Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ma ti si ćuran nisi ni za foruma fol neki provokator ja bar kad provociram to radim sa stilom pa se neko i uvrijedi pa me pozeli i ubiti vecina pitara s foruma ja msm zeli da me smakne kako vas provociram **** a ti samo ko tukac se oglasavas

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Abaza il je trudna il nije trudna. Ne more bit malo trudna
Andole andale na spavanac ćurane divlji purane pusite ga iz kaveza to je mucenje zivotinja
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Meraak1921
- Kontakt:
...to heroji majko idu, NAVIJACI SARAJEVA!
19 && 26
19 FKS 46
Ta mi smo nasoj braci obezbjedili dolazak na gostovanje kod nas uprkos zabrani a vama mozemo obezbjediti taj kjurac mlohavi sto spominjes, necete dobiti ni tvrdi jer ne zasluzujete

" "!
1926
1926
Rifet Kapic pogodio iz penala !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ogromna greška Želje je što nije pukla korner zastavica ili sudija bio zaključan u svlačionici, zato su izgubili od Borca !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Shategabri
- Kontakt:
Ja sam to rekao i ranije. Svaka čast za broj na tribinama bez obzira kako ekipa stoji na terenu.Beduin je napisao/la: ↑09 nov 2022, 18:29Druze, oni ce nastaviti pisati konkurenciju po pitanju posjete, kopa, koreografije, odanosti klubu, nista njih ove utakmica protiv Borca nece pokolebati.Shategabri je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:34Ovo je komšijama dugoročno napravilo veliku štetu.
Na sjever dođe dosta ljudi sa djecom, na kraju krajeva i na istok, mnogi poslije ovog neće doći.
I generalno, ovakve slike i prizori ne idu u prilog ionako mizernim posjetama na našim stadionima.
Ko će ići? Pa ići će oni koji su spremni na ovakve stvari i situacije.
Gdje sama utakmica pada u drugi plan.
Mogu shvatiti navijačke grupe, gdje se 90 minuta navija i tu je više grupa u fokusu nego sama utakmica, jer nije realno da vodiš navijanje i da se navija kako treba, a da istovremeno gledaš utakmicu i fokusiraš se na nju.
Al ove stvari, ovo su minus.
Iz sezone u sezonu mi sve losiji, a oni i dalje dobri i brojni. Budimo realni.
Međutim stoji i ovo da ovakve stvari utiču na dolazak prije svega ljudi sa djecom.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kad mogu navijači Juventusa onakvom Alegriju davati bespoštednu podršku, možemo i mi MirvićuMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 01:03Horde dale podrsku Mirvi , tako i treba, placa ih dobro
Ti pogledaj šefe i umoci, mi cemo da polizemo
![]()

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa svaki sistem vam je valjao, o čemu pričaš?
Partija vam sve dala i neka priča nije vas partija slomila

Trebalo bi to ispitati ko je udbaš

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Lesinari i Horde su bratske grupe bile, samo se sad i jedni i drugi stide toga i "zaboravile" na to bratstvo.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Željezničar nakon Posušja na rođendanu trofejnog kluba iz regiona
Nakon utakmica 19. kola u Premijer ligi naše zemlje slijedi zimska pauza.
Premijerligaši će imati priliku da se odmore, te napune baterije za drugi dio sezone koji starta krajem februara naredne godine.
FK Željezničar za vikend neće igrati sarajevski vječiti derbi koji je odgođen za 8. mart, a Plavi će prije pauze dočekati Posušje 19.11.
Nakon te utakmice neće odmah na odmor s obzirom da je potvrđeno da će u goste Vardaru iz Skoplja na 75. rođendan ovog kluba. Susret je zakazan na stadionu Todor Proeski 23. noveombra sa početkom u 19:30 sati.
Navijači Vardara Komiti pozvali su sve simpatizere da dođu u što većem broju i naprave spektakl.
Kako je potvrđeno za SportSport.ba, ekspedicija Željezničara u Makedoniju putuje 22.11., te će u Skoplju boraviti dva ili tri dana.
GOLEM SI ZELJO
Argentina je napisao/la: ↑10 nov 2022, 09:30Lesinari i Horde su bratske grupe bile, samo se sad i jedni i drugi stide toga i "zaboravile" na to bratstvo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ugodno prilagođeni svakom sistemu dok u sizofrenim glavama vode borbu protiv ratova, režima i partija.Shategabri je napisao/la: ↑10 nov 2022, 08:44Pa svaki sistem vam je valjao, o čemu pričaš?
Partija vam sve dala i neka priča nije vas partija slomila![]()
Trebalo bi to ispitati ko je udbašmislim nije da smo mi hajrovali stadion od partije.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Za sve vas... Avangarda!Argentina je napisao/la: ↑10 nov 2022, 09:30Lesinari i Horde su bratske grupe bile, samo se sad i jedni i drugi stide toga i "zaboravile" na to bratstvo.

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ANamelessGhoul, Balorda, bhfanatic14, Fudo, Rule_hz, samirr i 76 gostiju.