Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izginuli dabogda cetalji sa svojim Bilbijom
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Da je nezasluzen vec bi imao snimke na svakom drugom komentaruFKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:26Nisam gledao tekmu do kraja jel zaslužen crveni ili su samo u pitanju stare navike?

Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 06 nov 2022, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovaj ti se glupan pojavi na temi, neko ga uvijek popiša, pa se izgubi na određen period. Pusti levata.LeonProfessional je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:34Drug, ako imaš koga da malo dopre do tebe, bgm popričaj s njim, jer brukaš se. Ne može te niko shvatiti ozbiljno ako ovako nastaviš.Chapman1886 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:28zasluženo , 5 utakmica suspenzije još očekivam. odavno bolje suđenje nisam gledo, aferim za bibilijuFKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:26Nisam gledao tekmu do kraja jel zaslužen crveni ili su samo u pitanju stare navike?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam znao da je ovoliko drago pojedinim Tuzlacima i Zenicanima pobjeda ovih nad Zeljom
Mislim znao sam nesto
Al ovo je velika mrznja
Radujte se
Mislim znao sam nesto
Al ovo je velika mrznja
Radujte se
Dosta pitomo na Grbavici, prava športska atmosfera
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Uzmi jedan nimulid. Dobar za bolove.BarbareZeljin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:35**** li ti majku u usta,niste je vi mogli srusiti i kad ste je zapalili. **** li ti sjeme cetnicko,sto ste rusili rusili ste.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Evo ga dosao sa koride, kako bi brate ?svrakino1921 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:40Nisam znao da je ovoliko drago pojedinim Tuzlacima i Zenicanima pobjeda ovih nad Zeljom
Mislim znao sam nesto
Al ovo je velika mrznja
Radujte se
- jedanjeborac
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čestitke Kole na sjajnoj predikciji.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:51Sutra se Borcu odvajamo na 4 boda koji je na 4. mjestu... Uz pravog napadača na proljeće i još 2-3 pojačanja koja se završavaju idemo i u borbu za trofeje...
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kad je bilo u proljeće '21 nećemo mi pitarima spašavati titulu, njima samo zbog titule bla bla bla evo vam sada gospodo častite se. Mi smo na vrijeme upozorili, niko ništa da reaguje, znači sviđa vam se pa bujrum
Nevjerovatno kakvi su divljaci komsije. Mene stid
- svrakino1921
- Kontakt:
Sreca pa je odgođen derby
Satrali bi nas Pitari poslije ove otimacine

Satrali bi nas Pitari poslije ove otimacine

Realno kolko se tusanj proziva, poslije ovog veceras moze se pustit neka utakmica slobode cisto da odmoris usi od ovog neandertalizma.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:39Realno svaki stadion isto sranje, jedni druge prozivamo, a isto sranje na Tusnju, Grbavici, Vrapcicima, Kosevu, BL, BB i svi ostali
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- feniksptica
- Kontakt:
Vinko je Tito za ovu ligu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Crveni jeste bio al je problem ove lige sto to Borcu u Banjaluci ne bi bio vjerovatno ni zuti !
Znaci neujednaceni kriteriji i nemojte vise srat o nekakvom vrhinskom sudjenju !
Znaci neujednaceni kriteriji i nemojte vise srat o nekakvom vrhinskom sudjenju !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ali kakvo ka.anje u prestonici primitivizma u ovom djelu Evrope.
Ugasili vas kao poreska sto ce vas ugasiti do proljeca.
Ugasili vas kao poreska sto ce vas ugasiti do proljeca.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- jedanjeborac
- Kontakt:
tradicionalno kada je u pitanju manji sarajevski klub, dijaspora iz Sjenice i tako to.
gradjanska država.
Za Srbiju!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.