FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 200

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 07 nov 2022, 08:45

Bas mi je fascinantno kad pročitam da je Edis kriv sto je trebao pripremiti igrače na ovo, ljudi dragi pa nisu igrači prvi put ovde da ne znaju kako se Borcu šilji ofirno! Hodžić dobi žuti karton i faul nad onim malim imbecilom, a pomoćni sudija koji je bliži i bolje vidi situaciju nije mahao zastavicom… i logičan slijed je nervoza i skandiranje sa tribina. Glupo smo izgubili utakmicu, glavu gore… čitava sedmica će mi biti u kurcu zbog sinoćnjeg poraza al sta je tu je… nadam se samo da nećemo biti kažnjeni par utakmica bez navijača jer bi nas to bas ubilo i financijski i ovako zbog atmosfere… po meni je greška opet napravljena sto su se gađali lešinari, al sta je tu je…
Drago mi je sto je Mulalić rekao ovo jer se mora vise reci, ne može čovjek da suti jer ga boli nepravda!
Dzenis i Vego su igrači kojima se treba zahvaliti i nek traže sreću negdje drugo jer nemaju kvalitet za Želju!

VOLIM TE ŽELJO
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 nov 2022, 08:47

Prošle sezone ukupan broj gledalaca na Grbavici - 66.392
Ove sezone posjeta na Grbavici - 66.628
A dolazi Posušje u zadnjem kolu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 07 nov 2022, 09:43

Koliko ima istine u dolasku Are :pray:
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 07 nov 2022, 09:45

Ara Hodzic, Amer Hiroš i još jedan kvalitetan ljevi bek.

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 07 nov 2022, 09:51

Ne mogu se oteti utisku da,kada god trebamo napraviti onaj završni,najbitniji korak,zabrljamo.Bezbroj je primjera..
Ubi nas radnički,podanički mentalitet.Ta vremena su prošla,nažalost.
Rekoh da se bojim Vege ko čegrtuše,i opet bijah u pravu.Ono nije fudbaler,ono je užas živi.

tmgz
Kontakt:

Post Postao/la tmgz » 07 nov 2022, 09:55

Sinoc jesmo izgorili i naivno popusili.
Ako smo izgorili izgorili smo zbog zelje za pobjedom i sto im nije svejedno i neka smo, zadnjih 10 godina smo na Grbavici gledali manekene blijedog izraza lica i kad te kolju sudije i kad te sela pune na Grbavici.
Zato za momke podrska nikad veca i da se mene pita protiv Posusja jos puniji stadion!
Zajebano je ostati hladne glave u grotlu Grbavice a jos vidis kako te povaljuju na tvoje oci.

Zeljo nakon dugo vremena ima 11 ratnika pa kako god zavrsili

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2022, 09:56

Zeljinodijete1921 je napisao/la:
07 nov 2022, 08:45
Bas mi je fascinantno kad pročitam da je Edis kriv sto je trebao pripremiti igrače na ovo, ljudi dragi pa nisu igrači prvi put ovde da ne znaju kako se Borcu šilji ofirno! Hodžić dobi žuti karton i faul nad onim malim imbecilom, a pomoćni sudija koji je bliži i bolje vidi situaciju nije mahao zastavicom… i logičan slijed je nervoza i skandiranje sa tribina. Glupo smo izgubili utakmicu, glavu gore… čitava sedmica će mi biti u kurcu zbog sinoćnjeg poraza al sta je tu je… nadam se samo da nećemo biti kažnjeni par utakmica bez navijača jer bi nas to bas ubilo i financijski i ovako zbog atmosfere… po meni je greška opet napravljena sto su se gađali lešinari, al sta je tu je…
Drago mi je sto je Mulalić rekao ovo jer se mora vise reci, ne može čovjek da suti jer ga boli nepravda!
Dzenis i Vego su igrači kojima se treba zahvaliti i nek traže sreću negdje drugo jer nemaju kvalitet za Želju!

VOLIM TE ŽELJO
Nikakva greska. Provokacije i tri prsta neka dizu po Banja Luci, po Grbavici nece.

Drago mi je sto ih policija kvalitetno, ali bas kvalitetno premlatila jucer. Nisam ocekivao, ali su uletili i lemali bez pardona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 07 nov 2022, 09:59

Crvena Zvezda - Mladost (4392)
Hajduk - Osijek (9720)
Željezničar - Borac (10.000)
:bih:

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 07 nov 2022, 10:02

Edis primitivac nevidjeni, ona pres konferencija sinoc kao da su nekog polupismenog navijaca doveli da naglaba. Gluho bilo, lik nas je srozao skroz. Bespotrebno nabio tenzije svojim seljaklukom
Onako ne moze da je ne znam sta, vjerovatno ce ga jos i savez kazniti. Sudjenje je bilo lose, ali kljucne odluke su bile ispravne. Santos je sam sebi kriv, jbg treba bolje odreagovati.
Ne znam sto je kulasin ono uradio i jos nase dijete, vjerovatno vuce neke repove, ja se ne sjecam kako smo se rastali sa njim. Helem, jos jedna tekma do polusezone, privesti kraju i to je to.

