Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DaVinci
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DaVinci » 07 nov 2022, 09:38

Raonffa je napisao/la:
05 nov 2022, 23:50
gruezi je napisao/la:
04 nov 2022, 03:25
Ja sam misljenja da mi trebamo teziti tome da ima sto manje srba u timu...
Vidi nešto druže, naboj i patriotizam se trebaju ogledati u profesionalizmu kada si u reprezentaciji. Kakve koristi mi od Pjanića, Džeke i ostalih Bošnjaka imamo u reprezentaciji ako su oni deklarativno patriote, a na pripremama se zayebavaju i hodaju po kafanama. To nije ni patriotizam ni naboj.
Ne moze i pobjeda i pijancenje u restoranu Bosna u istom terminu pa makar bio i vanzemaljac a ne Bh 'konstituivac' ... @Raonffa objasnio ... :salut:

@gruezi ... sjeti se koliko su ti radosti donijeli Barbarez, Markovic i svi ostali za svojim golovima i kosevima ... kad se sjetis sam ces izbrisat ovaj post iznad ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 nov 2022, 09:50

2:55 , steta sto nije dovoljno brz i mobilan, ubi ga ta strana igre

⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 nov 2022, 12:38

Pravo ga gotivi na treningu ali mu ne da igrati.

slika
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 nov 2022, 08:42

Pozitivna strana naših poteškoća ove sezone je što smo promovisali nekoliko mladih igrača. Uskoro će Bove dobiti ozbiljniju šansu, a posebno bih želio da istaknem Tahirovića. Nemojte se iznenaditi kada ga budete vidjeli u startnoj postavi jer taj dečko ima ogroman kvalitet - dodao je Portugalac.

:bih: :bih:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 nov 2022, 08:54

Iceplayer je napisao/la:
09 nov 2022, 08:42
Pozitivna strana naših poteškoća ove sezone je što smo promovisali nekoliko mladih igrača. Uskoro će Bove dobiti ozbiljniju šansu, a posebno bih želio da istaknem Tahirovića. Nemojte se iznenaditi kada ga budete vidjeli u startnoj postavi jer taj dečko ima ogroman kvalitet - dodao je Portugalac.

:bih: :bih:
Gdje je to izjavioo? Gledao sam malo trening i vidio ono baš da ga gotivi sto bi mi rekli ali nekako sumnjam u ove hvalospjeve. ;)
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 nov 2022, 09:36

Nadam se da neće igrati za nas jer nakon Pjanica i Dzeke ne podnosim organski Romu. Ko ce opet pratiti Vučicu, luzere?! :mrgreen:
Mada možda se s Mourinhom to malo promijeni. Vec su osvojili trecerazredno takmičenje.
Salu na stranu, nek zaigra za nas a potom promijeni sredinu. :)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 nov 2022, 10:42

hurem je napisao/la:
09 nov 2022, 09:36
Nadam se da neće igrati za nas jer nakon Pjanica i Dzeke ne podnosim organski Romu. Ko ce opet pratiti Vučicu, luzere?! :mrgreen:
Mada možda se s Mourinhom to malo promijeni. Vec su osvojili trecerazredno takmičenje.
Pa ne moze zaigrati za nas dok ne ubilježu zvanican nastup za Romu, mada licno ja da sam faktor koji odlucuje o tome vec sad bi ga pozvao da bi poslije izbjegli nagadjanja jer ocito je da kod malog ima talenta. Ali naravno ovi nasi 'skauti' to nece nikad uraditi vec ce cekati zadnji momenat.

P.s. istina da je Roma negledljiva fudbalski ali koga briga za Romu ili bilo koji drugi klub, ja licno pratim samo nase igrace - kretanje, postavljanje, dodavanje, realizacija i koliko napreduje u smislu da moze pomoci repki. :)

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 09 nov 2022, 12:20

Imajednabrigada je napisao/la:
09 nov 2022, 10:42
hurem je napisao/la:
09 nov 2022, 09:36
Ali naravno ovi nasi 'skauti' to nece nikad uraditi vec ce cekati zadnji momenat.
Koji nasi skauti ... :?:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 09 nov 2022, 18:26

Na klupi protiv Sassuola Tahirovic, da li ce ga veceras ubacit? :think:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 09 nov 2022, 22:17

Tahirović, Huseinbašić i Hamulić moraju biti prioritet!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 09 nov 2022, 22:21

