Premijer liga BiH - aktuelno

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la dejavu » 07 nov 2022, 16:50

Suvorov je napisao/la:
07 nov 2022, 16:19
andol je napisao/la:
07 nov 2022, 16:13
To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.

Sto se tice doceka, mislim da ovdje savez ima materijala da zelji skrati muke i izbace ih u najnizi rang jer su organizovali napad na gostujuce navijace. Klub je omogucio i pomogao domacim huliganima unosenje baklji i ostalih tupih predmeta koristenih u napadu. I takodje klub je u tu svrhu maknuo dio mreze koja je trebala da zastiti gostujuce navijace. Znaci, ako savez bude radio po protokolu, opet ce zeljo biti izbacen iz lige
Tako je, ne može se za sve okriviti policija.
Zeljeznicar ima komesara za bezbjednost, nisu bili u stanju da naprave tampon zonu.
Nikad nisam vidio onoliko ubacenih predmeta u teren, a da nisu baklje i to konstantno tokom cijele utakmice.
Tjeraj Vico ovo u drugu ligu.
selam
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 16:52

Mrcina1921 je napisao/la:
07 nov 2022, 15:21
Envere i Benjamine ligamenti vam stradali dok se borite za otadzbinu daBogda!

Cetnicku vam majku yebem,Bilbija i Vico bolovali od najtezih bolesti,raspadali se u najtezim mukama!!!
Da kopiram i ja. Ne brisite
" "!
1926

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 nov 2022, 16:57

A imali kazne za igraca kad provocira komplet tribinu poslije utakmice
Ovdje mislim na Kulasina
Jer tu ima i pravnih stvari
On je ondje nesto opasno vikao jer su dva igraca Borca ga smirivala i okrenula prema terenu

On ima nesto protiv Zelje jer ga nisu ispostovali ili nesto drugo al to je njegov problem a ne ljudi sa istoka stadiona
Al dat gol i trcat ispod istoka i cini mi se psovanje ...

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 17:01

Nema kazne. De ljudi koji vam je, Enver Kulasin, igrac FK BORAC kada postigne gol za svoj klub u kome trenutno igra, ima pravo da se raduje jer em je pomogao svojoj ekipi u pobjedi, em on sam sebi dize time cijenu i svakim postignutim golom raste kao igrac.

Sta, treba da bude tuzan jer je uspio u tome?
" "!
1926

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2022, 17:02

Izdrzati jos koju godinu i nema Zeljkovica, pa cemo viditi koliko je realno Borac dominantan cisto kad se gleda na terenu, biti ce u rangu sa Igmanom ili Doboj Sloga sto se tice pozicije. Rezultati protiv ribara sa Farski Otoka pokazuje objektivno stanje sto se tice igrackog kvaliteta. Mislim da je to najvece brukanje sto se tice BiH fudbala u inostranim takmicenjima od pocetka lige.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 07 nov 2022, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 nov 2022, 17:03

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 16:50
nokee je napisao/la:
07 nov 2022, 13:06
AvantiBL je napisao/la:
07 nov 2022, 12:42

Da još dodam ako pobjedimo, "ma pustio Marko Borcu, to je klub u kojem se afirmisao"...
Samo vi posteno igrajte i nece vam niko nista reci, pa niste vi nikome toliko zanimljivi, rang Slobode da nije politike.

Druga stvar, mene bi stvarno bilo stid da klub za koji navijam na ovakve nacine se gura vec 3 sezonu. Nekad manje nekad vise al tu je neka konstanta.. Sad se malo ustelili pa nema velikih guranja tipa penala nepostojecih iz prosle i predprosle sezone (mada bice i to kad zagusti bas) i da vam gostujuci treneri nece na press poslije utakmica i to redovno, al zato su tu ofirna navlacenja faulima, zazmiri se na ruku, ostar start itd itd.
Pa protiv Sarajeva u Zenici pomenuto navlacenje je bilo vece nego sad protiv Zelje, al tad se pobjedilo pa nema puno price, nazalost.. Vise volim vidjeti i prirodnije je da sudija ne vidi nesto u toku utakmice jednom hajd dva puta, al kad vidis od starta da je naklonjen nekome... Ma fuj ba, bogami!
PRijatelju, sta se gura nas 3 godine? Ofsajdom koji nije bio koji ste izmislili u citavoj jucerasnjoj komi u koju ste pali jer smo vas porazili u vasem domu ili penalom koji nije dosudjen za nas?

