Danas nemam kinte...preko vikenda valja raditi da nesto zaradim
Tezak je zivot nas kladionicara
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Odigraš sistem 3 od 4. Al smanjen je dobitak puno, moraš ići na veću uplatu. Pogotovo ako nemaš fixova na listiću.Luis_Suarez je napisao/la:Mozetel mi pojasnit nes oko sistema...
Teletovic preko
Rytas 1
Hewitt 1
Qurrey 1
Sta treba da odigram ako hocu da smijem fulat jedan od ovih parova kako bi mi doso dobitak.
Ne kazem svaki drugi,vec ima dosta mutnih meceva,zar nije smijesno da Azarenka treci set je unistava do 4:1 i odjednom stade,i izgubi 4:6,al eto to je moje misljenje,jer je stvarno smijesno kako je odigrala zadnjih 5 gemova..Admir_Sa je napisao/la:Harry jarane tebi svaki drugi mec, bilo tenis, fudbal ili hokej namjestaljka
Jos samo Panathinaikosharis1812hz je napisao/la:1 Ceské Budejovice @ 1.43
2 Pardubice @ 1.20
3 Plzen @ 1.33
4 Vitkovice @ 1.20
5 Iserlohn Roosters @ 1.57
6 Panathinaikos @ 1.18
Multiple Bets
1 x 2.00 6 Folds
Stake: 2.00
Potential Winnings: 8.22
Nije to namještaljka, tako žene igraju.harry_90 je napisao/la:Ne kazem svaki drugi,vec ima dosta mutnih meceva,zar nije smijesno da Azarenka treci set je unistava do 4:1 i odjednom stade,i izgubi 4:6,al eto to je moje misljenje,jer je stvarno smijesno kako je odigrala zadnjih 5 gemova..Admir_Sa je napisao/la:Harry jarane tebi svaki drugi mec, bilo tenis, fudbal ili hokej namjestaljka
Singl tenise bi trebao pogoditi, hokej isto ako ne bude namješten, parove ne pratim.volimliverpool je napisao/la:Istina,kod žena je moguć svakakav preokret,dok će kod muškaraca teže se desiti takva situacija u 3.setu sa 4:1 na 4:6.
@Willy
Šta misliš o onom mom tiketu,sam tenis?![]()
I under 5.5 golova,slobodno igraj.haris1812hz je napisao/la:Analiza:
Brynäs - Linkopings 1 2.25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.