Tahirović i Huseinbašić su druga liga u odnosu na Saida. Huseinbašić treba, Tahirović je blizu, a Said daleko.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 nov 2022, 22:25

Arnelv52 je napisao/la:
09 nov 2022, 22:21
Tahirović i Huseinbašić su druga liga u odnosu na Saida. Huseinbašić treba, Tahirović je blizu, a Said daleko.
de ti nama ovo malo pojasni, ja ne kontam sta si htio reci:-)

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 09 nov 2022, 22:34

Vjerovatno te zanima Hamulić. Mnogi su u poljskoj ligi igrali dobro pa nisu nikakve karijere u boljim ligama napravili. Prvi naš Štilić pa onda i mnogi drugi.

On je u polusezoni dao 8 golova. Nije treću sezonu zaredom dao 20 golova. On mora i sebi i drugima dokazat jel prvo može nastaviti ovako jednu sezonu u komadu a onda i je li može ponoviti.

Ako i bude mogao ponoviti moraće naći nekog ko mu vjeruje i ko će mu dati priliku u nekim jačim ligama a onda je pitanje da li on može igrati kvalitetno u takvom ritmu.

Maloprije sam gledao Leverkusen - Koln i ritam u kojem se te utakmice igraju je neki drugi nivo u odnosu na poljsku ligu.

Mli za kraj u koliko teškoj poziciji je najbolje govori podatak da smo mi imali igrača njegovog tipa na pretek od Kodre, Turkeša, Prevljaka, Nalića i još vjerovatno dosta njih i nijedan nije napravio karijeru koja bi bila iznad prosjeka naše reprezentacije a svi su obećavali.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 nov 2022, 22:43

Arnelv52 je napisao/la:
09 nov 2022, 22:34
Vjerovatno te zanima Hamulić. Mnogi su u poljskoj ligi igrali dobro pa nisu nikakve karijere u boljim ligama napravili. Prvi naš Štilić pa onda i mnogi drugi.

On je u polusezoni dao 8 golova. Nije treću sezonu zaredom dao 20 golova. On mora i sebi i drugima dokazat jel prvo može nastaviti ovako jednu sezonu u komadu a onda i je li može ponoviti.

Ako i bude mogao ponoviti moraće naći nekog ko mu vjeruje i ko će mu dati priliku u nekim jačim ligama a onda je pitanje da li on može igrati kvalitetno u takvom ritmu.

Maloprije sam gledao Leverkusen - Koln i ritam u kojem se te utakmice igraju je neki drugi nivo u odnosu na poljsku ligu.

Mli za kraj u koliko teškoj poziciji je najbolje govori podatak da smo mi imali igrača njegovog tipa na pretek od Kodre, Turkeša, Prevljaka, Nalića i još vjerovatno dosta njih i nijedan nije napravio karijeru koja bi bila iznad prosjeka naše reprezentacije a svi su obećavali.
gledao sam i ja tekmu, smece od tekme odigrali keln i Denis takodjer. Da su imali Saida u napadu, dobili bi:-)

Na osnovu cega je Tahirovic trenutno ispred Saida? Zato sto trenira kod Murinja?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 nov 2022, 22:47

Hamulic je nivo izad svih potencijala i ubojitiji napadac od Demirovica, a o Prevljaku i ostalim da ne pricam, ono sto Hamulic radi nema veze s jacinom lige i protivnikom, to se vidi. Ja sam siguran da ce ici daleko

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 09 nov 2022, 22:55

Ako počne igrati. Njemu treba samo da počne igrati, a Saidu da dodje u neki jači klub pa da počne igrati. Dok ne počne igrati ne treba ni njega zvati.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 nov 2022, 22:59

Hamulić je previše raznovrsan da ne uspije daleko na poziciji CF.

Vidjet ćemo kakav je u duelima kada pređe u jači rang ali ni to nwće biti previše bitno kada je brz i ima šut.
⚜️~⚜️~⚜️

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 nov 2022, 23:14

Sta vi mislite koliko je bitno da bude opasan s obje noge za veci nivo, posto trenutno zabija samo desnom, ali radi to super. :)

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 nov 2022, 23:30

Najbitnija stavka za napadača je da zabija sa obje noge i da je pokretan.

Džeko je na duel igri i weak foot-u izgradio karijeru.
⚜️~⚜️~⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.