FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 10 nov 2022, 12:31

Ne treba nikoga dovoditi, nek se igraci dogovore izmedju sebe kako ce igrati, svakako koga god da se dovede nece valjat sigurno.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 nov 2022, 12:32

Gori ti što objašnjavaš nekome nešto.. Ovo su ti ljudi kojima je Musemić najveći domet i njegov pristup psovanja boga. Nismo mi za gospodu tipa Kodre, te za neko napredovanje i plan.

Sad da pitaš raju da li bi ove godine titulu s Musemić recimo, pa da se raspadnemo naredne sezone, svi bi to potpisali. Da im ponudiš ovu šušnu sezonu, ali da ti dođe neko tipa Kodre i napravi neki sistemski plan za budućnost, svi bi se smijali. Zato i jesmo ovdje gdje jesmo. Imaš nekakve investitore haman deset godina i nisi se pomjerio ni milimetar koliko si trebao. Treba i to znati.

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 10 nov 2022, 12:36

A nek zato valja Dudic koji je osvojio trofej :opaopa:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 12:45

Yebote trofej u najkorumpiranijoj ligi svijeta. Ovdje trofej ima Jagodic, Marko Maksimovic, Dudic... Husref jedan od najtrofejinih nije nigdje otisao, Osim najtrofejniji jedva do Katara dobacio, Baka do Koreje...kae ako nema trofej u Bosni nije trener haahhaahah
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 nov 2022, 13:01

GalileoGalilei je napisao/la:
10 nov 2022, 12:32
Gori ti što objašnjavaš nekome nešto.. Ovo su ti ljudi kojima je Musemić najveći domet i njegov pristup psovanja boga. Nismo mi za gospodu tipa Kodre, te za neko napredovanje i plan.

Sad da pitaš raju da li bi ove godine titulu s Musemić recimo, pa da se raspadnemo naredne sezone, svi bi to potpisali. Da im ponudiš ovu šušnu sezonu, ali da ti dođe neko tipa Kodre i napravi neki sistemski plan za budućnost, svi bi se smijali. Zato i jesmo ovdje gdje jesmo. Imaš nekakve investitore haman deset godina i nisi se pomjerio ni milimetar koliko si trebao. Treba i to znati.
:salut:
Neki su čak ljetos govorili bolje Feđa nego Kodro.. :lol:
Ja sam još tad govorio, polako ljudi Feđa se možda pokazao dobro, ali Kodro je level iznad bilo kojeg trenera u BiH kukuruz ligi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 nov 2022, 13:06

Ako nam klub vode ljudi koji razmišljaju kao prosječan navijač, onda se nemamo čemu ni čuditi.
I ovo što imamo je realno stanje.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 13:07

Samo trener koji je radio vani, i to i normalnim ligama, a ne negdje po Aziji ili Africi. Kodro bio u Svici, bio asistent u Sosijedadu i trener mladih, covjek je strasno ime u svijetu fudbala i sigurno da i eventualnim pojacanjima znaci da ih trenira Kodro, bivsi as Barselone, a ne neki lokalni papak.

Mislim ne mora to bit on, vjerovatno nece ni bit na kraju, al navodit "nema trofej" kao referencu je smijesno, presmijesno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 nov 2022, 13:19

Kodro je od naših trenera najbolji izbor,ali mislim da je on ipak malo veci gospodin da bi pristao opet da dodje u ovakvu sredinu.

Nekako kao da nije sa ovog podnevlja,evo od kad je završio sa nama pa do danas nikad od covjeka nisi mogao cuti nešto loše da je rekao za taj rastanak,ustvari nisi skoro mogao cuti nikad ništa na tu temu što je meni vazda fascinantno bilo(ono ja bi na guzicu progovorio :mrgreen: ),nekako je izbjegavao skroz da prica o nama u tom smislu.A Bogami nije da nije imao šta da kaže,ovi naši mahalci odma se razgalame kasnije po medijima iznesu i što treba i što ne.

A eto i to što je statisticki naš najbolji trener do sada valjda govori nešto.

Malo sam mu u prošlom mandatu zamjerao te rotacije silne neke koje je imao,sto je za nas u tom trenutku cudno bilo jer nismo navikli na to sve možda.Pa ono u nekoj huji covjek svašta kaže al eto ono hladne glave sad kad vratiš i razmislis dobar je posao radio,pa i to sto gore spomenuh da je statisticki najbolji trener nije slucajno sigurno.

