**** li ti majku u usta,niste je vi mogli srusiti i kad ste je zapalili. **** li ti sjeme cetnicko,sto ste rusili rusili ste
Eto gospode...
Nismo mi gospoda mi mi smo turci. Gospoda ste vi sto bi opet rusili,palili,ubijali....
Borac je veceras pobijedio cisto i zasluzeno. Ali ako isto mislis kao kolega tvoj i tebi **** mater .
Realno ove bitne sudijske odluke,crveni bio,faul nad golmanom bio.Bilo je promašaja sa zutim kartonima prije svega onaj prvi Hodzica je greška a otud je i krenula sve nervoza.
Kulašin je paklen igrac,samo mi nije jasno kako momak od 19 godina može onako da ispizdi sve iskusnije igrace Zeljeznicara ,ono bilo je bar 4 kartona nad njim,uz sva ona silna dobacivanja i guranja mimo igre.
Marinovic prekaljen trener PL ,nema srljanja,prvo defanziva pa sve ostalo,utegao je on dobro ovu ekipu,a mora se i priznati imaju dobar roster kad ti u rezervi imas Zakarica,Jurilja,Lukica,Corica,Cvijanovica to je baš ozbiljno za ovu ligu.
Ono da nije bilo crvenog mislim da bi nerjeseno završilo,nije tu niko nikog posebno nadigrao.
Sreca pa imate sportske prijatelje u Zenici koji su vas evo bar par mjeseci izvukli iz svakodnevnice susretanja plavi krezubi ljakasa koridasa
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kmeee kmeeeeee kmeeee
Hahahahah pa kako ste jadni, to je strasno. Bolje crnca svog dovedite u red, i hooooonaj trenera, nego sto prezentujes svoj seljacki i ograniceni mozak ovdje
De ba ljudi ignorisite ove četničke i športsko ustaške klubove, mogu pricati sta hoce ali svima je na licnim dokumentima grb DRŽAVE Bosne i Hercegovine i svi je oni predstavljaju..
Tako da ignore ih..
A mi se trebamo skupiti i organizovat proteste i pred savez.. Ili ce nam biti " trazili ste, gledajte" ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Da poselamim novinare sto čuče ispred svake tribine ne bil snimili kakav belaj da skupe klikova, a kad je u pitanju Grbavica tad krive gostujuce navijače sto su izbačeni (iako ih je 90% ostalo ispred)