FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nijedan tim PL nije opljačkan na svom terenu kao mi za ove 4 godine. Niko iz kluba nije mrdnuo kurcem osim pat objava koje nikom ništa ne znači.
I onda ti dodju levati,napišu mi smo krivi nismo se spremili. Kakvi d....
I onda ti dodju levati,napišu mi smo krivi nismo se spremili. Kakvi d....
- MocMahale444
Spremili se jesmo, svi koji “brane” sudije (savez) su NEPRIJATELJI kluba.
Mozda da je Haracic poceo a ne Dzenis. Jedino to ostalo je bilo dobro.
Santosa polomise svaku tekmu, lik puko i zavalio onog dabra.
Amoah oke bio samo ono petom nek na treningu radi a ne kad se igra za bodove.
Znaci po nekim navijacima treba da se suti i trpi, da posmatras kako te savez unistava godinama.
Dosta je sto imamo domace izdajnike sjeme im ****.
Mozda da je Haracic poceo a ne Dzenis. Jedino to ostalo je bilo dobro.
Santosa polomise svaku tekmu, lik puko i zavalio onog dabra.
Amoah oke bio samo ono petom nek na treningu radi a ne kad se igra za bodove.
Znaci po nekim navijacima treba da se suti i trpi, da posmatras kako te savez unistava godinama.
Dosta je sto imamo domace izdajnike sjeme im ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hoće ljudi da se spremimo psihički da će nas pokrasti. Ima za to taktika trenira se. Kakvi mozgovi ovdje pišu strasno..
Kao što rekoh. Moramo se izdići i krenuti naprijed. Vrlo zanimljiv i bitan ( a koji nije ) period za našeg Želju, moramo biti pametni, i trijezne glave donositi odluke.Admir74 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:33U pobjedi budi ponizan, u porazu prkosan, kaže stara poslovica. Kako god bilo, i završilo ne treba stavljati pritisak na ekipu i klub. Smanjiti rezultatsku euforiju, doći na stadion kao i uvijek u velikom broju i podržati pozitivne stvari!
Željezničar stvar filozofije od 1921.
Za kraj, protiv Posušja zatvoriti ovu polusezonu na način koji dolikuje klubu našeg renomea, i dati priznanje Manijacima na svemu što rade, a to možemo dolaskom na posljednju utakmicu u 2022. godini.
Dzenis u 16 utakmica ima 0 golova i 1 asistenciju a i sa slomljenom rukom dobija sansu ispred Haracica 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kakvi mudrova ovdje pišu , bem ti Nikolinu fišek
Sudija nas hinjski jbe na ocigled , mali koji je trenirao u Želji okreno se prema istoku i provocira , Santosa samo sto ne udaraju palicama po nogama i leđima , dolaze navijaci koji trebaju da naprave belaj i naravno ovim mudrovima sudije,igraci Borca i navijaci lešinari gospoda , a mi nekakvi divljaci.
Jel vam merak slusati cetnicke pjesmice 90 minuta , skandiranje ratnim zlocincima, onda se izvinjavamo sto smo vam syebali cejf.

Jel vam merak slusati cetnicke pjesmice 90 minuta , skandiranje ratnim zlocincima, onda se izvinjavamo sto smo vam syebali cejf.
Mentalitet jadnog Bosnjaka drug,usadjeno im je da budu zrtveTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:59Kakvi mudrova ovdje pišu , bem ti Nikolinu fišekSudija nas hinjski jbe na ocigled , mali koji je trenirao u Želji okreno se prema istoku i provocira , Santosa samo sto ne udaraju palicama po nogama i leđima , dolaze navijaci koji trebaju da naprave belaj i naravno ovim mudrovima sudije,igraci Borca i navijaci lešinari gospoda , a mi nekakvi divljaci.
Pleme im yebem cetnicko
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:

Porazavajuca statistika..
Napadac na zimu pod moranje, a moze i dva.. Ova dvojica pulena su nivo federalne..
Pročepit će negdje.
Ovo sinoc mi je gore bilo od onog gola Borovnice za Zvjezdu u zadnjoj minuti.Sreca star sam vecinom gledam srecom tekme kuci inace nebi izdrzo na stadionu.E sad druga strana price i pitanje.Kako moze ovaj mali jad tj supak Kulasin da onoliko gine za Borac dok nas picic Beca nesmije loptu opalit kolko je pickast.Ko snosi tu krivicu i naravno nas brat Beganovic o čemu se i ovdje pise.Znaci jebu nas sudije, savez ali je… i sami sebe u neku ruku da nebi bilo da nije malo i naše krivice.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Jos uvijek se nadam da ne zatvore stadion protiv Posusja, ne bi trebali ali znajuci koliko nas gotive u savezu, a pogotovo sto se ovo sve izdesavalo protiv vicinih pulena nista me ne bi cudilo… Zna li se kad sastance ti iz saveza sto kaznjavaju po svom nahodjenju?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Poznavajući hinje iz saveza, ne gine nam neka dobra kazna. Iskreno da jest bilo incidenta jest ali za vađenje lešinara sa stadiona nije kriva organizacija Želje nego nesposobni mup, tako da najrealnija kazna bi bila nekog novčanog tipa ili možda zatvaranje sjeverne tribine na jednu utakmicu…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- MocMahale444
bude li A.Hodzic potpisao to ce vec biti ozbiljno pojacanje za napasti evropu kroz plavo proljece.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sto je jos zanimljivije medju prva 4 kluba sa najmanje kartona 3 su iz rs-a. Simptomaticno.
Ukoliko se dobro sjecam 1 zuti karton kosta 250 KM, a crveni 500 KM sto znaci da nas je samo do sad savez na ime kartona oder'o za tacno 14 000 KM.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Ako je trebao suditi faul kod Cocinog gola,onda je to trebao uraditi odmah cim je loptu vratio do Coce(Hodzic mislim),jer je bio faul u tom duelu.
Samo VAR ce ovu ligu malo dovesti u red.
Samo VAR ce ovu ligu malo dovesti u red.
-
- Kontakt:
Vrijeme je da zavrsimo s raspravom oko ove utakmice i okrenemo se onome sto dolazi.
Ovu polusezonu i dalje mozemo jako uspjesno zavrsiti, rezultat koji smo ostvarili je ravan malom cudu.
U drugoj polusezoni necemo moci ovako gurati ako zelimo Evropu,
pod hitno špic, rezervna krila i jos jedan desni bek.
Sta vi mislite o ovom Kobiljaru ?
Ovu polusezonu i dalje mozemo jako uspjesno zavrsiti, rezultat koji smo ostvarili je ravan malom cudu.
U drugoj polusezoni necemo moci ovako gurati ako zelimo Evropu,
pod hitno špic, rezervna krila i jos jedan desni bek.
Sta vi mislite o ovom Kobiljaru ?
Ovo derle nije dobro u glavu."Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo” – rekao je Kulašin za Mondo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Grbavica786 i 59 gostiju.