Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Šta uradi glupan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Smiješan penal za Napoli, zapeo Osimhen igraču Empolija za nogu, ovo je prije kontra faul.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bit će dobar viceprvak. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I penal i drugi zuti prestrogo, jesu glupo reagovali igraci Empolija, ali ovaj kao da je jedva docekao. Napoliju ce odlicno doci ova pauza, jer je osjetno da je doslo do umora, ovo je veceras bilo na silu. I protiv Atalante su se provukli.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Poslije pauze ide prava borba i drama. Bit će gusto i napeto u to sam uvjeren. I opet će minimalan broj bodova odlučiti o prvaku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hahahahahaha, ko o cemu milanezi o penalima i naklonosti, wahahahaha
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
dachodachoni
- Kontakt:
Da nema VARa Milan bi fkt bio top ekipa. 
-
dachodachoni
- Kontakt:
Moze
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
dachodachoni
- Kontakt:
Napoli osvojio titulu u novembru, da mi je neko pricao 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
24 kola su jos do kraja, dobili su neke utakmice koje nisu trebali dobiti. Mozda ih sreca napusti u nastavku, ali svakako lijepu prednost imaju.
embrace the chaos
-
dachodachoni
- Kontakt:
72 boda su u igri, ako Carles de Keteljarko postigne bar tri gola Milan osvaja ligu. Toliko je realno otprilike 
Gotova liga ako Juventus i Inter odmah na početku drugog dijela ne otkinu bod(ove) Napolitancima 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni Milan uopce ne djeluje kao ista ekipa od prosle sezone, izvlaci ih klasa Hernandeza, Tonalia i Girouda. Leao nije na razini od prosle sezone, a ne pomaze ni to sta se ozljedio Mike koji je u svakoj utakmici imao barem jednu klasnu obranu.
Napoli ako ne osvoji ove sezone nece nikada.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Milan nije ni blizu prošlogodišnje ekipe. Prošle godine i kad smo gubili bodove stvarali smo šanse, igrali lijepo, visoki presing koji je malo koja ekipa izdržala. Sad toga ima u bljeskovima samo.Tritolone je napisao/la: ↑09 nov 2022, 08:07Meni Milan uopce ne djeluje kao ista ekipa od prosle sezone, izvlaci ih klasa Hernandeza, Tonalia i Girouda. Leao nije na razini od prosle sezone, a ne pomaze ni to sta se ozljedio Mike koji je u svakoj utakmici imao barem jednu klasnu obranu.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Milan nije ni sjena prošlogodišnje ekipe. Mislim da je domet ove godine borba za top 4Tritolone je napisao/la: ↑09 nov 2022, 08:07Meni Milan uopce ne djeluje kao ista ekipa od prosle sezone, izvlaci ih klasa Hernandeza, Tonalia i Girouda. Leao nije na razini od prosle sezone, a ne pomaze ni to sta se ozljedio Mike koji je u svakoj utakmici imao barem jednu klasnu obranu.
Juve s tri sutrašnja boda (protiv Verone) i dva ukradena protiv Salernitane bi bio egal ovom Milanu po bodovima. To govori i o jednom i o drugom klubu. Ako digne formu (a počeo je), i vrati povrijeđene igrače, vidim Juve kao prvog pratioca Napoliju. Ako Napoli izvuče pozitivne rezultate protiv Juventusa (2 meča), plus kod Intera u gostima, teško ih ko može zaustaviti. Ali ipak to je Napoli, a sezona je duga. Sjetimo se samo 2018., i one proslave nakon pobjede nad Juventusom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.