Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ide opet lozenje raje da je sve nastimano

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sad Morana ispriča da neki Ukrajinac vodi statistiku svake sezone potjere:
Krešo sa laganih 85% pobjeda
Morana bolja od Kotige, to nisam očekivao.
Krešo sa laganih 85% pobjeda

Morana bolja od Kotige, to nisam očekivao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma tog kresimira ne mogu ostali lovci zajedno pobijedit, nerealan lik
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisam očekivao da pokojni Mirko Miočić ima relativno slabe procente s obzirom na ugled, mislio sam da je dominantniji bio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ovakav poredak sam i ja nekako zamišljao. Kotiga očekivano zadnji.
Ja sam to presto pratit, prije 4, 5 godina, kad sam skonto da ih favoriziraju s pitanjima. Kad je Dean, stalno bar nekoliko pitanja muzika ili umjetnost. Pocelo me nervirati i presto sam.
Ja sam primijetio da takmičarima u minuti dadnu pitanje/dva iz njihovog polja, redovno tako bude.
Ma ima znanje ali vidis po tome kako se ponasa da nije normalan. Vjerovatno je onaj tip sa visokom logickom inteligencijom, ali niskom socijalnom.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 nov 2022, 20:49Ma tog kresimira ne mogu ostali lovci zajedno pobijedit, nerealan lik
Kotiga sa druge strane bas kul lik.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

SAD jos od Busha nije imala ovakvu levatinu, ali je bar bio content masina i nikad dosadan za slusat
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Čini se ništa od crvenog vala u Americi. Dobit će oboje ali ni blizu s brojem koji se očekivao, a postoje šanse da senat opet bude jednak.
Izgleda da je republikancima abortus kao demokratama gender i transeksualnost, pitanje na koje se loži samo ekstremni kraj krila dok gube masovan broj glasova kod neutralnih glasača
Ovo je trebao biti layup za njih. Kriza, inflacija, i senilni predsjednik koji ne može dvije prozborit. Nije ni čudo što pi.zde tamo na r/conservative
Izgleda da je republikancima abortus kao demokratama gender i transeksualnost, pitanje na koje se loži samo ekstremni kraj krila dok gube masovan broj glasova kod neutralnih glasača
Ovo je trebao biti layup za njih. Kriza, inflacija, i senilni predsjednik koji ne može dvije prozborit. Nije ni čudo što pi.zde tamo na r/conservative
Senat je skoro sigurno plav tj 50-50. HoR na kraju vjerovatno tijesna vecina za Repse sto je blago receno smijesan rezultat obzirom na sve najave i prognoze. Skupo ce ih stajat MAGAverse divljanje, a tek slijedi show izmedju DeSantisa i TrumaBlejzer10 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 09:33Čini se ništa od crvenog vala u Americi. Dobit će oboje ali ni blizu s brojem koji se očekivao, a postoje šanse da senat opet bude jednak.

Kao sto je Analiticar rece, u teskim vukojebinama Republikancima je Tramp prednost al zato zbog njega gube one umjerene Republikance.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Republikanci povećali prednost, demokrati izgubili i u nekada za njih sigurnom predgrađu NY
Republikanci su povećali prednost na izborima za Predstavnički dom i u 10 sati po srednjoevropskom vremenu imaju 199 mandata, dok demokrati broje 168.
U igri je još 68 mjesta s obzirom da Predstavnički dom broji 435 zastupnika.
Republikanski kandidati za Predstavnički dom američkog Kongresa zabilježili su nekoliko pobjeda u predgrađu New Yorka, osvojivši mjesto u području koje se nekada smatralo sigurnim za demokrate već godinama.
Snažni rezultati republikanaca na Long Islandu uslijedili su nakon što su se predgrađa grada pojavila kao malo vjerovatno bojno polje za kontrolu nad Domom.
S obzirom da je kontrola nad Kongresom potencijalno visi o koncu, demokratski kandidati su u utorak navečer rano poveli u dvije ključne utrke u državi Washington, no državni sistem glasanja putem pošte znači da konačni rezultati vjerovatno neće biti poznati danima.
Zvaničnici su upozorili da bi se brojanje glasova moglo produžiti i nakon dana izbora u mnogim državama.
Predsjednik Joe Biden i demokratski kandidati širom zemlje upozorili su da je američka demokratija u pitanju i nastojali su da istaknu povlačenje prava na abortus u predizbornoj kampanji, dok su republikanci gurali teme visoke inflacije i kriminala što im se očito isplatilo.
Republikanci su noć započeli pobjedom na Floridi, gdje je guverner Ron DeSantis odnio pobjedu u historijski demokratskoj regiji. To bi ga moglo lansirati za predsjedničku utrku 2024. godine. Ali u satima koji su uslijedili, demokrate su uzvratile. U Pensilvaniji, demokratski potguverner John Fetterman pobijedio je republikanca Mehmeta Oza za mjesto republikanskog senatora Pat Toomeya.
Iako nisu direktno vezani za predsjednika SAD-a, midterm izbori kroz historiju su se pokazali i kao svojevrsni pokazatelj raspoloženja javnog mnijenja prema trenutnom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država.
Ukoliko bi Republikanci uspjeli preuzeti vlast nad Kongresom, značajno bi se povećale šanse da na predsjedničkim izborima 2024. godine upravo republikanski kandidat odnese pobjedu na izborima.

