Svaka budala koja ovdje napise da ce City uzeti Ligu prvaka nek se odmah rokne, to samo mediokriteti mogu napisati. KLub koji nikad nista nije osvojio bi kao trebao da uzme Ligu prvaka.

Bayern bi trebao proci jer placipicka Boixos kaze drugacije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Šta sve neće napisat čovjek kojem je vrhunac fudbala upaliti seosku ligu i nadati se da će Kemal Ahmetović prenositi Bayern.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:00Ja sam uvjeren da ce neko od izrazitih favorita ispasti, nije nemoguce da to bude i City. Mene njihova igra nicim nije odusevila, trebali su izgubiti i od Borussije.
Svaka budala koja ovdje napise da ce City uzeti Ligu prvaka nek se odmah rokne, to samo mediokriteti mogu napisati.
Bayern bi trebao proci jer placipicka Box kaze drugacije.![]()
Molim mediokritete da me ne citiraju, jucer si se rigistrovao papak.Gidra94 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:04Šta sve neće napisat čovjek kojem je vrhunac fudbala upaliti seosku ligu i nadati se da će Kemal Ahmetović prenositi Bayern.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:00Ja sam uvjeren da ce neko od izrazitih favorita ispasti, nije nemoguce da to bude i City. Mene njihova igra nicim nije odusevila, trebali su izgubiti i od Borussije.
Svaka budala koja ovdje napise da ce City uzeti Ligu prvaka nek se odmah rokne, to samo mediokriteti mogu napisati.
Pazi da ti malter ne ispadne dok tipkaš.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:06Molim mediokritete da me ne citiraju, jucer si se rigistrovao papak.Gidra94 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:04Šta sve neće napisat čovjek kojem je vrhunac fudbala upaliti seosku ligu i nadati se da će Kemal Ahmetović prenositi Bayern.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:00Ja sam uvjeren da ce neko od izrazitih favorita ispasti, nije nemoguce da to bude i City. Mene njihova igra nicim nije odusevila, trebali su izgubiti i od Borussije.
Tebi je vrhunas da bacas drkicu kad ti starci zaspu, mani se ozbiljnih tema bubuljicaru.
Balavce, obrisi sline prije nego krenes u skolu i ne zaboravi uzinu sto ti je mamica pripremila.Gidra94 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:08Pazi da ti malter ne ispadne dok tipkaš.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:06Molim mediokritete da me ne citiraju, jucer si se rigistrovao papak.
Tebi je vrhunas da bacas drkicu kad ti starci zaspu, mani se ozbiljnih tema bubuljicaru.
Ovo je i za bauštelce loš nivo. Pitaj šefa Hansa da ti pomogne idući put kad pokušaš nekom odgovoriti. Drži se ti malterisanja njemačkih zabiti.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:12Balavce, obrisi sline prije nego krenes u skolu i ne zaboravi uzinu sto ti je mamica pripremila.Gidra94 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:08Pazi da ti malter ne ispadne dok tipkaš.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:06
Molim mediokritete da me ne citiraju, jucer si se rigistrovao papak.
Još jedna placipicka na forumu, taman da imam po kome pisati, dovoljno sam zapisavao Justina i Boixas.Gidra94 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:15Ovo je i za bauštelce loš nivo. Pitaj šefa Hansa da ti pomogne idući put kad pokušaš nekom odgovoriti. Drži se ti malterisanja njemačkih zabiti.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 nov 2022, 14:12Balavce, obrisi sline prije nego krenes u skolu i ne zaboravi uzinu sto ti je mamica pripremila.
Keru, možes ti bolje, napregni taj svoj mali mozak, brukas se.
Sta ti znas sta je zena pubertetlio, drzi se Desanke Šakić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.