijsku zbog vas su temu navijacki izvještaji zakljucali
I sto nam psuješ balijsku mater
Jesi to ti iz priče "nije bitno ko je koje vjere bitno je da se družimo ba"
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Fino je naglasila da je tu svakim radnim danomkillafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:56nabavit cemo jednu samo da pokazemo da cemo joj ipak skupit muda i otic na vrata kad nas prozove i kad pokusa biti bog i batina u klubuMiljacka je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:22Trebali bi i vi jednu angažovati, možda bi uzeli bar jednu titulu za 100 godina. Ne ide sa mudom to kod vas izgleda.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 nov 2022, 08:45Al jel realno da ljudima ponovo pitschka vedri i oblaci i jos se khurci navijacima
iskoristite dok je stojnic u tvorza![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Haj brko ne laprdajDovoljan je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:16Sto neće doc jel to bilo nestoManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:37Nece ni doc lesinari 90%, a vi debili ebo bam rat mater ustasko četničko balijsku zbog vas su temu navijacki izvještaji zakljucali
Svaka cast adminu sto je zatvorio onu opasnu temu. Sprijecio je vrabcice da siju strah medju forumasima
-
- Kontakt:
Kako ih nije stid više, opet čist penal nije suđen za Posušje
-
- Kontakt:
Ne znači ako si Bošnjak da si balija, to ako si se ti našao uvrijeđen postoji razlog zaštoGanola1921 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:42Haj brko ne laprdajDovoljan je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:16Sto neće doc jel to bilo nestoManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:37Nece ni doc lesinari 90%, a vi debili ebo bam rat mater ustasko četničko balijsku zbog vas su temu navijacki izvještaji zakljucali
A gledaj večeras tekmu i vidjet ćeš sto treba
A leševi 75% da neće doc , možda dodju ko zna volio bih da dodju kao i svi ostali... Vidjet vemo
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mnon46, MostarReds22, NeSamSafetee i 13 gostiju.