Uzdamo se u Contea i njegov choke u Evropi. Nije se jednom obrukao.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:33Vidim Milanisti optimistični.
Hajde da vidimo, po meni je Tottenham favorit.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Uzdamo se u Contea i njegov choke u Evropi. Nije se jednom obrukao.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:33Vidim Milanisti optimistični.
Pa nije Bayern Angers. Bayern lakse od ocekivanog.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:31Ako Mbappe, Messi i Neymar budu na ovom sadašnjem nivou, neće Bayern dalje od 1/8.
Jes, jes. Samo to odlučujeRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:31Ako Mbappe, Messi i Neymar budu na ovom sadašnjem nivou, neće Bayern dalje od 1/8.
Neće čelzi daleko, žutalji ih odmah izbacuju.Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:35Real prošle sezone: PSG, Chelsea, City, Liverpool.
Real ove sezone: Liverpool, City, Chelsea, PSG.
Tako isto, nije PSG Union Berlin i Hertha. Kad već tako gledamo. Ovaj trio naprijed ako zadrži formu, Bayern će biti na mukama. I onako vam odbrana nije Bog zna nešto ove sezone.Kaunas je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:35Pa nije Bayern Angers. Bayern lakse od ocekivanog.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:31Ako Mbappe, Messi i Neymar budu na ovom sadašnjem nivou, neće Bayern dalje od 1/8.
I po meni Tott favorit protiv Milana.
Nije se zabranjeno nadati, samo kažem da je Tottenham vjerojatno jači + drugu igra doma.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:35Uzdamo se u Contea i njegov choke u Evropi. Nije se jednom obrukao.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:33Vidim Milanisti optimistični.
![]()
Pa dobro, bolje Tettenham nego da smo dobili nekog od City, Real, Bayern a mogli smoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:33Vidim Milanisti optimistični.
Messi ti se povrijedioBoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:36PSG ubjedljivo najjača ekipa ove sezone u Europi, očekujem da doguraju daleko.
Izgovor da se odmori i ne rizikuje u ovim preostalim utakmicama do SP.
To svakako, ali je li bilo bolje izvući Porto ili Benficu?milanist je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:42Pa dobro, bolje Tettenham nego da smo dobili nekog od City, Real, Bayern a mogli smoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:33Vidim Milanisti optimistični.
![]()
Ajde ga znaj, licno sam i na Milanovom pdf-u pisao, da bi volio da dobijemo Porto, Tottenham pa Benfiku, bas tim redosljedom. Vidjeli smo Benfiku kako je odigrala grupnu fazu, mozda je Porto bio bolji protivnik nego spursi ali kako je moglo biti i ovako je dobro, zato toliko optimizma, jer sa Tottenhamom mozemo igrati i nadati se prolazu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:45To svakako, ali je li bilo bolje izvući Porto ili Benficu?milanist je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:42Pa dobro, bolje Tettenham nego da smo dobili nekog od City, Real, Bayern a mogli smoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:33Vidim Milanisti optimistični.
![]()
I jedni i drugi imaju ozljeda, vjerojatno će u trenutku igranja biti u boljoj formi. A domaćinstvo u drugoj utakmici znači prednost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.