smije li joj ko sta? Kazu preuzima sjever, jest da navija za Zelju al haj nije prvi put da imaju vodju zeljovca
Jel ovo zezancija brat mojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:36– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije)
![]()
U 28. kolu Premijer lige BiH Željezničar je gostovao Tuzla Cityju i tu su Plavi tradicionalno imali veliku podršku navijača.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 21:24Jel ovo zezancija brat mojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:36– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije)
![]()
Jel stvarno to objavila ili je zajebancija?
Vodeci kaksaker forumadejavu je napisao/la: ↑07 nov 2022, 21:11uvijek objektivni standardni pusikuracAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:29Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Tocno smo mi onlyzrinja gospoda za ove smogovce,sta je ovo brate?
Sve uz blagoslov ovih admin zeljinih navijaca !
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.![]()
Ma vjerovatno zajebancija, gdje ce ovo objaviti haha. Ako je istina nek ugase klub
Pa napisao ti je fino ''ovo nije istina''
Ovo je istina brate mojsvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 21:24Jel ovo zezancija brat mojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:36– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije)
![]()
Preskoči ti odgovor na pitanje, vjerovatno ti je promaklo, kako ste vratili 15 miliona dugovanja, obzirom da imate sve licence, igrate Europu i brukate nas. Odakle tolike para na današnjem vremenu i krizi? Da nije Dodo i snsd malo pogurao?Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:51I to sve i jedna uvreda takvog tipa od strane kmeljevaca ciji klub se nije snasao protiv boljeg protivnika u postenoj utakmici u kojoj se nije stimalo u njihovu korist kao sto je to bio slucaj zadnjih decenija. InteresantnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:29Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
Ma nije ba kakav Dodik, od prodaje Zilkica sve poplacali.
Mene ne bi cudilo nista da je ovo istina, trebali su se vec ugasit kad im je Torlak kuko da jede hrenovke prije utakmice.. Sad kad su dosli do para.. a ljakse kad se docepa repa..kad moze da liže palac vas šef, mozete i vi gla.vic. Pritisni to tamo honaaajj Ajle mi
Bgt, je li se iko javio na poziv onom vašem iz uprave što kusa kad priča i što je malo frljav na jedno oko? Ili je čovjek zbog silnog odziva dao ostavku?Meraak1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:35Mene ne bi cudilo nista da je ovo istina, trebali su se vec ugasit kad im je Torlak kuko da jede hrenovke prije utakmice.. Sad kad su dosli do para.. a ljakse kad se docepa repa..kad moze da liže palac vas šef, mozete i vi gla.vic. Pritisni to tamo honaaajj Ajle mi
![]()
Da, promaklo mi jeVeteranSA je napisao/la: ↑07 nov 2022, 21:58Preskoči ti odgovor na pitanje, vjerovatno ti je promaklo, kako ste vratili 15 miliona dugovanja, obzirom da imate sve licence, igrate Europu i brukate nas. Odakle tolike para na današnjem vremenu i krizi? Da nije Dodo i snsd malo pogurao?Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:51I to sve i jedna uvreda takvog tipa od strane kmeljevaca ciji klub se nije snasao protiv boljeg protivnika u postenoj utakmici u kojoj se nije stimalo u njihovu korist kao sto je to bio slucaj zadnjih decenija. InteresantnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:29Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
Ovo s obzirom na sve sto se desilo juce i nije kazna, to je nagrada maltene. Realno bi bilo par utakmica zabrane gledaoca ili barem tribina s kojih su letjeli predmeti.Mamba21 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 21:07@Demi, haj još jednom pročitaj ovaj post @onlya, ali molim te polahkoDemi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:53OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:36– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije)
![]()
![]()
![]()
izazivanje nereda, gadjanje navijaca i igraca, urlici i jedna utakmica...
Nema veze, kmecite protiv saveza i dalje a nagradili vas realno![]()