nemoj da ti guzobran brani guzicu
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Chuss ga je hladio skoro čitavu 2/4.
Na kraju je ispalo dobro jer je bio svjež u drugom poluvremenu.
Mada, kako je bio krenuo u 1/4, da je igrao više i u drugoj, hladno bi bila partija 30+.
Samo eto, igrao je svakako preko 30 minuta, bilo bi previše da toliko igra.
Sve u svemu polako se nameće na lidera ekipe.
Na kraju je ispalo dobro jer je bio svjež u drugom poluvremenu.
Mada, kako je bio krenuo u 1/4, da je igrao više i u drugoj, hladno bi bila partija 30+.
Samo eto, igrao je svakako preko 30 minuta, bilo bi previše da toliko igra.
Sve u svemu polako se nameće na lidera ekipe.
Koševo Zapad
Zar mu nisi ti buraz? Bar tako sam stekao utisak ovdje na forumu. Nije blam.
Izvinjavam se!

Stasna partija.
Stasna partija.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da mi je neko prico nakon one epizode u NBA i Efesu sta ce mu se dogoditi za godinu i po dana ne bi mu vjerovo,u dva mjeseca zacementira sebi status jednog od glavnih igraca Reala,golemo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo si trebao mene citati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
zar stvarno mislis da bi njegov buraz dolazio ovdje?
ja sam samo fan iz bihaća koji ga prati jos od osnovne skole
ja sam najveci papak
Cini se da se jedini ti i @lumani niste ogrijesili o Dzanana
ima nas jos, kad se sjetim onog samozdravlje kada smo ga jedini branili, ne znam jel i dalje aktivan…
ja sam najveci papak
Tamo negdje na 550,560str se svasta pisalo,bolje ne citati
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Da da upravo to i meni smeta , jer ga tada preuzme centar a Musa ima vrhunski ulaz i on potegne pretešku trojku ... Može biti srećan što nije dobio tehničku kod air-balla .
Sad sam baš fino pogledao snimak , strašna partija baš ga je išlo
Hrvatski komentator ga je baš hvalio čitav meč , većinom je pričao o njemu . Trener mu vjeruje , saigrači također sve je do njega samo neka nastavi ovako .
I pun mi qrac ovog pametovanja hejteri i slično , pa šta sam trebao da ga hvalim kako maše peškirima u Netsima i Efesu , u godinama u kojim je najvažnije da igra !?! Ako to treba da hvalimo , onda nek ide sve u onu stvar ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote=guzobran post_id=9039854 time=1667660394 user_id=45468
ima nas jos, kad se sjetim onog samozdravlje kada smo ga jedini branili, ne znam jel i dalje aktivan…
[/quote]
Lijepo je sto si me se sjetio, hvala Ti. Mene je vodio ono:
FORMA JE PROLAZNA, TALENT JE VJEČAN, a za Tvoje oponente je vazilo : forma je vječna, talenat je prolazan.
Samo neka su nam zdravi Dzanan,Jusuf, Lana, Amel, Damir, Mirza i svi sportisti pod najdrazom zastavom

Pozdrav Tebi, a i svim onim koji su ga kritikovali, a voljeli i sad uživaju gledajući MAJSTORA IGRE

[/quote]
Lijepo je sto si me se sjetio, hvala Ti. Mene je vodio ono:
FORMA JE PROLAZNA, TALENT JE VJEČAN, a za Tvoje oponente je vazilo : forma je vječna, talenat je prolazan.
Samo neka su nam zdravi Dzanan,Jusuf, Lana, Amel, Damir, Mirza i svi sportisti pod najdrazom zastavom
Pozdrav Tebi, a i svim onim koji su ga kritikovali, a voljeli i sad uživaju gledajući MAJSTORA IGRE
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma nemres bit hejter ako argumentovano i sasvim opravdano kritikujes, kakvih je 99% ovdje od onih koji su na pdfu odavno i redovno prate nase reprezentativce. Ostale koji su dolazili iskljucivo da momka ismijavaju i vrijedjaju (i nasladjuju se time) ne mozes nazvati ni hejterima, za mene su to klasicni pacenici.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 nov 2022, 00:55I pun mi qrac ovog pametovanja hejteri i slično , pa šta sam trebao da ga hvalim kako maše peškirima u Netsima i Efesu , u godinama u kojim je najvažnije da igra !?! Ako to treba da hvalimo , onda nek ide sve u onu stvar ...
Musa je i za vrijeme kod Efesa bio nas najbolji igrac u Europi.Decko dosao tokom sezone i nije izborio E.L mjesto kod najbolje ekipeFederer17 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:40Ma nemres bit hejter ako argumentovano i sasvim opravdano kritikujes, kakvih je 99% ovdje od onih koji su na pdfu odavno i redovno prate nase reprezentativce. Ostale koji su dolazili iskljucivo da momka ismijavaju i vrijedjaju (i nasladjuju se time) ne mozes nazvati ni hejterima, za mene su to klasicni pacenici.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 nov 2022, 00:55I pun mi qrac ovog pametovanja hejteri i slično , pa šta sam trebao da ga hvalim kako maše peškirima u Netsima i Efesu , u godinama u kojim je najvažnije da igra !?! Ako to treba da hvalimo , onda nek ide sve u onu stvar ...
Link za utakmicu
kakav krš od ekipe i igre i silovanja suta nekakvi jebuzelea i pizdi materina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma brate nije ni Musu nešto išlo ovu tekmu, ali je za ove šalabajzere LeBron. Pa lik im je u zadnje 2 minute na svoja muda iskreirao 3 4 otvorena šuta i ništa pogoditi ne mogu. Nekad mi je žao što više ne forsira i igra za sebe, pa imao bi 20p u prosjeku.
Ovi usli u bonus oko 7min do kraja trece (ako se ne varam), Musa nakon toga iznudi mislim 6 slobodnih i on ga vadi sigurno 3 min do kraja iako istu nije poceo. Komotno mogao odigrati do kraja i iznuditi jos barem 4 slobodna, kad je majstor za te stvari.
Ovo je za noge Chussu, bez previse dvojbe. Ne znas i hajmo dalje.
Ovo je za noge Chussu, bez previse dvojbe. Ne znas i hajmo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.