Nema nikakve veze sto nije isla njemu lopta ako je u trenutku upucivanja stajao iza protivnickih igraca i slucajno se odbila od nogu igraca Zelje. Druga stvar bi bila da je igrac zelje iz prve lopte svjesno/namjerno proigravao golmana pa se ovaj igrac Borca ukljucio. Tu sva prica staje, cist ofsajd i greska pomocnika.Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 10:06Realu je za takvu situaciju VAR poništio gol. Znači da je to ofsajd.Suvorov je napisao/la: ↑07 nov 2022, 09:58Nije lopta isla tom igracu sto je u ofsajdu na onoj slici.1922VFC1981 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 09:44Cist crveni karton za Santosa.
Cist prekrsaj Cocalica nad golmanom prije gola.
Cist ofsajd kod gola za Borac.
Neujednacen kriterij kod kartona/prekrsaja, ono sto smo i navikli na utakmicama Borca.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#musvdg
- Shategabri
- Kontakt:
Ima i tog, uvijek je i biloDemi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:34Ma bome bilo je te sezone svakakvih saopstenja, ali dobro sad. Razumijem sve, ko gubi ima pravo da se ljutiShategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:29Pa dobili ste nas one sezone kad smo prosuli 13 bodova, ok bilo je prije utakmice neke priče, poslije utakmice ništa.
Nismi mi ko naše komšije![]()
![]()

Ima još dosta da se igra, čekaj dok se pojačamo na zimu

Koševo Zapad
Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Ako pobijedimo Leotar, to ce biti udar na drzavu Bosnui Ercegovnu jer su nam nastelili da idemo mi u Evropu umjesto nekog kluba bosnjackog predznaka (i dalje mi bas nije jasno da sportske klubove odredjuju po tome,ali dobro)
Ako izgubimo, bice da smo dali bodove Leotaru da opstane, a to automatski znaci isto udar na drzavu Bosuni Ercegovnu jer Slobodi smanjujemo sanse za opstanak.
Jadni mi...
Ako pobijedimo Leotar, to ce biti udar na drzavu Bosnui Ercegovnu jer su nam nastelili da idemo mi u Evropu umjesto nekog kluba bosnjackog predznaka (i dalje mi bas nije jasno da sportske klubove odredjuju po tome,ali dobro)
Ako izgubimo, bice da smo dali bodove Leotaru da opstane, a to automatski znaci isto udar na drzavu Bosuni Ercegovnu jer Slobodi smanjujemo sanse za opstanak.
Jadni mi...
" "!
1926
1926
- Shategabri
- Kontakt:
Kažem ti kako su komentarisali takvu situaciju na Realovoj utakmici. Pazi, sviran je ofsajd jer protivnički igrač nije imao namjeru igrati loptom. Dakle ako primjenimo na ovu situaciju, slažemo se. Međutim mi nemamo VAR-a i džabe polemišemo.1922VFC1981 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:35Nema nikakve veze sto nije isla njemu lopta ako je u trenutku upucivanja stajao iza protivnickih igraca i slucajno se odbila od nogu igraca Zelje. Druga stvar bi bila da je igrac zelje iz prve lopte svjesno/namjerno proigravao golmana pa se ovaj igrac Borca ukljucio. Tu sva prica staje, cist ofsajd i greska pomocnika.Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 10:06Realu je za takvu situaciju VAR poništio gol. Znači da je to ofsajd.
Na samoj utakmici jedino što je mogao pomoćnik mahati da je ofsajd jer je ovaj bio iza zadnjeg igrača Želje, a to utvrđivanje ko je kome dodao, koga pogodila lopta...al jbg sad, gol je priznat i utakmica završena. Ništa se neće promijeniti.
Koševo Zapad
Ja bih otišo do kluba
Ali me strah da aylah ne bude na desetoj pivi
Pa da bude
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Shategabri
- Kontakt:
Teško, Handžić iz slobodnog za pobjedu LeotaraDemi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Jadni mi...