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 07 nov 2022, 10:06

Kad malo bolje skontamo, možda je i bolje što je odgođen derbi, jer bi u ovom slučaju igrali bez Santosa.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 07 nov 2022, 10:21

Nisam mislio da cu ikad napisat ovo ali Malic je za Vegu Zambrota, ljudi moji pa sta je ono ko dovodi onakve igrace, tragedija.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 nov 2022, 10:23

Bradao1 je napisao/la:
07 nov 2022, 10:02
Edis primitivac nevidjeni, ona pres konferencija sinoc kao da su nekog polupismenog navijaca doveli da naglaba. Gluho bilo, lik nas je srozao skroz. Bespotrebno nabio tenzije svojim seljaklukom
Onako ne moze da je ne znam sta, vjerovatno ce ga jos i savez kazniti. Sudjenje je bilo lose, ali kljucne odluke su bile ispravne. Santos je sam sebi kriv, jbg treba bolje odreagovati.
Ne znam sto je kulasin ono uradio i jos nase dijete, vjerovatno vuce neke repove, ja se ne sjecam kako smo se rastali sa njim. Helem, jos jedna tekma do polusezone, privesti kraju i to je to.
Mislim da grijesis. I to bas grijesis. Jel priznavanje njihovog drugog gola iz ofsajda bila ispravna? Ako to nije kljucno onda ne znam sta je.

Drugo, zbog Edisovog nacina rada, hajcanja, lozione mi smo u vrhu tabele. Mozda mu i fali nekog taktickog znanja, al nek mi neko kaze ime tog trenera koji ima taktike u malom prstu, zna naloziti igrace i lijepo pricati, a da je nama dostupan? Ja Edisa gledam kao trenera, a ne kao profesora bosanskog jezika ili nekog knjizevnika i ne smeta mi sto ponavlja vise puta “onaj..onaj”.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 07 nov 2022, 10:25

Deset ljami ko iz picke :salut: :salut: :salut: :salut:

JUG JUG JUG pa sve ostalo
Hvala sve i jednom plavom bratu koji je juce dosao, to je PLAVA FAMILIJA!!!

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 07 nov 2022, 10:26

Sto put ispricana prica..

Al stvarno neki igraci ja ne vidim poentu da igraju..

Vego i Dzenis..doslovno igramo sa jednim il dvojicom
manje kad su na terenu. Ajd vego zna tu i tamo osigrat nesto..dzenis je bas promasaj, ja bih mu se zahvalio na pauzi
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Mrcina1921

Post Postao/la Mrcina1921 » 07 nov 2022, 10:28

teška utakmica u svakom smislu, sinoć se vidjelo kakva je liga, šta se sve radi, očigledno i jasno, ekspresna reakcija i izjava dodika odmah poslije utakmice dokaz za mnoge stvari, da ćemo biti kažnjeni hoćemo, samo sve osim novčane kazne bilo bi ludilo, isto tako edisu visi suspenzija iznad glave zbog izjava, ono što se dešavalo na tribinama dešavalo se i prije, samo bi savez sada zbog "pobune" mogao krenuti svim silama na nas, to ako bude onda je vrijeme za reakciju, bili smo i bićemo pokretač za mnoge stvari pa po potrebi neka tako bude i sada i neka od nas i krene

utakmica ko utakmica dobra, borbena sve do santosovog crvenog, jbg zaslužen crveni, lakat u lice pred pomoćnim sudijom, sve ostalo nema veze sa fudbalom, drugi gol borca iz očiglednog ofsajda, poništen gol cocalića gdje je uputio loptu u mrežu i prije zalijetanja golmana borca u njega, sjeckanje igre, ne puštanje prednosti u igri bekriću pa štiliću

naša sreća što imamo još tu domaću protiv posušja, nebi mi čudilo da suspenduju stadion ili zatvore sjevernu i istoćnu tribinu, ide zimska pauza, doći će kvalitetna pojačanja i na proljeće ćemo svakako imati širi kadar i kvalitetniju ekipu, sve ostalo je trenutno nebitno

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 07 nov 2022, 10:29

Sinocnje vodjenje utakmice od strane Edisa je bilo odlicno. Pravovremene izmjene i garantujem da bi i dobili da nije bilo crvenog kartona.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 nov 2022, 10:39

zeljovac21 je napisao/la:
07 nov 2022, 10:29
Sinocnje vodjenje utakmice od strane Edisa je bilo odlicno. Pravovremene izmjene i garantujem da bi i dobili da nije bilo crvenog kartona.
Dobro je vodio utakmicu, nema se šta zamjeriti, ono što je bilo do njega uradio je, da je bilo 50:50 suđenje i da smo bili 11 na 11 uzeli bi ih glat.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 07 nov 2022, 10:51

Sudije treba pocet udarat poslije utakmica ,to je jedini nacin da nesto uradimo da nas prestanu krasti makar kuci. Fino upratimo kad i sa kojim autom idu,nesto kao sto su navijaci Veleza.
KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON,OTPOR POSTAJE DUZNOST.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 nov 2022, 10:51

tmgz je napisao/la:
07 nov 2022, 09:55
Zeljo nakon dugo vremena ima 11 ratnika pa kako god zavrsili
Tako je. To što se ovdje spominje promjena trenera nema logike nikako. Možemo dobiti eventualno boljeg taktičara od Edisa ali jedini on može stvoriti ovakvu koheziju i atmosferu između igrača, stručnog štaba i navijača. Niko nam ne može garantovati da će sa nekim drugim biti bolje i da će orati teren kao što to sada rade sa Edisom, tako da to nije rješenje.

Neka ga, Bekrić će se potruditi da dobijemo neka provjerena pojačanja, tako da bi u drugi dio sezone trebali ući dosta jači, pa nek pokaže koliko može i koliko zna!
mosa lošmi stićko tit-ula!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 nov 2022, 10:54

Mamba21 je napisao/la:
07 nov 2022, 08:47
Prošle sezone ukupan broj gledalaca na Grbavici - 66.392
Ove sezone posjeta na Grbavici - 66.628
A dolazi Posušje u zadnjem kolu
Suspendovaće nam banda stadion 100%.
Košmarna utakmica, puno smo izgubili sinoć. Fuj.
Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91, Proximic i 46 gostiju.