Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ko da gledam, fasovaćemo crveni do kraja. Južnjački korpus spreman da se pobije sa cijelim stadionom
Van de Beeka se rijesiti 01.01.2023.godine.
Duh igrac koji ne uspjeva odigrati postenu utakmicu godinama.
Duh igrac koji ne uspjeva odigrati postenu utakmicu godinama.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 nov 2022, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Bruno Fernandes u invalidskim kolicima je najbolji igrac Uniteda
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja tek sad skontao da je ušao Martial. Pogledam, frajer igra već 20 min, eto koliku je razliku napravio 

Haj barem sad sigurno znamo da je VDB opasna rinaka.
The saddest thing in life is wasted talent.
Razliku u ovoj utakmici je napravila tetkica u rozoj haljini koja nam dolazi iz Svedske.
Nije niti Martinez bio na nivou, ali on je druga prica i barem igra muski i kada ima los mec.
Lindelof je sramota stoperske pozicije u fudbalu.
Nije niti Martinez bio na nivou, ali on je druga prica i barem igra muski i kada ima los mec.
Lindelof je sramota stoperske pozicije u fudbalu.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Razliku je napravio i ETH sa ovom postavom, sam on nam je pucao u nogu sa ovih 11, mora se priznati, VdB i Ronaldo i odma dva igrača manje od početka, siguran sam da bi i Fred bio korisniji od tog holandskog Cleverlya
Baš je ofulao danas, vidim li još jednom Ronalda u prvih 11 pomislit ću da ga ucjenjuje sa nekim ekplicitnim snimcima
Baš je ofulao danas, vidim li još jednom Ronalda u prvih 11 pomislit ću da ga ucjenjuje sa nekim ekplicitnim snimcima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo je dakle jedan od “onih dana”. Sustigao umor, nedostajali su ti suhi kvaliteti igrača tipa Antony i Varane, koji mogu na suhi kvalitet sustići umorne noge.
Pogotovo fali Varane uz kojeg je i Martinez bolji, jer francuz zna posušiti greške argentinca koji nekad baš ne igra “glavom”. Belaj je kad taj Martinez mora da pokriva za lumene poput Lindelofa i Maguirea. Dodaj na to da je ovo danas sa druge strane bila momčad koja se boli za gori život, koja se mora pokazati pred novim trenerom, ovo je bio vrlo moguć scenarij, koji se nažalost ostvario. Svaka ničija lopta - njihova, agresivniiji, hrabriji i eto ti ga.
U tom ludilu, najlakše je rondati na učinak Martineza i Lindelofa, ali istina je da su svi od De Gea-e do Ronalda podbacili. Čak su i Casemira preskakali Villa-ini agresivci. Posebno ću istaknuti Van der Beeka, koji je ponovo dao jedno veliko ništa, ovaj put na svojoj omiljenoj poziciji. Neće vjerovatno dobiti nogu na zimu, ali realno je da će mu se ponovo davati šansa samo na kapaljku, jer više ni ne zasulužuje.
Možda je i Ten Haag mogao ići agresivnije sa Fredom ili MCT-em, ali eto, kasno je sad… Uglavnom, večeras sve po zaslugama.
Pogotovo fali Varane uz kojeg je i Martinez bolji, jer francuz zna posušiti greške argentinca koji nekad baš ne igra “glavom”. Belaj je kad taj Martinez mora da pokriva za lumene poput Lindelofa i Maguirea. Dodaj na to da je ovo danas sa druge strane bila momčad koja se boli za gori život, koja se mora pokazati pred novim trenerom, ovo je bio vrlo moguć scenarij, koji se nažalost ostvario. Svaka ničija lopta - njihova, agresivniiji, hrabriji i eto ti ga.
U tom ludilu, najlakše je rondati na učinak Martineza i Lindelofa, ali istina je da su svi od De Gea-e do Ronalda podbacili. Čak su i Casemira preskakali Villa-ini agresivci. Posebno ću istaknuti Van der Beeka, koji je ponovo dao jedno veliko ništa, ovaj put na svojoj omiljenoj poziciji. Neće vjerovatno dobiti nogu na zimu, ali realno je da će mu se ponovo davati šansa samo na kapaljku, jer više ni ne zasulužuje.
Možda je i Ten Haag mogao ići agresivnije sa Fredom ili MCT-em, ali eto, kasno je sad… Uglavnom, večeras sve po zaslugama.
Taman covjek pomisli da fino igramo i da je ucinio pravu stvar sa Ronaldom i radovao se njegovom odlasku poslije odbijanja da udje u igru i kazne, jer je ocigledno sa razlogom na klupi, na kraju dobijemo 4x po 90 minuta i na kraju jos i kapitensku traku. Trebao se drzati svojih principa i pustiti da ronaldovi fanboyevi laju (ne navijaci Uniteda), a ovako je samo pucao sam sebi sebi u nogu. Da njima udovolji izgubio je autoritet koji je tim potezom dobio i opet smo izgubili svoju igru koju smo imali tih par utakmica bez njega u napadu i stvarno smo igrali dobro. Steta.
Kupiti napadaca,Ronalda klupirati.
Danas je Unitedu falio Bruno,Sancho,Antoni,Varane.
Pao je TH pod pritiskom,najvise od bivsih igraca Uniteda i zato je Ronaldo dobio i kapitensku.
Steta
Danas je Unitedu falio Bruno,Sancho,Antoni,Varane.
Pao je TH pod pritiskom,najvise od bivsih igraca Uniteda i zato je Ronaldo dobio i kapitensku.
Steta
Učiniti sve što je moguće da Ronaldo ode u januaru. Teret svima u timu i oko tima.
Čovjek ni sam ne vjeruje u svoje mogućnosti više. U svakom kontaktu sa loptom se to vidi.
Čovjek ni sam ne vjeruje u svoje mogućnosti više. U svakom kontaktu sa loptom se to vidi.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma moramo biti svjesni da sa zdravim kadrom nemamo kompletnih prvih 11, a kamoli sa izostancima Brune, Varanea, Sancha/Antonya. Ovoj ekipi fali napadač i to sad već postaje problem jer nemamo realizacije nikako. Sreća u nesreći je ovo Svjetsko prvenstvo da nam se barem vrate ovi što ih imamo. Realno je da i boljim ekipama od naše problem napravi jedna ili dvije ključne povrede, a zamisli tek nama kad Lindelof mora u ekipi ili ovakav Ronaldo, ili još gore ovaj Holandski malokrvnik. Probati dobiti Fulham u zadnjem kolu, a ovaj kup me već manje interesuje.
Ma nema to veze, nije htio nista mijenjati oko kapitenske. I kod Solšera je bilo
1. Frizider
2. Bruno
3. Ronaldo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
VDB i Bruno zajedno na terenu. Martial i Rashford gore, nema Ronalda, nema Eriksena i Casemira. Hajde da i i ovo vidimo…
Fred je sinonim za nekvalitet ...
Vezni red Fred - Mc Tommy - VdB. Tesko je reci ko je najlosiji. Ja gledam sta Van de Beek igra i ne vjerujem.
Nema u ovoj postavi kvaliteta. Najbolje je ispasti odmah. Svakako imas raspored u kojem je nemoguce naci mjesto za dvije zaostale utakmice (Leeds i Crystal Palace).

