Mislim da da, ali nisam 100% siguran.Raonffa je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:12To bi valjalo, ali onda ispade da je kup prva utakmica poslije pauze?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:06Imaš kup između Posušja i Igmana ja mislim. Direktan crveni se prenosi na kup.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Ako imaju bar malo mozga i Hodzic i Amoah i Santos i Drina i ostali nece zuriti sa transferima, nego ce slusati sta im Bekric govori.
Trebamo kao klub napokon poceti postovati sebe prilikom prodaje igraca, da bi nas i drugi postovali. To isto vrijedi i za igrace, vise ce te postovati i drugacije ce se odnositi prema tebi ako te skupo plate.
Evo neko spomenu gore AiK koji je navodno poslao ponudu od 300 hiljada eura za Hodzica koju smo mi odbili. Koliko god liga bila losa, to je ponizavajuce prvenstveno za nas, jer su vidjeli da prodajemo igrace za tu "sicu" i sad su pokusali da ga plate jeftino, a onda bi ga oni u blizoj buducnosti prodali za mnogo mnogo vise novca.
Hodzic ima tek 22 godine, potencijal za lige petice ako nastavi da kvalitetno radi i ako ne bude teskih povreda, ispred sebe ima jos minimalno 10 sezona vrhunskog fudbala.
Mi ako zelimo da napredujemo, cijena za Hodzica(ove zime) mora biti minimalno milion eura plus 20% od narednog transfera, na ljeto cijene igraca idu u nebesa, tako da ako izborimo evropu i ako ne dodje neka nemoralna ponuda ove zime, onda mu treba jos vise podici cijenu.
Znam da je sad tesko odbijati ponude, cak i ove od 300 hiljada eura jer je svaka marka bitna ali ako strateski partner ubrzo udje u klub, onda bi trebalo da sve bude puno lakse..
Trebamo kao klub napokon poceti postovati sebe prilikom prodaje igraca, da bi nas i drugi postovali. To isto vrijedi i za igrace, vise ce te postovati i drugacije ce se odnositi prema tebi ako te skupo plate.
Evo neko spomenu gore AiK koji je navodno poslao ponudu od 300 hiljada eura za Hodzica koju smo mi odbili. Koliko god liga bila losa, to je ponizavajuce prvenstveno za nas, jer su vidjeli da prodajemo igrace za tu "sicu" i sad su pokusali da ga plate jeftino, a onda bi ga oni u blizoj buducnosti prodali za mnogo mnogo vise novca.
Hodzic ima tek 22 godine, potencijal za lige petice ako nastavi da kvalitetno radi i ako ne bude teskih povreda, ispred sebe ima jos minimalno 10 sezona vrhunskog fudbala.
Mi ako zelimo da napredujemo, cijena za Hodzica(ove zime) mora biti minimalno milion eura plus 20% od narednog transfera, na ljeto cijene igraca idu u nebesa, tako da ako izborimo evropu i ako ne dodje neka nemoralna ponuda ove zime, onda mu treba jos vise podici cijenu.
Znam da je sad tesko odbijati ponude, cak i ove od 300 hiljada eura jer je svaka marka bitna ali ako strateski partner ubrzo udje u klub, onda bi trebalo da sve bude puno lakse..
SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:17Mislim da da, ali nisam 100% siguran.Raonffa je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:12To bi valjalo, ali onda ispade da je kup prva utakmica poslije pauze?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:06
Imaš kup između Posušja i Igmana ja mislim. Direktan crveni se prenosi na kup.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kup se igra prvi i nakon toga se liga nastavlja to je sigurno. Čini mi se 18.2. da je kupRaonffa je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:12To bi valjalo, ali onda ispade da je kup prva utakmica poslije pauze?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:06Imaš kup između Posušja i Igmana ja mislim. Direktan crveni se prenosi na kup.
-
- Kontakt:
Nas 1000 po 10km da je isplatimo do Posusja.
Dobro smo prosli kako sam ocekivao.
Dobro smo prosli kako sam ocekivao.