Al opet kažem nevjerujem ja da bi on to prihvatio ,nekako filozofije nam nisu iste prerasto je on ove glave,gospodin je on malo za nas ovakve kakvi smo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 nov 2022, 13:22

Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige. Odemo po onakvom kijametu u Gradačac i uzmemo 3 boda, dolazimo na Kosevo kup utakmica sa Borcem lik zamijeni 8 igraca u odnosu na sastav koji je taj vikend u Gradačcu istrčao i tim porazom na Koševu ispadnemo iz Kupa. To bojkotovali ga ili ne, isto moze reci i ovaj Dudic i njegovi prethodnici kad su rezultati nedostajali da ih je neko bojkotovao, znam, ima famozna "izjava" Dzeme Berberovica kao E sad ćemo igrati, ali garantujem da nema lika na forumu koji je to svojim ušima čuo.

P.S. nemam nekog svog favorita za trenera da me ne shvatite pogrešno :D

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 nov 2022, 13:38

Osttribine je napisao/la:
10 nov 2022, 13:22
Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige.
Pricamo o treneru koji je ucio zanat u Spaniji od pomocnika prvog tima, mladih i cini mi se rezervne ekipe Sociedada, nakon vrlo fine avanture kod nas, u Svicarskoj se dugo zadrzao. Trener koji je nekako imam osjecaj uvijek kandidat za selektora kad se bira ta pozicija.
Ako se mene pita nemaju ni Susic ni Bazdarevic nesto spektakularniji CV, tako da bi i Kodro u ovom nasem slucaju bio premija.

Ajde da budemo malo realni, pa glavna imena sto se spominju su Varesanovic, Akrapovic i slicni. Neki bi Halilhodzica mescini
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 13:47

Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige. Odemo po onakvom kijametu u Gradačac i uzmemo 3 boda, dolazimo na Kosevo kup utakmica sa Borcem lik zamijeni 8 igraca u odnosu na sastav koji je taj vikend u Gradačcu istrčao i tim porazom na Koševu ispadnemo iz Kupa. To bojkotovali ga ili ne, isto moze reci i ovaj Dudic i njegovi prethodnici kad su rezultati nedostajali da ih je neko bojkotovao, znam, ima famozna "izjava" Dzeme Berberovica kao E sad ćemo igrati, ali garantujem da nema lika na forumu koji je to svojim ušima čuo.

Za razliku od drugih BH trenera koji su dobacili do Engleske i Italije. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 nov 2022, 13:59

Zato je Dudic vodio Werder, husro vodio Napoli, Jovic pak bio u Anderlehtu, zalizani otac mladunceta PSV, a vrsni Trivunovic Anzi Mahackalu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 nov 2022, 14:02

Pusti se ti sistemskog sarajeva , vazne su titule ovdje. Sta imamo od lijepe igre koju Kodro preferira kad nema titule.

Dobro je jednom rekao trener Čilea

Jedne sam večeri otišao u bar. Cijelu sam noć razgovarao s jednom ženom, smijali smo se, flertovali, platio sam joj nekoliko pića", započeo je svoju 'srce parajuću' priču čileanski izbornik.

"Oko 5 sati ujutro u bar je ušao neki frajer, zgrabio ženu i odveo je u WC. Vodili su ljubav i i ona je otišla s njim. No, to nije važno jer sam ja imao veći posjed tijekom večeri

Titule su najvaznije ovdje kao i svugdje u svijetu.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 nov 2022, 14:13

:facepalm: :facepalm:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 14:15

Lik vodio klub od SEPTEMBRA do APRILA, sezona traje od JULA do MAJA, kako ce osvojit titulu kad je dosao 2 mjeseca nakon pocetka sezone i otpusten mjesec i po prije kraja? Sto Husref nije uzeo titulu 17/18? Treci zavrsio, izgubio dva derbija. Naredne sezone ga ostavili i osvojio duplu krunu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 nov 2022, 14:17

Ako uzmete sliskovica husrefa vinka amara jakirovica dudica, i pogledate utakmice sve koje su oni vidili i onda uzmete sve KODRINE utakmice vidjecete da je kodro 7koraka iznad, i jedina najbolja opcija koja je na granici moguceg, al je moguca..

