AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Fuj. Totalni fijasko formacije, izmjene jos gore ispale na kraju.
Charles de Kur.ton
Charles de Kur.ton
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Amaterčine raspale, ne mogu Cremonesea dobiti, ciao Scudetto već u novembru, valjda se kako izbori top4 s obzirom na to kako igraju.
Svaki će konkurent nalupati Cremonese bez po muke, sami ovi levati to nisu uspjeli.
Svaki će konkurent nalupati Cremonese bez po muke, sami ovi levati to nisu uspjeli.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Lagano nas ocekuje grcevita borba za LP, mislim da ove sezone Napoli uzima rutinski prvenstvo
- muha milanez
- Kontakt:
Otkud Pioliu najodvratnija 3-5-2 formacija, e jest ga ukakio momački večeras. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
fala ćelo na svemu, ali je tvoje prošlo. Ako ovo nije najbolji pokazatelj, onda ne znam šta jest.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Halali mi brate, ali svaki put kad si ti predvidio nesto lakse da bi trebalo biti, da je neko ovakav ili onakav, to je osudjeno na kontru.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 22:34Pioliev poraz. Prerano mu je ponuđen novi ugovor i to će se na kraju ispostaviti tačnim.
Svaki put kad je pametovao Milan je igrao očajno.
Top 4 ove sezone je premija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ali bas

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Loše dibidus. Nema napadača da barem nesto uradi u 16, osim Giroud-a ovo ostalo je nedovoljno. Pioli jako loše postavio igru. Rebić, Ballo i Diaz jako loše. Ovo su morali dobiti, pa makar ga Tatu zabio.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svaki eksperiment je propao i večeras nije bio izuzetak.
-8 nakon 14 utakmica je smiješan učinak. Pioli nije trener za velike stvari i konstantan uspjeh. Povrede mu idu kao mala olakšica, ali ako ne možeš dobiti ekipu iz Serie B, onda trebaš da se zapitaš.
Očajna selekcija igrača, pristup i zalaganje.
Također i uprava na čelu sa Maldinijem mora se zapitati oko selekcije na mercatu. Treba im tri godine da skontaju da nemaju desno krilo i zamjenu za Thea. A neke druge stvari neću ni spominjati.
-8 nakon 14 utakmica je smiješan učinak. Pioli nije trener za velike stvari i konstantan uspjeh. Povrede mu idu kao mala olakšica, ali ako ne možeš dobiti ekipu iz Serie B, onda trebaš da se zapitaš.
Očajna selekcija igrača, pristup i zalaganje.
Također i uprava na čelu sa Maldinijem mora se zapitati oko selekcije na mercatu. Treba im tri godine da skontaju da nemaju desno krilo i zamjenu za Thea. A neke druge stvari neću ni spominjati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Dvije stvari.
Od titule nema ništa.
Ne znam šta će biti u budućnosti ali CDK je najgori igrač koji je ikada igrao za Milan.
Od titule nema ništa.
Ne znam šta će biti u budućnosti ali CDK je najgori igrač koji je ikada igrao za Milan.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao-a treba poslati psihijatru. Momak je često izbačen iz igre pod uticajem vanjskih stvari. On je glavom već na Mundijalu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva selekcija na mercatu kad su gotov sav budzet spickali na ovu Belgijsku prevaru koja ih je zavlacila mjesecima, kad sam pisao da se treba okrenuti drugim igracima i prije nego su ga doveli, al jok, kazu generacijski talenat, nabijem ga na kur vise ako je on talenat i ja sam 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Piolijeve eksperimenti su pokazatelj želje za mazohizmom. Pored toga, od 14-15 igrača koji su igrali većeras, niti jedan nije imao kretnje koje će napraviti neki višak. Nevjerovatno koliko su statični mada mislim da je dijelom zbog formacije jer niko ne zna šta igra.
Jedino pozitivno je pokazao Lazetić. Za 10 minuta pokazao više nego Origi.
Jedino pozitivno je pokazao Lazetić. Za 10 minuta pokazao više nego Origi.
- LegendKiller
- Kontakt:
Pioliev poraz. Prvo je bez ikakve potrebe eksperimentisao sa formacijom. Tri stopera protiv Cremenesea??? Dva full beka koja su muhe bez glava, puno zuje ali bez konkrentog učinka i Balo i Mesi. Za ovu formaciju nam trebaju 2 kvalitetna beka, a mi imamo samo Tea. Teo svakako igra isto bilo 3 ili 4 nazad, tako da fakat nikakvog razloga niti potrebe nije bilo za 3 stopera nazad.
Dalje, izvadio je Origia koji je jedini nešto sam mogao napraviti, a ostavio noćaš užasnog Rebića. Rebića koji je trebao na poluvremenu ići vani. Previše pokrešnih pasova.
De Keterale je već zreo za kritika. Do kartona nije se ni vidio na terenu. Ko zombi. Kao da nema kuveta u njemu.
Lazetić i Balo su nam glupim raspravama uzeli 3 minute vremena. Dečko ušao si u igri ganjaj gol a ne da se raspravljaš.
Ja Ibru nisam vidio na trbinama, vjerovatno nije bio tu, a to se odmah vidi na ponašanju igrača.
Dalje, izvadio je Origia koji je jedini nešto sam mogao napraviti, a ostavio noćaš užasnog Rebića. Rebića koji je trebao na poluvremenu ići vani. Previše pokrešnih pasova.
De Keterale je već zreo za kritika. Do kartona nije se ni vidio na terenu. Ko zombi. Kao da nema kuveta u njemu.
