Ne moze biti isti vibe prvenstva koje se igra u zemljama koje su specificne po nogometu i u kataru **** ga ja, jednostavno meni nije to to.. Ne kazem da ce biti nogomet nekvalitetan al sve pored toga mi je bezveze, subjektivno

Ne moze biti isti vibe prvenstva koje se igra u zemljama koje su specificne po nogometu i u kataru **** ga ja, jednostavno meni nije to to.. Ne kazem da ce biti nogomet nekvalitetan al sve pored toga mi je bezveze, subjektivno
OROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:50Da ne bude zabune za SP...
BHT1 će uživo prenositi 46 utakmica, a ostalih 18 ekskluzivno na MY TV (a i sve ostale neekskluzivno).
Dakle BH Telecom ima 8 "duplih" tekmi u 3. kolu grupa i još 10 nekih utakmica tokom Mundijala. Tih 10 će ići uživo na MY TV, dok će ih BHT1 emitovati sa kašnjenjem od 45 minuta.
Nažalost, sve utakmice će se raditi iz sarajevskog studija.
Šta je sa Arenom? Oni rade neke tekme i da li će ih zamračiti za nas?OROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:52OROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:50Da ne bude zabune za SP...
BHT1 će uživo prenositi 46 utakmica, a ostalih 18 ekskluzivno na MY TV (a i sve ostale neekskluzivno).
Dakle BH Telecom ima 8 "duplih" tekmi u 3. kolu grupa i još 10 nekih utakmica tokom Mundijala. Tih 10 će ići uživo na MY TV, dok će ih BHT1 emitovati sa kašnjenjem od 45 minuta.
Arena ima prava na sve tekme ali isključivo u Srbiji. Tako kaže i FIFA al vidjet ćemo šta će biti do početka.arelinho je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:53Šta je sa Arenom? Oni rade neke tekme i da li će ih zamračiti za nas?OROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:52OROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:50Da ne bude zabune za SP...
Niđe veze
Još imam poster Forlana iz Južne Afrike 2010.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.