Neki njihovi me napadose kad sam ovo rekao nedavno. Nisu ni svjesni sta ce im radit kad odu ovi trenutni iz saveza. Mislim da to i oni sami znaju, al nece da priznajulet3 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:04Ma uzalud im je sav ovaj cikus sa suđenjem i navlačenjem na svakoj utakmici.
I kad izađu u Evropu, pošto tamo nema Gigovića ili Bilbije - opet će ih iskarati neki ribari sa farskih otoka i hajd nazad kući![]()
Al otići će i Vico jednog dana sa vrha Saveza, e onda će biti veselo gdje god dođu, na svakom stadionu . Mnogima su se zamjerili u ovih zadnjih par godina, otkako je Dodikov sestrić uzjahao.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Oni nisu svjesni kako će popušit foru. Neće Vico doživotno bit predsjednik savezaRaonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:15I šta ima od toga? Može samo dobiti kakvu kaznu od saveza, jer naš fudbal u zadnje 2,5 sezone stane u onu "kadija te tuži, kadija ti sudi", šuti i trpi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:06Mulalic jest papak ali svaka mu cast sto otvoreno kaze sve sto misli dok ostali cute i gledaju lakrdije
Uvijek je bilo guranja u našoj ligi, gurao se nekad Željo, nekad Sarajevo, nekada Zrinjski, ali da se ovako već dvije godine gura jedan tim (pri tome uopšte ne mislim na večerašnju utakmicu, večeras je bila kamilica kako zna biti na utakmicama Borca) je neviđeno od kako se igra zajednička liga.
U onom periodu od od 2003, 2004 pa tamo nekad do 2010, kada se unaprijed znalo ko je prvak jedan tim se gurao jednu sezonu ako baš zagusti, ali već sljedeće dođe neki novi prvak po nacionalnom ključu i tako se i sudijska protekcija mijenjala. Ali ovo što se radi za Borac je nečuveno i sumnjam da će se ikada više ponoviti.
A jednog dana kada Vico ode sa čela saveza oni će se vratiti u entitetsku ligu, jer kako su od tamo došli prije par sezona tako će i otići. Pa možda će se oni opet nekada vratiti, možda postanu klub koji je fakat jak (poput Zrinjskog prošle sezone ili Sarajeva od prije par sezona kada su uzeli duplu ili Želje kada je uzeo duplu) i koji će pošteno osvajati trofeje, ali ove 2,5 sezone će im se vratiti k'o bumerang.
Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:17Kada je viđeno?Madal je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:16Viđeno je sve, samo vi niste tad gledali. Kao što sad ne vide navijači Borca.Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:15Uvijek je bilo guranja u našoj ligi, gurao se nekad Željo, nekad Sarajevo, nekada Zrinjski, ali da se ovako već dvije godine gura jedan tim (pri tome uopšte ne mislim na večerašnju utakmicu, večeras je bila kamilica kako zna biti na utakmicama Borca) je neviđeno od kako se igra zajednička liga.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Utakmica ovakvog karaktera sa veoma velikom pozadinom.Suvorov je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:12Strašan prestup.Simi je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:55A sta cvijece ste ocekivali? Jos nakurceno usli, ono nakon svih ovih godina misli da moze doci tek tako i da ne bude belaja. Par momaka je po ulasku na stadion odma potrcalo prema ogradi, i tu je sve eskaliralo. Da ste trebali izac, niste. To navijacima prisivati nemoj. Znali ste gdje idete i znali ste sta ce vas docekat.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:35Gdje ima to da domaci navijaci izazovu nerede, a murija izbaci gostujuce kao odgovor? Nije mi jasno i zasto su nasi igraci pristali da nastave dok nasi ne udju.
Nadam se proporcionalnom odgovoru i na proljece u BL.
Nakurcen ulazak na stadion.
Vama je kotlinski smrad poremetio mogucnost normalnog rasudjivanja.
Normalno rasudjujem. Meni prvom nije ok sto ste izasli. RA ne bi dobio baklju, cak ni ultrasi dugo nisu imali ovakav docek. Ocekivano bilo potpuno. A licemjer biti nemoj. Koliko je baklji letilo prema gostujucem sektoru u bl.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- SoulEclipsee
- Kontakt:
VAR je riješenje za našu ligu dosta toga bi promijenilo.