Tri utakmice za Santosa je previse
- svrakino1921
- Kontakt:
Brazilac Clerismario Santos kažnjen je sa tri utakmice neigranja zbog direktnog crvenog kartona u duelu protiv FK Borac (1:2).
Nezvanično, iz Disciplinske komisije NS BiH su gledali snimak i utvrđeno je da se radi o namjernom udaranju laktom, a ne nesmotrenom, pa je kazna tri utakmice.
Santos je ove polusezone standardan i opravdao je očekivanja navijača Željezničara te brzo postao ljubimac Grbavice. Stigao iz FK Rudar Prijedor, a pogonu ga neće biti u posljednjem meču Željezničara u ovom dijelu sezone protiv HŠK Posušje na Grbavici (19.11.), te meču 1/8 finala Kupa BiH, kao i prvi meč nastavka sezone.
Meč 1/8 finala Kupa BiH igra se 18/19.02. naredne godine, dok će Željezničar sedam dana kasnije u okviru 20. kola Premijer lige u goste Igmanu iz Konjica.
Nezvanično, iz Disciplinske komisije NS BiH su gledali snimak i utvrđeno je da se radi o namjernom udaranju laktom, a ne nesmotrenom, pa je kazna tri utakmice.
Santos je ove polusezone standardan i opravdao je očekivanja navijača Željezničara te brzo postao ljubimac Grbavice. Stigao iz FK Rudar Prijedor, a pogonu ga neće biti u posljednjem meču Željezničara u ovom dijelu sezone protiv HŠK Posušje na Grbavici (19.11.), te meču 1/8 finala Kupa BiH, kao i prvi meč nastavka sezone.
Meč 1/8 finala Kupa BiH igra se 18/19.02. naredne godine, dok će Željezničar sedam dana kasnije u okviru 20. kola Premijer lige u goste Igmanu iz Konjica.
-
- Kontakt:
Neka puste u prodaju i karte za sjever svako ko bude isao na istok ce kupiti i jednu za sjever, platiti ćemo i ovo sranje ko ih **** sve u savezu 
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ako nastavimo sa ubacivanjem predmeta u teren očekujem vrlo brzo da nam zabrane prisustvo gledalaca
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Jel sad mi sto prvi put ulazimo na istok moramo gadjati na teren sokovima ili mozemo normalno gledati utakmicu
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ne samo gađati nego sad moras I pogoditi ili sudiju (nije bitno jel glavni ili pomoćni) ili protivnickog igracaBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 nov 2022, 16:22Jel sad mi sto prvi put ulazimo na istok moramo gadjati na teren sokovima ili mozemo normalno gledati utakmicu
moSa ljoŽe
Jel moguce da je utakmica protiv posusja u subotu u 13h ?
5 hiljada bi bilo mjera kad bi doslo
6 hiljada odlicno
7 hiljada sami sebe bi nadmasili sa tom cifrom.
5 hiljada bi bilo mjera kad bi doslo
6 hiljada odlicno
7 hiljada sami sebe bi nadmasili sa tom cifrom.
Samo nek se pogleda snimak restoran toplik ko moze doci do njega . Sudije i uprava borca
Vico Zeljkovic, Ivan Beus, Adnan Dzemidzic, Fuad Colpa itd
to je ta bagra.

Mulalic 1500 KM , isto kao lik koji se tukao sa cijelom protivnickom ekipom.
U pamet Bosnjo.
U pamet Bosnjo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vidim evo, odlična vijestdemirza1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:37Kup se igra prvi i nakon toga se liga nastavlja to je sigurno. Čini mi se 18.2. da je kupRaonffa je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:12To bi valjalo, ali onda ispade da je kup prva utakmica poslije pauze?SudoHusika je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:06
Imaš kup između Posušja i Igmana ja mislim. Direktan crveni se prenosi na kup.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gdje si to našao? Nikad se tako rano ne saznaju termini 2 kola unaprijed, vazda bude kad završi kolo pa onda..
U 17h u nedelju je utakmica.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
https://****/**/fudba ... ima-807819
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.