Napusis se kurca vasaru
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ok naelektrisani, ali sami sebe uyebaše. Frajko iz čista mira spuca čoeka laktom i ostavi ekipu na cjedilu. Mulalić ko orangutan na aut liniji davno zaslužio isključenje. Napravili su cirkus i gotovo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Chapman1886
- Kontakt:
Fočaci i podrinjci navijaju za željenzičar , sandžaklije , čevljanovići i sa bjelašnice za sarajevo, prave sarajlije ne postoje svi ste vi papci realnoTruhlo je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:06Sarajevo gospodski i carsijski klub. Ostale doslje, focaci, siptari i koridasi na Grbavici.
Samo Sloboda | COYG
- Meraak1921
- Kontakt:
Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:06Sarajevo gospodski i carsijski klub. Ostale doslje, focaci, siptari i koridasi na Grbavici.
Ilijas-Hotonj-Visoko - nema tu carsije ni 2% truhlo

-
- Kontakt:
Naučili da ne bude ofirno.
U ovakvoj atmosferi, u ekipi koja ima par više srčanih nego inteligentnih članova, ovo je sasvim dovoljno. Plus onaj mali Kulašin zakuhao dodatno.
Meni je samo krivo što nismo uspjeli iskontrolisati se i što radimo sve ono što žele. Bit će ovdje dodatne štete osim ove jedne tekme. A što kažeš, nije toliko velika krađa kakve su do sad viđene.
Bilbija je relativno dobro sudio osim prvog žutog za Hodžića. Taj žuti koliko god da je bio banalan poremetio je neke koncepte u igri Želje.
- Chapman1886
- Kontakt:
gledaj bilbiju doktora kako svira opsajd za borac što to ne spomenete ne odgovara mitomanskom narativu MITOMANI PLJEVLJA 1987LeonProfessional je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07Naučili da ne bude ofirno.
U ovakvoj atmosferi, u ekipi koja ima par više srčanih nego inteligentnih članova, ovo je sasvim dovoljno. Plus onaj mali Kulašin zakuhao dodatno.
Meni je samo krivo što nismo uspjeli iskontrolisati se i što radimo sve ono što žele. Bit će ovdje dodatne štete osim ove jedne tekme. A što kažeš, nije toliko velika krađa kakve su do sad viđene.
Samo Sloboda | COYG
Bar nismo trazili da se odgodi utakmica.A papka možeš zvat onog sto ti iz stale muuuce.
- Chapman1886
- Kontakt:
muče mi i u kući osvrćem se šta je kad skontam sa televizije , doveli vola na jug da vodi navijanje

Samo Sloboda | COYG
Ako je čist crveni Santosu onda je trebao dati i drugi žuti Andriću, zagrlio ga čovjek. Ali eto kažu ublehe dobar Bilbija.
-
- Kontakt:
Ne moraš velika slova koristiti, shvatio sam da si navijač Slobode. Razumljivo, donekle.Chapman1886 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:05ja bolujem od kompleksa realnosti za razliku od vas posmatram stvari kake jesuLeonProfessional je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:01Koje je komplekse tebi Željo napravio pa da si na strani ovih Vicinih?Chapman1886 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:56
prekucava, lekcija iz suđenja. bilbija uskoro sa peljtom u lizi prvaka.
BILBIJA SUDI FENOMENLANO, JEDINA GREŠKA ŠTO NIJE ISKLJUČIJO SELJAČINU MULALIĆA ALI ZNA DABI MU SIGURNOST BILA UGROŽENA STOGA GA RAZUMIM
Ma ništa novo, svi mi imamo ovakve utakmice, tipični sindrom BH fudbala. Malo jeste neugodno jer forumski plavci često znaju prigovarati da su svi ostali seljadija, a ono na Grbavici se ne zna jesu li gori na terenu, pored terena ili na tribinama. Uglavnom, "rugala se rugi ruga...".LeonProfessional je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07Naučili da ne bude ofirno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Chapman1886
- Kontakt:
normalno, evo kad sve saberem i oduzmemLeonProfessional je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:11Ne moraš velika slova koristiti, shvatio sam da si navijač Slobode. Razumljivo, donekle.
VELEŽ, SLOOBODA I BORAC
jedina tri gospocka kluba u državi
Samo Sloboda | COYG
Šteta što ovu utakmicu nije Lalat na klupi 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Slažem se, ništa novo za naše uslove, takav mentalitet. Nije bitno jel Željo ili neka druga ekipa ili reprezentacija na kraju krajeva. Uvijek pregorimo i najčešće cirkus napravimo od svegaBalorda je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07Ok naelektrisani, ali sami sebe uyebaše. Frajko iz čista mira spuca čoeka laktom i ostavi ekipu na cjedilu. Mulalić ko orangutan na aut liniji davno zaslužio isključenje. Napravili su cirkus i gotovo.
- Chapman1886
- Kontakt:
bitno je , za želju navijaju ovi iz ulcinja i drača , brzo planuJimmyPage je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:13Slažem se, ništa novo za naše uslove, takav mentalitet. Nije bitno jel Željo ili neka druga ekipa ili reprezentacija na kraju krajeva. Uvijek pregorimo i najčešće cirkus napravimo od svega
Samo Sloboda | COYG
Vrlo lako da je ovo offside
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa niti jedna veca odluka nije pogresna.
Crveni karton je cist, namjeran lakat bez lopte, ovo je suspenzija 3 utakmice najmanje ako bude realno.
isto tako kontakt nad golmanom je faul u petercu. isto cisto
Nervozu su unijele male i nicije lopte u prvom pol koje je sudio za Borac, ili kartoni koje je dao zeljinoj klupi, mada njih ko poznaje zna sta pricaju.
jedino problem u svemu ovom je sto se samo Borcu ovako sudi
Crveni karton je cist, namjeran lakat bez lopte, ovo je suspenzija 3 utakmice najmanje ako bude realno.
isto tako kontakt nad golmanom je faul u petercu. isto cisto
Nervozu su unijele male i nicije lopte u prvom pol koje je sudio za Borac, ili kartoni koje je dao zeljinoj klupi, mada njih ko poznaje zna sta pricaju.
jedino problem u svemu ovom je sto se samo Borcu ovako sudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
daBogda ne docekali da dodju u bl, hebo vam vico familiju svima
-
- Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:12normalno, evo kad sve saberem i oduzmemLeonProfessional je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:11Ne moraš velika slova koristiti, shvatio sam da si navijač Slobode. Razumljivo, donekle.
VELEŽ, SLOOBODA I BORAC
jedina tri gospocka kluba u državi

Bil ofsajd kod gola i one situacije kad Cocalić izvadi.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, kontra, riki46 i 28 gostiju.