Nek se sad bahate dok mogu i dok traje, al kad jednog dana ode VicoDamirT je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:18Neki njihovi me napadose kad sam ovo rekao nedavno. Nisu ni svjesni sta ce im radit kad odu ovi trenutni iz saveza. Mislim da to i oni sami znaju, al nece da priznajulet3 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:04Ma uzalud im je sav ovaj cikus sa suđenjem i navlačenjem na svakoj utakmici.
I kad izađu u Evropu, pošto tamo nema Gigovića ili Bilbije - opet će ih iskarati neki ribari sa farskih otoka i hajd nazad kući![]()
Al otići će i Vico jednog dana sa vrha Saveza, e onda će biti veselo gdje god dođu, na svakom stadionu . Mnogima su se zamjerili u ovih zadnjih par godina, otkako je Dodikov sestrić uzjahao.

Pokušavaš objasniti nešto šovinistima koji podržavaju genocid i najavljuju novi. Pored toga, sve što imaju je projekat dokazane mafije. Sad razmisli ima li smisla raspravljati se sa takvom nesortom.Fareus1921 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:17Nisi ti dovoljno čuo izgleda, Balkan je ovo, rijetko gdje imaš normalnu publiku kod malo većeg kluba.
evo ti primjer necivilizovanog ponašanja:
Koševo: rasistička vrijeđanja
Pecara: svastika na tribini, zviždanje himne BiH i često gađanje protivničkih igrača
Bijeli Brijeg: slike osuđenih ratnih zločinaca tipa Praljak i ekipa, upad navijača u teren sa željom da se obračunaju sa igračima Veleža
Banja Luka: skandiranje osuđenim ratnim zločincima za genocid radovanu i ratku, negiranje genocida u Srebrenici, upad navijača na teren, gađanje sudije i zviždanje himne BiH
Tušanj: Skandiranje protiv legende Ivice Osima i psovke
Bilino: Napad na Amara Osima, doduše isprovocirani ali su gospoda za ostale.
Vrapčići: napad na službena lica
Ovo danas na Grbavici nije uopće dovelo do nikakvog incidenta na terenu, tako da![]()
-
- Kontakt:
Vico upravo ovih dana zavrsava poslove oko svog drugog mandata na čelu saveza, tako da ne nadajte se previše.
"JOŠ OD 1926"
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Polako prijatelju. Ničija nije do zore gorila pa neće ni vaša, svima ste se zamjerili pitanje je samo koji će vam domet biti kad Vico sjaše.veteran 1987 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:24Vico upravo ovih dana zavrsava poslove oko svog drugog mandata na čelu saveza, tako da ne nadajte se previše.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Treba barem tražiti VAR da se uvede ali opet kad skontaš sa tim čovjekom ne vrijedi ništa pričati s obzirom da znamo ko je ...Nedo Bog da se repka plasira negdje znaš kad bi ga skinuli sa vrata nikadveteran 1987 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:24Vico upravo ovih dana zavrsava poslove oko svog drugog mandata na čelu saveza, tako da ne nadajte se previše.
Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 06 nov 2022, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Generalno se mora presjec sa Grbavicom jednom u smislu dolaska gostujucih navijaca,nije ovo kritika Željeznicaru nego realno je da taj stadion sa sigurnosnog i bilo kojeg aspekta nema uslove za dolazak gostujucih navijaca.
I ovo se ponavlja i ponavlja bar 5 navijackih skupina koji je došlo imalo direktan okrsaj sa publikom jer nekako "prirodno je" u ovakvim uslovima da ce se takav problem desiti ,i jednom ce se desiti da neko nastrada a tad ce biti kasno.Radije nek se skroz zabrane dolasci gostima ako vec ne postoje uslovi a ocito je da ne postoje.Nešto se ovde mora presjec dok nebude kasno.
Na kraju i domacin ispasta jer izgube xy mjesta na tribini zbog tih nekakvih pregrada i cega vec ne.Organizacija na tom stadionu šteti i jednim i drugi.
I ovo se ponavlja i ponavlja bar 5 navijackih skupina koji je došlo imalo direktan okrsaj sa publikom jer nekako "prirodno je" u ovakvim uslovima da ce se takav problem desiti ,i jednom ce se desiti da neko nastrada a tad ce biti kasno.Radije nek se skroz zabrane dolasci gostima ako vec ne postoje uslovi a ocito je da ne postoje.Nešto se ovde mora presjec dok nebude kasno.