Koševo Zapad
Haj cekamo vasShategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:36Ima i tog, uvijek je i biloDemi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:34Ma bome bilo je te sezone svakakvih saopstenja, ali dobro sad. Razumijem sve, ko gubi ima pravo da se ljutiShategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:29
Pa dobili ste nas one sezone kad smo prosuli 13 bodova, ok bilo je prije utakmice neke priče, poslije utakmice ništa.
Nismi mi ko naše komšije![]()
![]()
![]()
Ima još dosta da se igra, čekaj dok se pojačamo na zimu![]()
![]()

" "!
1926
1926
Da još dodam ako pobjedimo, "ma pustio Marko Borcu, to je klub u kojem se afirmisao"...Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Jadni mi...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ma nanama se raspadali jalijo na rukama..GIBRA je napisao/la: ↑07 nov 2022, 08:58Pleme vam cetnicko !!! OD PRVOG DO OSMOG KOLJENA,RASPADALI SE!!!LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑07 nov 2022, 07:06Pleme ti jalijasko, satralo vas u sjemenu dabogda !
Tobejarabi.
Totnhem sporting ponisten gol kejnu ..ista situacija1922VFC1981 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:35Nema nikakve veze sto nije isla njemu lopta ako je u trenutku upucivanja stajao iza protivnickih igraca i slucajno se odbila od nogu igraca Zelje. Druga stvar bi bila da je igrac zelje iz prve lopte svjesno/namjerno proigravao golmana pa se ovaj igrac Borca ukljucio. Tu sva prica staje, cist ofsajd i greska pomocnika.Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 10:06Realu je za takvu situaciju VAR poništio gol. Znači da je to ofsajd.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Sravnali se sa zemljomLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:50Ma nanama se raspadali jalijo na rukama..GIBRA je napisao/la: ↑07 nov 2022, 08:58Pleme vam cetnicko !!! OD PRVOG DO OSMOG KOLJENA,RASPADALI SE!!!LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑07 nov 2022, 07:06
Pleme ti jalijasko, satralo vas u sjemenu dabogda !
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Handzic 4 gola u zadnje 4 tekme pa ti vidiShategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:40Teško, Handžić iz slobodnog za pobjedu LeotaraDemi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Jadni mi...![]()