Ne moze Borac dati gol a da likovi ne vicu opsajd opsajd. A jbt
Ne pricamo o jucerasnjoj utakmici nego o sezonama kad je Sarajevo "ispustilo" 15 bodova pa to je lakrdija bila za historije. Sad je hinjsko siljenje na sceni, tacno da se ovako znao i prije siljiti drugim klubovima, al nikad ovako konstantno.. O tome pricamo, znaci lagani vjetar u ledja Borac ima htio ti to priznati ili ne.. A moj klub nije igrao jucer, tako da sam tu neutralan a bilo je laganog siljenja i tu bez velikih gresaka, tacno!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 nov 2022, 17:03

TMmanija2012 je napisao/la:
07 nov 2022, 00:08
fks74 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:56
TMmanija2012 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:51
Trebali smo lesinare docekati sa cisternom piva ,pa kad se popije pocinje red cetnickih pjesmica ,pa malo skandiranja ratnih zlocinaca ,a mi aplaudiramo, e to nece moci na Grbavici odmah udri bakljama i goni otpad iz Sarajeva.
Jbg ko voli to da slusa ,odete u BL i uzivajte uz gusle :salut:
Sto se tice suđenja , ako kazu pitari , Tuzlanke, smogovci i raja sa magistrale da je posteno onda je pošteno :urnebes:
Jedva cekam proljece , tu ce biti jaukanja za Evropu i za opstanak , jbe Vico ne vadi :crazy:
Bogami ste se zamjerili Vici opasno, ne bi vam bio u koži. :rol:
I vi sa Aylom , ne bio ja vama u koži :urnebes:
Ja nisam protiv nje, žena nema veze sa sportskim dijelom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 nov 2022, 17:04

svrakino1921 je napisao/la:
07 nov 2022, 16:57
Ovdje mislim na Kulasina
On je ondje nesto opasno vikao jer su dva igraca Borca ga smirivala i okrenula prema terenu
Fakat, gowno malo balijsko se kurchi čitavoj istočnoj tribini :lol: smiješna scena....napelo se gowno da prijeti nekome :lol:
Trebo ga je neko od igrača sačekati u tunelu sa par vaspitnih preko onih klempavih ušiju.

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 07 nov 2022, 17:06

Suvorov je napisao/la:
andol je napisao/la:
07 nov 2022, 16:13
LeonProfessional je napisao/la:
07 nov 2022, 16:05

Kako nije slavio?! Proslavio pa mu neko u onoj grupi rekao, pa on kao digao ruke. :lolno:
Cemu laganje i pravljenje zrtve.
Eto Kulasin nije kriv, nisu ni navijaci krivi dosli s ruzama pa ih nasi zasuli. Niste vi provocirali, nikako. :stop:
To ne proslavljanje golova je glupost. Svakog igraca koji kao ne slavi golove protiv bivseg kluba, trebaju kaznjavati oduzimanjem mjesecne plate.

Sto se tice doceka, mislim da ovdje savez ima materijala da zelji skrati muke i izbace ih u najnizi rang jer su organizovali napad na gostujuce navijace. Klub je omogucio i pomogao domacim huliganima unosenje baklji i ostalih tupih predmeta koristenih u napadu. I takodje klub je u tu svrhu maknuo dio mreze koja je trebala da zastiti gostujuce navijace. Znaci, ako savez bude radio po protokolu, opet ce zeljo biti izbacen iz lige
Zeljeznicar ima komesara za bezbjednost, nisu bili u stanju da naprave tampon zonu.
Nikad nisam vidio onoliko ubacenih predmeta u teren, a da nisu baklje i to konstantno tokom cijele utakmice.
Tema se svjesno okrece na sudjenje koje je ako izuzmemo nedosudjen penal za borac u sudijskoj nadoknadi, bilo vrhunsko, bas iz tog razloga sto je fk zeljeznicar organizovao napad na gostujuce navijace. Treba ih izbaciti iz lige zbog toga!

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 07 nov 2022, 17:09

051 je napisao/la:
07 nov 2022, 16:01
ExBlueone je napisao/la:
07 nov 2022, 15:49
FCUM je napisao/la:
07 nov 2022, 15:00
kako ce dodik vratiti ovo cim bosnjo bude gostovao u BL
Inače su do sad bili blagonakloni prema nama do te mjere da ronim suze svaki put kad krenem doma jer mi se žao rastati s BL.

