AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Conte je evropska rupa i Milan ima šta za reći u ovom dvomeču. Uz jedno dva dobra poteza na mercatu i povratak povrijeđenih, 50-50 šanse.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Odlican zrijeb.....
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Da se sa njima igrati
- muha milanez
- Kontakt:
Ostali nam dužni..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Meni je Totenhem bio lično želja, mislim da su od čitave ove skupine protivnik po mjeri sa kojima se da nadigravati.
A i nisu klub koji bi te rezultatski samljeli poput Sitija ili Bayerna, to bi bila katastrofa i potop u najavi
A i nisu klub koji bi te rezultatski samljeli poput Sitija ili Bayerna, to bi bila katastrofa i potop u najavi
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije los izbor, prizeljkivao sam Porto pa onda Totenham pa Benfiku, tim redosljedom 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tipična Conteova ekipa, tako da nema sa njima puno iznenađenja. Sasvim realne šanse Milan ima protiv njih.
Ako Bog da, povratak povrijeđenih igrača, neki dobar potez na mercatu. I Milan je više nego spreman za borbu. Na sve to, većina naših prvotimaca će dočekati taj dvomeč potpuno odmorno.
Ako Bog da, povratak povrijeđenih igrača, neki dobar potez na mercatu. I Milan je više nego spreman za borbu. Na sve to, većina naših prvotimaca će dočekati taj dvomeč potpuno odmorno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Top zrijeb, iskreno od svih najvise sam navijao za njih, jer to je tipicno Conte, itekako mozemo igrati protiv njih
Sad idemo jako odraditi ova zadnja dva kola i onda se spremiti za drugi dio sezone, dosta dobre sanse imamo za top8 u LP, a kad se tamo dodje onda se nikad ne zna
Sad idemo jako odraditi ova zadnja dva kola i onda se spremiti za drugi dio sezone, dosta dobre sanse imamo za top8 u LP, a kad se tamo dodje onda se nikad ne zna
Ma nama je ključno da ekipa bude što kompletnija jer je činjenica da za dosta igrača nemamo adekvatnu zamjenu.
Ali definitivno će se morati uložiti u januaru, prvenstveno u defanzivca ili veznjaka ili najidealnije oboje. Nama je širina u sredini blago rečeno smiješna, a da ne pričam da su nam zamjene za Benasera ili Tonalija par levela ispod njih.
Ali definitivno će se morati uložiti u januaru, prvenstveno u defanzivca ili veznjaka ili najidealnije oboje. Nama je širina u sredini blago rečeno smiješna, a da ne pričam da su nam zamjene za Benasera ili Tonalija par levela ispod njih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja zadovoljan. Moze se ovo proci.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Znači Tottenham, prvo mi je pred očima Rhino Gattuso kako uništava sve redom
Imaju golgetera u PL, Kane-a sa 11 golova (vanzemaljac Haaland se ne pika
), bukvalno su do 95.min zadnjeg meča u grupi mogli ispasti. Dosta izjednačeni sa Marseille, Sportingom, Frankfurtom. Kane je svega jedan gol dao u toj grupi, i to iz penala - ima da ga grande Gabbia pojede za doručak
O Conteu već sve znamo, dosta slično Pioliju u CL, vidim aktivan rezultat sve do zadnje minute povratnog meča, bez obzira ko igrao u dalekom februaru. Od ostalih iz Serie A su tu Perišić, Bentancur i Kuluševski te danac Hojbjerg, kojeg su glasine redovno selile u Milan, prije njegovog odlaska u PL. Ili ipak miješam sa Eriksenom iz Ajaxa? Yebat ga, svakako će ga Krunić strpat u džep
FORZA MILAN ☆
Imaju golgetera u PL, Kane-a sa 11 golova (vanzemaljac Haaland se ne pika
O Conteu već sve znamo, dosta slično Pioliju u CL, vidim aktivan rezultat sve do zadnje minute povratnog meča, bez obzira ko igrao u dalekom februaru. Od ostalih iz Serie A su tu Perišić, Bentancur i Kuluševski te danac Hojbjerg, kojeg su glasine redovno selile u Milan, prije njegovog odlaska u PL. Ili ipak miješam sa Eriksenom iz Ajaxa? Yebat ga, svakako će ga Krunić strpat u džep
FORZA MILAN ☆
Il Club più titolato al mondo!
