AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Tonalijev dres najprodavaniji u Milanu. Ocekivano, rekao bih. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras Tonali igra 100ti meč za voljeni klub. Inshallah da dočekamo zajedno sa njim i 500ti.
Rebić će ganjati prvo poluvrijeme na krilu. Već u nastavu vidim kako Leao ulazi a Ante ide na CF. Osim ako meč ne uspiju riješiti na vrijeme.
Cremonese je zaista slab tim. Ali i Spezia je, pa smo vidjeli šta se dešavalo. Mada se nadam da neće naši promašivati zicere i pogađati prečke.
Rebić će ganjati prvo poluvrijeme na krilu. Već u nastavu vidim kako Leao ulazi a Ante ide na CF. Osim ako meč ne uspiju riješiti na vrijeme.
Cremonese je zaista slab tim. Ali i Spezia je, pa smo vidjeli šta se dešavalo. Mada se nadam da neće naši promašivati zicere i pogađati prečke.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cremonese sam gledao nekoliko puta, djeluju mi kao ubjedljivo najslabija ekipa lige, još uvijek nemaju nijednu pobjedu kući u ligi ove sezone.
Ali eto, sa nama se nikada ne zna, x puta smo gledali rezultatsku patnju protiv ovakvih timova, nadam se da ćemo večeras biti skoncentrisaniji u završnici.
Ali eto, sa nama se nikada ne zna, x puta smo gledali rezultatsku patnju protiv ovakvih timova, nadam se da ćemo večeras biti skoncentrisaniji u završnici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Tatarusanu; Thiaw, Kjaer, Tomori, Ballo-Touré; Bennacer, Tonali; Messias, Diaz, Rebic; Origi
Vecerasnji sastav, ovo ce izgleda opet biti 3-4-1-2
Thiaw je dobio priliku od prve minute, nije valjda losiji od Gabbije
Vecerasnji sastav, ovo ce izgleda opet biti 3-4-1-2
Thiaw je dobio priliku od prve minute, nije valjda losiji od Gabbije
Hvalim te bože da je neko od njih konačno dobio priliku.
Ovo će vjerovatno biti formacija sa 3 stopera, sad je Messias postao glavni univerzalac u timu.
Ovo će vjerovatno biti formacija sa 3 stopera, sad je Messias postao glavni univerzalac u timu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
De Kruyne na aparatima 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam baš za neke velike promjene u ovom dijelu sezone. Ali hajde da vidimo kako će to izgledati sa 3 igrača nazad. Jer ne vjerujem da će Thiaw biti desni bek.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne vjerujem da ce mijenjati formaciju, ovo ce i dalje da bude 4-2-3-1. Thiaw umjesto Kalulua i Ballo umjesto Thea 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam koja je logika ubacivanja novog igrača u prvih 11 i to na njemu pogrešnu poziciju.
Daj Bože da ovaj eksperiment prođe kako treba.
Daj Bože da ovaj eksperiment prođe kako treba.
-
celikmilan
- Kontakt:
Leao je treći a Theo deseti najbrži igrač grupne faze LP.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Thiaw zaista bude RB, to znači da će naši krilni napadači imati nikakvu podršku od bekova. Svi znamo da je Ballo Toure rupa svjetske klase.
Taman da ga ukanali i da ima opravdanje da ga više ne ubacuje u tim. 
Al' ovo je 100% formacija sa tri stopera, baš zato što je i Ballo rupa, pa je to kompenzirao sa ovom postavkom. A i Cremonese igra u istoj formaciji, zato će im se odgovoriti na isti način.
Al' ovo je 100% formacija sa tri stopera, baš zato što je i Ballo rupa, pa je to kompenzirao sa ovom postavkom. A i Cremonese igra u istoj formaciji, zato će im se odgovoriti na isti način.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ma i proslu su utakmicu igrali ovu istu formaciju, Theo je bio veznjak kao i Messias.
Nije bila 4-2-3-1 ni najmanje, ko je pratio malo utakmicu, vidio je
Nije bila 4-2-3-1 ni najmanje, ko je pratio malo utakmicu, vidio je
- Romagnoli13
- Kontakt:
Moraju pobjediti bez obzira na formaciju, inače upadaju u veliki problem, a to je najmanje potrebno pred kraj prvog dijela sezone. Dvije pobjede u dva meča su jedina opcija, bez ikakvih opravdanja.
I ja sam ovo baš neki dan gled'o. Toliko hvale o brzini Donatela i kako je najbrži top fudbaler a kod nas bi bio tek treći ako se dobro sjećam (smori me da opet provjeravam).celikmilan je napisao/la: ↑08 nov 2022, 20:00Leao je treći a Theo deseti najbrži igrač grupne faze LP.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 08 nov 2022, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sve doze baksuzluka su ispucali u prosloj utakmici, bar se nadam da jesu. Ova veceras bi trebala biti sa manje stresa.
Zadnja izmjena: koraj, dana/u 08 nov 2022, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne budi tako siguran. Ipak je ovo Milan.
Ali reći ću, Origi i Diaz za pobjedu večeras pogađaju ako Bog da.
Nadam se da Ante i Origi veceras rjesavaju ovo lagano. Bilo bi fino da udje i Kaka i da zabije majku mu spicim vise.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde što treba desno krilo ali Maldini mora naći i novog lijevog beka da mijenja Thea. Ballo je igrač za Serie C.
Sve prsti od kreativnosti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.