Kodro givori BOSANSKI SPANSKI NAJVJEROVATNIJE I ENGLESKOLI BOLJE NEGO SVI INI ZAJEDNO

BIO JE VRHUNSKI IGRAC
IMA TRENERSKO ISKUSTVO U SENIORSKOM FUDBSLU KAO I 10 godina trenerskog iskustva u omladinskog nogometu

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 nov 2022, 14:35

JavierBosnia je napisao/la:
10 nov 2022, 13:38
Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige.
Pricamo o treneru koji je ucio zanat u Spaniji od pomocnika prvog tima, mladih i cini mi se rezervne ekipe Sociedada, nakon vrlo fine avanture kod nas, u Svicarskoj se dugo zadrzao. Trener koji je nekako imam osjecaj uvijek kandidat za selektora kad se bira ta pozicija.
Ako se mene pita nemaju ni Susic ni Bazdarevic nesto spektakularniji CV, tako da bi i Kodro u ovom nasem slucaju bio premija.

Ajde da budemo malo realni, pa glavna imena sto se spominju su Varesanovic, Akrapovic i slicni. Neki bi Halilhodzica mescini
Ok i takav sav "izučen" bi trebao valjda posla traziti po Evropi, a ne u ovaj talog od lige dolaziti, ali ocito da ga po Evropi ne smatraju toliko strucnim koliko vi ovde na forumu neki mit stvarate o njemu. I kao sto u prethodnom postu napisah nemam svog favorita, a ni želja za trenera tako ne prebacuj mi ni Halilhodzica, niti bilo koga.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2022, 14:35

Ko god dodje treba se dokazati. Ja vise ne vjerujem u šuplju pricu i unaprijed dizanje nekog a isto tako ne treba ni osporavati unaprijed. Kad vidim na terenu da dobro igramo i osvajamo bodove onda cu reci bravo to je taj dati mu podršku i pustiti ga da radi. Mogu Murinja dovesti dok ne pocne pobjedivati ja mu ne vjerujem, samo rezultati i igra sve ostalo šupljak.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 nov 2022, 14:38

11 pobjeda
4 remija
2 poraza
Statistika Kodre u prvom mandatu. Znaci kockar Berberovic i par debila kojima je mrsko bilo trenirati je bilo dovoljno da par puta zakoci, ne pobjedi i vozdra. E toga se ja bojim ko god da dodje. Pogledati statistiku covjeka kod nas i reci jel zasluzio da ga se nogira? To je prvi put bilo kad smo trebali nekoga istrpiti pa taman ne osvojili nista..
I onda sve ispocetka.. Evo 7 godina proslo od tada i gdje smo mi? Vrtimo se u krug! Daj trenera, par poraza, ubleha, daj Dzenu nek izvuce. Daj stranca, ne valja daj Dzenu.. Ma **** ekperimentisanje daj nam sad Husrefa da osvoji.. Ma nista, ne valja, bogara, daj nekog gospodina... I tako decenija!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 nov 2022, 14:42

NazorUso je napisao/la:
10 nov 2022, 13:59

Zato je Dudic vodio Werder, husro vodio Napoli, Jovic pak bio u Anderlehtu, zalizani otac mladunceta PSV, a vrsni Trivunovic Anzi Mahackalu...
Ko je najtrofejniji trener Sarajeva, hvala.
A najtrofejnijeg ni u snu ne zelim vidjeti na nasoj klupi kao ni te ostale nabrojane, ali za razliku od tog famoznog Kodre ovi su nesta i osvajali po ovoj ligi, Meho jos nikakav trenerski rezultat napravio nije. Ali eto vi stručnjaci sa naseg pdf od njega ste napravili neki mit i mislite da ce svi problemi biti rijeseni ako on sjedne na nasu klupu.
Od BiH trenerskih imena imamo dva lika koji su fkt trenercine to su Vaha i Petkovic (naravno ne spominjem ih u kontekstu naseg kluba) ovo ostalo pupa hava, a pogotovo ovi koji rade u nasoj ligi jer ona im je vrhunac.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, keli, tutankamon1905 i 72 gosta.