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Samo vi posteno igrajte i nece vam niko nista reci, pa niste vi nikome toliko zanimljivi, rang Slobode da nije politike.AvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:42Da još dodam ako pobjedimo, "ma pustio Marko Borcu, to je klub u kojem se afirmisao"...Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Jadni mi...
Druga stvar, mene bi stvarno bilo stid da klub za koji navijam na ovakve nacine se gura vec 3 sezonu. Nekad manje nekad vise al tu je neka konstanta.. Sad se malo ustelili pa nema velikih guranja tipa penala nepostojecih iz prosle i predprosle sezone (mada bice i to kad zagusti bas) i da vam gostujuci treneri nece na press poslije utakmica i to redovno, al zato su tu ofirna navlacenja faulima, zazmiri se na ruku, ostar start itd itd.
Pa protiv Sarajeva u Zenici pomenuto navlacenje je bilo vece nego sad protiv Zelje, al tad se pobjedilo pa nema puno price, nazalost.. Vise volim vidjeti i prirodnije je da sudija ne vidi nesto u toku utakmice jednom hajd dva puta, al kad vidis od starta da je naklonjen nekome... Ma fuj ba, bogami!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 07 nov 2022, 13:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega se to Zeljo moze deklarisati kao bosnjacki klub, to su mozda vase pretpostvake i stajalista, jer iza vas stoji Dodik sa svojom politikom kao i Covic koji stoji iza Zrinjskog.Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Jadni mi...
Nesto se ne mogu sjetiti da se je ikada i jedan politicar (bodnjacki) oglasio po bilo kom osnovu u ime FK Zeljeznicara, dok se onaj međed javno stavlja na vasu stranu. Najsvjeziji primjer je od jutros
https://www.k.lix.ba/sport/nogomet/dodi ... /221107007
Dakle:
-crveni je bio
-faul nad golmanom bio
-offside nije bio
I izjavi brat hladno da je izgubio jer je imao igraca manje (dakle krivicom igraca). Izjavi da je ovo nwsto sto nije vidio nikada iako sudija nije odlukom direktno uticao na rezultat.
-crveni je bio
-faul nad golmanom bio
-offside nije bio
I izjavi brat hladno da je izgubio jer je imao igraca manje (dakle krivicom igraca). Izjavi da je ovo nwsto sto nije vidio nikada iako sudija nije odlukom direktno uticao na rezultat.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
A Komšić, a daaaa, on nije Bošnjak.itatabisine je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:07Ne znam na osnovu cega se to Zeljo moze deklarisati kao bosnjacki klub, to su mozda vase pretpostvake i stajalista, jer iza vas stoji Dodik sa svojom politikom kao i Covic koji stoji iza Zrinjskog.Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:39Razmisljam nesto, pa i u sljedecoj Borcevoj utakmici moze biti kmecanja
Jadni mi...
Nesto se ne mogu sjetiti da se je ikada i jedan politicar (bodnjacki) oglasio po bilo kom osnovu u ime FK Zeljeznicara, dok se onaj međed javno stavlja na vasu stranu. Najsvjeziji primjer je od jutros
https://www.k.lix.ba/sport/nogomet/dodi ... /221107007
"JOŠ OD 1926"
A ja,kad neki dan napisah da ce ovo biti derbi najveceg itenziteta i tenzija ove jeseni,ne u BH,vec u regionu,neki klinci,"strucnjaci",kazu da je to moj subjektivni utisak,i da je ovo "utakmica kao i svaka druga",dok oni imaju po 4,5 "jacih derbija" od ovoga.
Nemaju...Ovo se vuce jos od drugog Amarovog povratka,2009...kad je sledecih par godina njemu Komitet navlacio mnogo vise nego Borcu sinoc...Skoro svaku utakmicu Borac-Zeljeznicar,sudio Tomislav Cuic...Golovi Muamera Svrake se priznavali i kad lopta ne predje gol liniju ..A ovo "sitno",navlacenje,kao za Borac sinoc,su najbolje osjetili Midhat Arnautovic i onaj pomocni iz Ozaka,sto je dobio kamen u glavu,a mi prekid utakmice i sest meceva prazne tribine..Najkrupnija greska sinoc je nedosudjen penal nad Jovom Lukicem,i Bilbija je tu podlegao pritisku sa tribina.
Kad toj istoriji dodas da je medjunacionalna situacija u BH,iz godine u godinu sve gora....Da i Borac i Zeljeznicar fino stoje u vrhu....Veliki animozitet medju navijackim grupama...
Onda dobijes sinoc tacno ono sto sam i ocekivao...
Nemaju...Ovo se vuce jos od drugog Amarovog povratka,2009...kad je sledecih par godina njemu Komitet navlacio mnogo vise nego Borcu sinoc...Skoro svaku utakmicu Borac-Zeljeznicar,sudio Tomislav Cuic...Golovi Muamera Svrake se priznavali i kad lopta ne predje gol liniju ..A ovo "sitno",navlacenje,kao za Borac sinoc,su najbolje osjetili Midhat Arnautovic i onaj pomocni iz Ozaka,sto je dobio kamen u glavu,a mi prekid utakmice i sest meceva prazne tribine..Najkrupnija greska sinoc je nedosudjen penal nad Jovom Lukicem,i Bilbija je tu podlegao pritisku sa tribina.
Kad toj istoriji dodas da je medjunacionalna situacija u BH,iz godine u godinu sve gora....Da i Borac i Zeljeznicar fino stoje u vrhu....Veliki animozitet medju navijackim grupama...
Onda dobijes sinoc tacno ono sto sam i ocekivao...
Kad se zakrve exyu velikani...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Utakmica prava prvenstvena
tempo iznad prosjeka za nase prilike.
Ne mogu se oteti dojmu da je Zeljo sam sebe pobijedio.
Igraci u terenu su kao bubice, publika je svugdje nerealna i razlika moze biti u 5 deka, ali strucni stab Zelje treba psihologa. Sami sebe dovode u stanje nervnog sloma i refleksija na cijelu ekipu. Jos kad je iza leđa onaj dio zapadne tribine, koja je isto psihopatalogija, dobije se onakvo ludilo.
Nekoliko crta koje ce ostati u sjecanju, proslava gola Kulasina (djecko stvarno nije dobar s glavom) i policija je u potpunosti zakazala kod ulaska lesinara.

Ne mogu se oteti dojmu da je Zeljo sam sebe pobijedio.
Igraci u terenu su kao bubice, publika je svugdje nerealna i razlika moze biti u 5 deka, ali strucni stab Zelje treba psihologa. Sami sebe dovode u stanje nervnog sloma i refleksija na cijelu ekipu. Jos kad je iza leđa onaj dio zapadne tribine, koja je isto psihopatalogija, dobije se onakvo ludilo.
Nekoliko crta koje ce ostati u sjecanju, proslava gola Kulasina (djecko stvarno nije dobar s glavom) i policija je u potpunosti zakazala kod ulaska lesinara.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.