Na kraju i domacin ispasta jer izgube xy mjesta na tribini zbog tih nekakvih pregrada i cega vec ne.Organizacija na tom stadionu šteti i jednim i drugi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Po cemu? U masi jacih liga i dalje imas tone prituzbi na odluke VAR-a. Manje bi bilo "ofirnih" navlacenja, ali opet bi sudija donosio tendenciozne odluke kod malih ofsajda ili situacija gdje je teze procijeniti faul, karton, da li je lopta izasla itd. Sudije iz VAR sobe ne bi pozivale glavnog sudiju kad bi trebale.SoulEclipsee je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:20VAR je riješenje za našu ligu dosta toga bi promijenilo.
Problem je u politici, kao i u citavoj drzavi, i toga se nikada necemo rijesiti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Čestitke crveno-plavi
Gdje nestade onaj humor od jučer kod komšije?

Gdje nestade onaj humor od jučer kod komšije?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ogroman problem i za nas je ta zdenka na sjeveroistoku. Sad bi potpisao da predje na drugu stranu sjevera, ali se to nikada nece desiti. A danas policije ni na vidiku pri dolasku gosta. A sve je mirisalo da se samo ceka jedan povik da situacija eskalira.miky_hz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:26Generalno se mora presjec sa Grbavicom jednom u smislu dolaska gostujucih navijaca,nije ovo kritika Željeznicaru nego realno je da taj stadion sa sigurnosnog i bilo kojeg aspekta nema uslove za dolazak gostujucih navijaca.
Pa nije niko od gostiju vracen kuci zbog toga.Simi je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:19Utakmica ovakvog karaktera sa veoma velikom pozadinom.Suvorov je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:12Strašan prestup.Simi je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:55
A sta cvijece ste ocekivali? Jos nakurceno usli, ono nakon svih ovih godina misli da moze doci tek tako i da ne bude belaja. Par momaka je po ulasku na stadion odma potrcalo prema ogradi, i tu je sve eskaliralo. Da ste trebali izac, niste. To navijacima prisivati nemoj. Znali ste gdje idete i znali ste sta ce vas docekat.
Nakurcen ulazak na stadion.
Vama je kotlinski smrad poremetio mogucnost normalnog rasudjivanja.
Normalno rasudjujem. Meni prvom nije ok sto ste izasli. RA ne bi dobio baklju, cak ni ultrasi dugo nisu imali ovakav docek. Ocekivano bilo potpuno. A licemjer biti nemoj. Koliko je baklji letilo prema gostujucem sektoru u bl.
Još puštali Borcu utakmice i pričali,, ako zapnu protiv Borca treba im noge polomiti " samo da pitari ne budu prvaci. Samo j.bi vico, kada si mogao nas j.bi i druge, jer su šutili kao pičqe.Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:17Kada je viđeno?Madal je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:16Viđeno je sve, samo vi niste tad gledali. Kao što sad ne vide navijači Borca.Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:15Uvijek je bilo guranja u našoj ligi, gurao se nekad Željo, nekad Sarajevo, nekada Zrinjski, ali da se ovako već dvije godine gura jedan tim (pri tome uopšte ne mislim na večerašnju utakmicu, večeras je bila kamilica kako zna biti na utakmicama Borca) je neviđeno od kako se igra zajednička liga.
Moze on zavrsavat drugi, ali to mu je i zadnji. Svako ima po 2 mandata, nece dozivotno bit predsjednikveteran 1987 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:24Vico upravo ovih dana zavrsava poslove oko svog drugog mandata na čelu saveza, tako da ne nadajte se previše.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Teško da ima kluba kojem se nisu zamjerali, biće to bolno za njih baš.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:18
Oni nisu svjesni kako će popušit foru. Neće Vico doživotno bit predsjednik saveza
Mada kad skontaš, koga boli qurac realno, oni će se do tada naigrati Evrope (doduše prvog pretkola

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa ti se oko moje u krivoj crkvi molis ako mislis da ste zbog nas vraceni nakon 2 minuta.Suvorov je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:30Pa nije niko od gostiju vracen kuci zbog toga.Simi je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:19Utakmica ovakvog karaktera sa veoma velikom pozadinom.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mosarajvosa83, TylerBurey i 19 gostiju.