Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hmm
Pa zna se zvanično da je njegov konzorcij poslao ponudu onda kad nas je FSG kupio. Mislim da sve naginje prema njemu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo uz braću muslimane, ionako nam muslimani u klubu donosili najvise radosti. Osim Keite, njega ko yebe
Jest al nije mogao dokazat da ima te pare.
Pise da mu je net worth 400m nema od tog hljeba

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum is an Emirati politician and businessman who has a net worth of $14 billion.
Ma samo da nas ne uzme kakav Indijac ili bilo ko sa dalekog istoka, ne znaju oni vodit klubove.
-
- Kontakt:
Nazovite me romanticarem ali ne bih zelio da nas arapi kupe nikada. Valjda smo klub koji se zalaze za sve ono sto nije City.
DubaiNEW: There is no prospect of anyone from Saudi Arabia, Qatar or Abu Dhabi coming to the table to buy Liverpool Football Club. #lfc [dominic king - mail]

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Radije bih gledao Liverpool u petoj ligi bez Arapa, nego u finalu LP sa Arapima.
https://theathletic.com/3775030/2022/11 ... =twitteruk
https://theathletic.com/3775030/2022/11 ... =twitteruk
The absolute key points in there:
4 Dubai based groups have spoken to FSG about buying Liverpool. All conversations ended when they couldnt prove they had legitimate businesses with financial muscle. Aka it was dodgy money under the table
The Athletic find it hard to believe Klopp would stick around should we be bought by a Gulf State
maybe Bahrainis would be interested in owning the club, to expand on their F1 adventures
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa ima Arapa koji su legitimni, ne moraju se kod nas izmisljati razni sponzori, klub moze sam sebe da odrzava. Nije ovo City.
Premijer liga otvorena remijem, LP porazom, Liga kup mora biti pobjeda.

Zanimljiv sastav.
Odbrana dovoljno kvalitetna da se ne primi gol, a ako u napadu zapne Elliott, Nunez i Firmino moraju dati gol.

Zanimljiv sastav.
Odbrana dovoljno kvalitetna da se ne primi gol, a ako u napadu zapne Elliott, Nunez i Firmino moraju dati gol.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jedva čekam da vidim Ramsaya opet. Činilo mi se na prvu da ce biti igracina
Al ovaj Will Smith na golu Derbija sto od 11te minute zadrzava vrijeme 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Očekivano skroz.
Sad ce Nunez da riješi ovo.
Sad ce Nunez da riješi ovo.
Treba ovog Bajcetica u teretanu dok traje WC i staviti ga hladno h prvih XI. Gomez se sramoti. Fabio ni po čemu ne odskače od ostalih. Philips najbolji.
A patnje jebote 

Hvala qrcu pa nema produžetaka.
A vala i promasili smo nemoguće. Harvey pogotovo.