Republikanci su povećali prednost na izborima za Predstavnički dom i u 10 sati po srednjoevropskom vremenu imaju 199 mandata, dok demokrati broje 168.
U igri je još 68 mjesta s obzirom da Predstavnički dom broji 435 zastupnika.
Republikanski kandidati za Predstavnički dom američkog Kongresa zabilježili su nekoliko pobjeda u predgrađu New Yorka, osvojivši mjesto u području koje se nekada smatralo sigurnim za demokrate već godinama.
Snažni rezultati republikanaca na Long Islandu uslijedili su nakon što su se predgrađa grada pojavila kao malo vjerovatno bojno polje za kontrolu nad Domom.
S obzirom da je kontrola nad Kongresom potencijalno visi o koncu, demokratski kandidati su u utorak navečer rano poveli u dvije ključne utrke u državi Washington, no državni sistem glasanja putem pošte znači da konačni rezultati vjerovatno neće biti poznati danima.
Zvaničnici su upozorili da bi se brojanje glasova moglo produžiti i nakon dana izbora u mnogim državama.
Predsjednik Joe Biden i demokratski kandidati širom zemlje upozorili su da je američka demokratija u pitanju i nastojali su da istaknu povlačenje prava na abortus u predizbornoj kampanji, dok su republikanci gurali teme visoke inflacije i kriminala što im se očito isplatilo.
Republikanci su noć započeli pobjedom na Floridi, gdje je guverner Ron DeSantis odnio pobjedu u historijski demokratskoj regiji. To bi ga moglo lansirati za predsjedničku utrku 2024. godine. Ali u satima koji su uslijedili, demokrate su uzvratile. U Pensilvaniji, demokratski potguverner John Fetterman pobijedio je republikanca Mehmeta Oza za mjesto republikanskog senatora Pat Toomeya.
Iako nisu direktno vezani za predsjednika SAD-a, midterm izbori kroz historiju su se pokazali i kao svojevrsni pokazatelj raspoloženja javnog mnijenja prema trenutnom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država.
Ukoliko bi Republikanci uspjeli preuzeti vlast nad Kongresom, značajno bi se povećale šanse da na predsjedničkim izborima 2024. godine upravo republikanski kandidat odnese pobjedu na izborima.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
% на $.
Зна ? се " - ? $ нас " струја " ?? - $ је то - & у " ", ? " ".
Зна ? се " - ? $ нас " струја " ?? - $ је то - & у " ", ? " ".
Je li jos postoji opcija u bankama da se moze zamijeniti napola pocijepana novcanica ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mislim da to nije opcija nego da moraju ti mjenjati. Posebno se odnosi na KM.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Zanimjivo da za Kotigu kaze da opcenito najvise zna (svaki lovac na podcastu), ali da mu ne odgovara ovaj format, valjda se ne moze odmah sjetit, ali da ima nerealno znanje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze pomoc, zakljucan mi fejs, kao zbog sigurnosti.
Postoji li nacin da se vrati?
-
- Kontakt:
Pa to je znak , ne treba ti FacebookSarajlijica1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:41Moze pomoc, zakljucan mi fejs, kao zbog sigurnosti.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- JosephNongeBoende
100% tacno, evo i ja cekam znak da mi ne treba i da sam nepozeljan na ovom forumu 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 3 gosta.