AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jbg Origi to se moralo dati...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Joj ne možeš igrat ovu formaciju sa ovakvim wingbackovima
Il Club più titolato al mondo!
Mora se ovdje dati gol sto prije inace nam se crno pise. Cao se gubi u odbrani, valjda zato i ne igra cesce 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vraćaj na 4231, ne funkcioniše ovo nikako. A i daj Leaoa odmah na početku drugog, nema se šta čekati.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opet prajm Buffon na golu izgleda
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jes ovo mucno za gledati
Fino djeluje Thiaw, treba mu dati više min. u budućnosti. Sve super sem one 1 prokockane lopte. A i dojmi se opasan u set piece igri što nam mnogo fali.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- nextterrain
- Kontakt:
Jos je jednom pokazalo da Diaz i Rebic nemaju sta traziti protiv bunkeraske ekipe
Rebić izgubljeno djelovao cijelo vrijeme, imam osjećaj da ni on sam nije pojma imao šta da igra u ovoj formaciji.
Valjda se nekako uvalja neka frljoka, očito je da od neke dobre igre nema večeras ništa.
Valjda se nekako uvalja neka frljoka, očito je da od neke dobre igre nema večeras ništa.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pioli vracaj ovo na staro, i daj Leaoa odmah na startu drugog.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odmah Leao i CdK u nastavku ili čak Adli. Rebić ili Origi napolje, svejedno kao i Messias, a Diaz na krilo.
Cremonese igra klasični bunker i kao što sam napisao već, jesu loša ekipa, ali Milan ima očito problem sa realizacijom.
Leao, Theo, Giroud, najjača napadačka snaga Milana večeras nije na terenu, to je se jasno vidi.
Cremonese igra klasični bunker i kao što sam napisao već, jesu loša ekipa, ali Milan ima očito problem sa realizacijom.
Leao, Theo, Giroud, najjača napadačka snaga Milana večeras nije na terenu, to je se jasno vidi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Uz rastrzanu igru napravilo se 6 šansi i moralo se zabiti bar jednom. Koliko sam primjetio osim one jedne kratke lopte za Tomorija Thiaw je bio veoma dobar. Bez onog dvojca na lijevoj strani zamjene ne mogu to odraditi.
Čini mi se da je Meite željan neke osvete protiv Milana.
Čini mi se da je Meite željan neke osvete protiv Milana.
I ovo malo što se iskreira, ne može se zabiti. Ili onaj frajer na golu izigrava Buffona, po običaju imamo tu sposobnost da od prosječnih golmana napravimo klasne igrače. 
Ovdje je potrebno da samo jedna lopta uđe, ovi svakako ne mogu ništa u fazi napada.
Nije baš da mu je Cremonese neki test, ali dobar je mali Thiaw, baš je jak u skok igri.
Ovdje je potrebno da samo jedna lopta uđe, ovi svakako ne mogu ništa u fazi napada.
Nije baš da mu je Cremonese neki test, ali dobar je mali Thiaw, baš je jak u skok igri.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da neko mora to napisati, pa evo ja ću. Ballo Toure ne zna igrati fudbal!
Ovo što on pokazuje, može svako od nas sa foruma nakon 10 treninga sa ekipom. Uplašen, dekocentrisan, pogubljen i očajan.
Ovo što on pokazuje, može svako od nas sa foruma nakon 10 treninga sa ekipom. Uplašen, dekocentrisan, pogubljen i očajan.
U ovoj utakmici više imamo problem s organizacijom nego s realizacijom
Il Club più titolato al mondo!
Mijenjaj Pioli yebo ga ti, ne mogu se sastati s loptom na početku drugog.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Tako je Origiiiiiiiiiiiiii 
Al u kur.cu
Al u kur.cu
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 08 nov 2022, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Cao dobar. Nece Gabbia vise igrati.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Tako je Pioli vrati to kako je i trebalo od starta 4-2-3-1 
Ako ove amatere ne dobiju, nek se ubiju svi redom, nisu opucali 3 puta na gol ubjedljivo najgoroj ekipi lige, treba i ovo znati. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.