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
I stoper Romero iz AtalanteZenga je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:00Znači Tottenham, prvo mi je pred očima Rhino Gattuso kako uništava sve redom![]()
Imaju golgetera u PL, Kane-a sa 11 golova (vanzemaljac Haaland se ne pika), bukvalno su do 95.min zadnjeg meča u grupi mogli ispasti. Dosta izjednačeni sa Marseille, Sportingom, Frankfurtom. Kane je svega jedan gol dao u toj grupi, i to iz penala - ima da ga grande Gabbia pojede za doručak
![]()
O Conteu već sve znamo, dosta slično Pioliju u CL, vidim aktivan rezultat sve do zadnje minute povratnog meča, bez obzira ko igrao u dalekom februaru. Od ostalih iz Serie A su tu Perišić, Bentancur i Kuluševski te danac Hojbjerg, kojeg su glasine redovno selile u Milan, prije njegovog odlaska u PL. Ili ipak miješam sa Eriksenom iz Ajaxa? Yebat ga, svakako će ga Krunić strpat u džep![]()
FORZA MILAN ☆
PS tale imaju relativno jaku dijasporu u Londonu, te Curva Sud mobilizira u velikom broju. Ako se ko želi priključiti gostovanju neka javi, mogu nabaviti ulaznice, računajte nekih ~75KM preko CS, isporuka u ruke u Londonu. Ovo zadnje je btw normala, već sam ranije išao tri puta na CL (i EL) gostovanja na isti zonfa preko CS. Usporedbe radi, x2/3 su najpovoljnije za domaće.
Zbog Brexita i viznog režima, je se pametno što ranije trznut.
@Cipiripiblicblic, tako je
Zbog Brexita i viznog režima, je se pametno što ranije trznut.
@Cipiripiblicblic, tako je
- Beduin
- Kontakt:
Odlicno smo prosli, kako je moglo biti. U onakvoj grupi oni su do zadnjeg kola strepili za prolazak i postigli 8 golova, a primili 6. Mada, i mi smo sljakali do zadnjeg kola.
Medjutim, Tottenham je daleko od slabe ekipe. Naprotiv, imaju dobar tim, tranziciju i kontru i dobro cemo se mi oznojiti za prolazak dalje.
Nama je najbitniji povratak povrijedjenih igraca, od toga ce sve zavisiti. Kad bismo doveli kvalitetno desno krilo, ali kvalitetno za prvih 11, a ne konkurencija Saletu i Messiasu, uz povratak nasih bekova i golmana rekao bih da mozemo dosta toga pokazati i napraviti u LP.
Medjutim, Tottenham je daleko od slabe ekipe. Naprotiv, imaju dobar tim, tranziciju i kontru i dobro cemo se mi oznojiti za prolazak dalje.
Nama je najbitniji povratak povrijedjenih igraca, od toga ce sve zavisiti. Kad bismo doveli kvalitetno desno krilo, ali kvalitetno za prvih 11, a ne konkurencija Saletu i Messiasu, uz povratak nasih bekova i golmana rekao bih da mozemo dosta toga pokazati i napraviti u LP.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nalupat će nas Conte al' eto hajde nek' se kotrlja lopta 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma neće niko nikog nalupat. Jak je Milan, ima potencijala da se ovo prođe, fazon je i da igraju baš dobro kad im treba i kad zapnu. Sve je do Piolija. Samo je podatak da Milan ima negativan skor sa engleskim klubovima malo iritantan.
- Beduin
- Kontakt:
Vjerovatno veceras Rebic lijevo igra, a Leao ce odmoriti. Pametna odluka jer za vikend igramo opet utakmicu. A treba Leao i malo predahnuti, malo se i psihicki rasteretiti jer se od njega najvise ocekuje i nas je najubojitiji igrac je, a stao ga je gol.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Paolo Maldini has been named Best European Manager at the 2022 Golden Boy Awards
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
Mislim da je Leao na klupi da malo odmori i zato sto veceras igra Ballo-Toure, pa ce Rebic bolji biti u odbrani.
Nadam se da ce Vrancx dobiti priliku barem 20-ak minuta jer se primjeti da momak ima slifa i naravno da CDK procepi
Citam na Twitteru da svi hvale Lazetića i kako dugo nisu vidjeli nekog ko toliko odskače od ostalih iz Primavere jos od Vlahovića
Nadam se da ce Vrancx dobiti priliku barem 20-ak minuta jer se primjeti da momak ima slifa i naravno da CDK procepi
Citam na Twitteru da svi hvale Lazetića i kako dugo nisu vidjeli nekog ko toliko odskače od ostalih iz Primavere jos od Vlahovića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.