Mi smo svije iskihali predsprošle sezone. Al vama je guzove spasio bukvalno

Mi smo svije iskihali predsprošle sezone. Al vama je guzove spasio bukvalno
Beduin je napisao/la: ↑09 nov 2022, 18:29Druze, oni ce nastaviti pisati konkurenciju po pitanju posjete, kopa, koreografije, odanosti klubu, nista njih ove utakmica protiv Borca nece pokolebati.Shategabri je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:34Ovo je komšijama dugoročno napravilo veliku štetu.
Na sjever dođe dosta ljudi sa djecom, na kraju krajeva i na istok, mnogi poslije ovog neće doći.
I generalno, ovakve slike i prizori ne idu u prilog ionako mizernim posjetama na našim stadionima.
Ko će ići? Pa ići će oni koji su spremni na ovakve stvari i situacije.
Gdje sama utakmica pada u drugi plan.
Mogu shvatiti navijačke grupe, gdje se 90 minuta navija i tu je više grupa u fokusu nego sama utakmica, jer nije realno da vodiš navijanje i da se navija kako treba, a da istovremeno gledaš utakmicu i fokusiraš se na nju.
Al ove stvari, ovo su minus.
Iz sezone u sezonu mi sve losiji, a oni i dalje dobri i brojni. Budimo realni.
Naivan si brate nema to nikakve veze kako ce se borac snaci u evropi nego je cilj da profitira ulaskom u evropu cosa nostra iz bllet3 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:04Ma uzalud im je sav ovaj cikus sa suđenjem i navlačenjem na svakoj utakmici.
I kad izađu u Evropu, pošto tamo nema Gigovića ili Bilbije - opet će ih iskarati neki ribari sa farskih otoka i hajd nazad kući![]()
Al otići će i Vico jednog dana sa vrha Saveza, e onda će biti veselo gdje god dođu, na svakom stadionu . Mnogima su se zamjerili u ovih zadnjih par godina, otkako je Dodikov sestrić uzjahao.
Nije laz, odma po ulasku je krenuo sav taj folklor. Dizanje 3 prsta, sto blizi prilazak mrezi na istoku sa jasnim ciljem provokacije. Carapa na glavi i ide prema ogradi sa uzdignuta 3 prsta. Ti mozda mozes lagati ovdje siru masu koja ce povjerovati u tvoju pricu, ali svojim ocima najvise vjerujem.Devils021 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 18:46Jarane 2022. je godina, nema potrebe za izmisljanjem, imaju snimci par stranica unazad, pogledaj. Cemu ove lazi?zeljovolimte je napisao/la: ↑09 nov 2022, 18:37Joj provociraju vas, jadni pa zadnji derbi pretrcali citav teren da razbistrite glavu, pa kasnije bacali bas na sjever par baklji. Sa sjevera do tad nije pala baklja i vi izgleda kao i ovi cetnici samo dosli da gledate utakmicu. Kako nazivas ono vase "kreveljenje" dok raja ulazi na stadion?Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 18:23Svaki derbi par zeljovaca na sjeveru citavu utakmicu samo provocira, gadjaju se, krevelje i slicno. Bukvalno vise provociraju i gledaju nas nego utakmicu. Otkad je istok napravljen ima ih i na istoku slicnih. Kad dodje do guranja i pokusaja da se krene prema njima ili gadjanja bakljama i stolicama onda policija uvijek napada nas umjesto da smiri i skloni tih par orangutana. Poslije uvijek ista prica kako gadjamo roditelje sa djecom na sjeveru, kako su Horde huligani i naravno kazna za Sarajevo.
Sad ce i oni platiti kaznu zbog tih kompleksasa i primitivaca
I da, "gadjaju se" , nije valjda da se navijaci Zelje medjusobno gadjaju bakljama?
Bio sam sad na sjeveru, "lude glave" su stajale na ulazu gostujuceg sektora, jedan period. Onda te iste glupe glave ulijecu i krecu prema istoku, sjeveru, dolaze do mreze provocirajuci tri prsta i taj folklor. Sta smo trebali uraditi? Da ih cekamo da okrenu prvi baklje prema tribinama, pa bi to sve ok bilo?
Nece nas biti 10.000 vec 7.000..jbgMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 19:50Najopsjećniji stadion u BiH dobio je 'žestok' udarac
Najavljivalo se da će Željezničar i Posušje snage odmjeriti od 17 sati naredne subote (19.11.), no sada su nam sa Grbavice potvrdili da se meč ipak igra u subotu od 13 sati.
Vico uzvraca udarac![]()
Sad je na tati Draganu da zeleni ne udju u vlast u federaciji i zakucat cemo vam ekser u tabut i pokrit zelenom zastavom koju ste stavili na stari most umijesto UN-ove 93.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 21:33Posljedni pozdrav NK Siroki Brijeg, bili smo dobri prijatelji zadnjih godina
Od 16og ce nam HSK Zrinski biti najbolji prijatelj.
Mi cemo biti zeleni klub
Ne
Necemo biti ekoloski klub
Nego nam SDA ulazi u klub
FK Vehlez tranformers Vrabcici 1995
AntipolitikaAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 21:37Sad je na tati Draganu da zeleni ne udju u vlast u federaciji i zakucat cemo vam ekser u tabut i pokrit zelenom zastavom koju ste stavili na stari most umijesto UN-ove 93.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 21:33Posljedni pozdrav NK Siroki Brijeg, bili smo dobri prijatelji zadnjih godina
Mi cemo biti zeleni klub
Ne
Nema vise rapa iz federacije ostaje vam glavni sponzor Gosto autootpad![]()
![]()
![]()
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 21:38AntipolitikaAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 21:37Sad je na tati Draganu da zeleni ne udju u vlast u federaciji i zakucat cemo vam ekser u tabut i pokrit zelenom zastavom koju ste stavili na stari most umijesto UN-ove 93.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 21:33Posljedni pozdrav NK Siroki Brijeg, bili smo dobri prijatelji zadnjih godina
Mi cemo biti zeleni klub
Ne
Nema vise rapa iz federacije ostaje vam glavni sponzor Gosto autootpad![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.