Vezni red Fred - Mc Tommy - VdB. Tesko je reci ko je najlosiji. Ja gledam sta Van de Beek igra i ne vjerujem.
Nema u ovoj postavi kvaliteta. Najbolje je ispasti odmah. Svakako imas raspored u kojem je nemoguce naci mjesto za dvije zaostale utakmice (Leeds i Crystal Palace).
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Znaš šta je meni fascinantno, to da je VDB nema link ni sa kim na terenu. Martial mu gurne loptu u prostor u izvanrednu poziciju, on stoji. Običnu 2 na 2 razmjenu u rombu sa Brunom zajebe. Ni nalik na onog igrača iz Ajaxa. Je li to brzina EPL-a koja mu jednostavno ne leži, je li to potpuni nestanak samopouzdanja, hajde znaj. Ali tačno je na terenu ko’ “trinaesto prase”. MCT i Fred su još gore smeće, ali barem koštaju manje para i od njih se slabo šta i očekuje. Ne znam, najvjerovatnije je jedan “fresh start” potreban i njemu i timu. Šteta, mislio sam da će je on jedna od onih karika koje nedostaju.AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:24Fred je sinonim za nekvalitet ...![]()
Žao mi je samo što se Rashford troši i ovu utakmicu. On nam je potreban za narednu da se uzme Fulham pred Mundijal. Bruno je odmorio prošlu pa hajde inekako što igra, dok Martialu trebaju minute da se uhoda. Ovo ostalo smeće neka i igra ovaj smiješni kup. Donny dobija 3 tekme za redom i momak bukvalno nema jednog dobrog poteza. Znači nikad do sad nije dobio da igra u kontinuitetu, konačno dobije takvu priliku i evo na šta liči. Momak je za Twentea, nema smisla više trošiti riječi na njega.
Tandem Fred-Scott i jest da igra ovakve tekme, a tek sad vidimo kako su Casemiro i Eriksen svemirski brod za ovaj dvojac. Je.bote do ove sezone smo morali konstantno gledati obojicu, sad je srećom druga priča.
Tandem Fred-Scott i jest da igra ovakve tekme, a tek sad vidimo kako su Casemiro i Eriksen svemirski brod za ovaj dvojac. Je.bote do ove sezone smo morali konstantno gledati obojicu, sad je srećom druga priča.
Kakav debilan autogol…
kakve mi magove u ekipi imamo, dobro se i držimo u svim takmičenjima ... Fred i Magi antitalenti ove igre!
Mora da se selektor Engleske crveni ako gleda Maguirea veceras. 
Garnacho je blago.

Garnacho je blago.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.