Lazetić i Balo su nam glupim raspravama uzeli 3 minute vremena. Dečko ušao si u igri ganjaj gol a ne da se raspravljaš.
Ja Ibru nisam vidio na trbinama, vjerovatno nije bio tu, a to se odmah vidi na ponašanju igrača.
Ma nije ovdje fazon u eksperimentu jer su kasnije u klasičnoj 4231 formaciji uspjeli izgledati još gore, opet je večeras sve zakazalo. Mi osim Lea nemamo igrača koji može probiti bunkeraške ekipe, a večeras nije bio na svom nivou tako da smo se svi mogli nadati samo nekoj frljoki koja bi spasila stvar i koja se nije desila.
Utakmica bi bila drugačija da su pospremili neke šanse u prvom poluvremenu, ali kako je utakmica tekla, tako je počela dolaziti u izražaj nemoć u napadu. Nešto što ih već odavno proganja.
Ja i dalje vjerujem u Ketelara i nema potrebe otpisivati nekoga u prvoj sezoni, ali nije mi problem reći da izgleda loše i izgubljeno. Kao i Diaz, taj već treću sezonu zaredom odigra jednu dobru na 4-5 loših utakmica i sve tako u krug... i onda se nameće pitanje, zašto se konačno Adliju ne pruži šansa na poziciji gdje su ova dvojica zakazali? Koliko prilika oni zaslužuju?
Utakmica bi bila drugačija da su pospremili neke šanse u prvom poluvremenu, ali kako je utakmica tekla, tako je počela dolaziti u izražaj nemoć u napadu. Nešto što ih već odavno proganja.
Ja i dalje vjerujem u Ketelara i nema potrebe otpisivati nekoga u prvoj sezoni, ali nije mi problem reći da izgleda loše i izgubljeno. Kao i Diaz, taj već treću sezonu zaredom odigra jednu dobru na 4-5 loših utakmica i sve tako u krug... i onda se nameće pitanje, zašto se konačno Adliju ne pruži šansa na poziciji gdje su ova dvojica zakazali? Koliko prilika oni zaslužuju?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Onda ti drug moj nisi gledao Desta, CdK može biti drugi..celikmilan je napisao/la: ↑08 nov 2022, 22:45Dvije stvari.
Od titule nema ništa.
Ma vratit ćemo se mi u igru. Pioli je radio bravure svake godine, samo smo mi to brzo zaboravimo.
Kad se sjetim kako se Kessie spuštao na halfa i faktički bio igrač manje
Ah, naši dragi bipolarni balkanci - drvlje i kamenje po klubu, ekipi, pojedincima nakon lošeg nastupa, pa polako ljudi
Domaćini su pretrčali 2.5km više, uz više zalaganja i cm Origija u dvije situacije, bilo bi drugačije. Pioli je fulio taktički včrs, ali je i probao ispraviti, međutim Lazetić i sl. nisu ni blizu Žirokoptera. Sidraš je prijeko potreban da riješi ove bunkere, idealna utakmica za Ibru, Girouda, ali ne i Origija/Rebića.
Gotov sva razlika na tabeli između Milana i Napolija, pa isto tako i Milana i Juventusa, su u direktnim okršajima. Zbog toga je puno bitnije dobiti Napolija, nego Cremonese
Tako da, dok god se redovno uzimaju poeni protiv top 3 ekipa, nema zime. Ovakvih bravura i banana je bilo redovno i kad je Milan bio sila, što pod Sacchijem i Cappellom, tako i pod Carlettom. Opet ponavljam, treba vremena novim momcima, nije ih fer otpisivati nakon svega 14 kola/3mj. šampionata.
Idemo dalje, FORZA MILAN ☆
Domaćini su pretrčali 2.5km više, uz više zalaganja i cm Origija u dvije situacije, bilo bi drugačije. Pioli je fulio taktički včrs, ali je i probao ispraviti, međutim Lazetić i sl. nisu ni blizu Žirokoptera. Sidraš je prijeko potreban da riješi ove bunkere, idealna utakmica za Ibru, Girouda, ali ne i Origija/Rebića.
Gotov sva razlika na tabeli između Milana i Napolija, pa isto tako i Milana i Juventusa, su u direktnim okršajima. Zbog toga je puno bitnije dobiti Napolija, nego Cremonese
Idemo dalje, FORZA MILAN ☆
Ja ovdje ne bi apsolutno igrace i Piolija kritikovao, posebno Piolija koji krpi i izvlaci maksimum iz ovih igraca, a igrace ne bi kritikovao jer nisu oni krivi sto ne znaju ili ne mogu, oni doduse daju svoj maksimum....ovdje su jedini krivci Eliot i ovi novi vlasnici, a da ne ponavljam ko papagaj svi ovdje znaju zasto, a vidim da i pojedini forumasi kontaju konacno da vlasnici ulazu munimum u Milan....i Eliota i ovog Cardinalea nabijem zajedno na kardana, ofucani kapitalisti puuuu....
- nextterrain
- Kontakt:
Najveci je problem ove sezone je ta da svi igraci zele nesto na silu i ne zele uopce kombinovati sto nas je i krasilo.
I ja eto CDK je kriv sto se nije u 15 minuta nije nista napravio, dok su Rebic i Diaz bas dobro igrali. Zreo je za kritike, ali ovo je Piolijev kiks.
Kakva je to igra kad ide svaka lopta na Messijasa
I ja eto CDK je kriv sto se nije u 15 minuta nije nista napravio, dok su Rebic i Diaz bas dobro igrali. Zreo je za kritike, ali ovo je Piolijev kiks.
Kakva je to igra kad ide svaka lopta na Messijasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.