Ne sjećam kad smo bili zadnji put u BL ušli u bar prvih 20 minuta i ostali bar do 80.min. Ulazak je obično tek oko 45.minute. Izbace te u 75.
Sinoć su lešinari počeli ulaziti već u 10. minuti, na samu tribinu i vjerovatno bi ostali do kraja ili možda 85.minute.
Da ne nabrajam mnoge druge stvari . . .
Ovo je do sad bilo maciji kasalj...
To ti nešto prijetiš?
Popišam i tebe i tvoj genocidni MUP

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 17:09

Nista,sljedeci put kamionom dovoziti baklje, sljunak na istocnu tribinu, na svaku stolicu pred utakmicu staviti po dvije baklje i kantu kamenja da imaju ljudi da bacaju na manijake kad pocnu ulaziti na gostujucu tribinu. :kafa:
" "!
1926

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2022, 17:09

Inostrane utakmice ti pokazuju cisto stanje kvaliteta jedne ekipe. Tamo te neki sudija iz Spanije ili Svicarske ne poznaje. Ne zna on ko je Zeljkovic ili Dodik, nego sta pokazes na terenu pokazes. I onda te izbaci B36 Tórshavn sa Farski Otoka i pokaze ti realno stanje kvaliteta ekipe. Najveca blamaza BiH fudbala u istoriji, Kukesi i Metalurg nisu ni blizu brukanja prema ovome. Smijem se kladiti da Igman nebi ispao sa Bodulom i Ramic protiv ovih.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 nov 2022, 17:11

Hansestadt je napisao/la:
07 nov 2022, 17:09
Inostrane utakmice ti pokazuju cisto stanje kvaliteta jedne ekipe. Tamo te neki sudija iz Spanije ili Svicarske ne poznaje. Ne zna on ko je Zeljkovic ili Dodik, nego sta pokazes na terenu pokazes. I onda te izbaci B36 Tórshavn sa Farski Otoka i pokaze ti realno stanje kvaliteta ekipe. Smijem se kladiti da Igman nebi ispao sa Bodulom i Ramic protiv ovih.
:thumbup: Sinoc to napisah.
Dzaba cirkuzaju sa ovim sudijskim navlačenjima iz kola u kolo, kad će ih opet neki farski B36 popišati i poslati kući. Tamo nema Vice, Bilbije ili Gigovića.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 07 nov 2022, 17:12

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 17:09
Nista,sljedeci put kamionom dovoziti baklje, sljunak na istocnu tribinu, na svaku stolicu pred utakmicu staviti po dvije baklje i kantu kamenja da imaju ljudi da bacaju na manijake kad pocnu ulaziti na gostujucu tribinu. :kafa:
kolko je tamic sljunka kod vas
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 nov 2022, 17:12

Ima on pravo da se raduje to nitko ne spori
Radovao se i prosli put pa nije bilo nista

Međutim ovo slavlje je vrlo opasno
Pa nije igrac Borca ga bezveze okrenuo od tribine i prakticno ga odgurao u teren
Mislim da se momak zove Piscevic kojem zelim sve najbolje u zivotu i karijeri

Inace su na toj tribini ljudi sa djecom i zenama svojim i ima i djevojaka a u tom momentu njegovog slavlja su neki krenuli sa tribine u teren
E sad mozete mislit kako je toj djeci i tim zenama i djevojkama kad je tribina se digla i pocela psovat .....

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 17:13

Pa sto su poceli psovati..
" "!
1926

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 07 nov 2022, 17:14

Ovdje mislim na Kulasina

On ima nesto protiv Zelje jer ga nisu ispostovali ili nesto drugo al to je njegov problem a ne ljudi sa istoka stadiona
Al dat gol i trcat ispod istoka i cini mi se psovanje ...
А po kojem osnovu bi trebao biti kažnjen? Dajte ljudi, nemojte biti smiješni, žalosni ispadate, želje su jedno, a realnost nešto potpuno drugo.
Nije on iz dosade sigurno to uradio, već zato što je konstantno bio prozivan, e sad što je još zelen pa nije mogao istrpiti, to je nešto drugo.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 nov 2022, 17:14

Ovo je sve Beus skuho
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 nov 2022, 17:15

Suvorov je napisao/la:

ti od dine pekica nesto ocekujes? lik koji namjesta svaku grupu na penal policiji kada se dolazi na grbavicu! lik kojem se u prici vidi koliko te mrzi ako nisi "njegov"!
od takvog nesto dobro i smisleno da ocekujes i dobijes? kada dolazi u Banjaluku, kao najveca hinja provocira i glumi da je svu pamet pokupio a kada te sretne oci u oci, onda je... joooooj jarane... nemoj, nije to tako ba.... nije tako bilo, nije do mene bogam... :puke:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2022, 17:21

let3 je napisao/la:
07 nov 2022, 17:04
Ovdje mislim na Kulasina
Fakat, gowno malo balijsko se kurchi čitavoj istočnoj tribini :lol: smiješna scena....napelo se gowno da prijeti nekome :lol:
Trebo ga je neko od igrača sačekati u tunelu sa par vaspitnih preko onih klempavih ušiju.
Da je makar Milos umjesto Envera pa da vitalni nacionalni interes povucete.😂

Bitno je da tu ima pravnih stvari. :cool:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, supervizor i 21 gost.