Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
A ti očito vjerujes u ono sto je napisao Avdo,tako da necu vise nista komentarisati...pozz... 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da ti to 1978 u nicku ne predstavlja godinu rođenja. Iskreno se nadam.padobranac1978 je napisao/la:A ti očito vjerujes u ono sto je napisao Avdo,tako da necu vise nista komentarisati...pozz...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Vidis kako mozes biti pametan
,a sve ostalo posalji na pp sta te interesuje.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Nemoj ''da gi-ga'' bogati.
@Mono-looze
Jucer dadose toliki procent na Barcelonu.Pa Arsenal pokupi kajmak.Tako da te procente batali.
Kako rekoh,poneko je sam sebi nick dao koji mu pase.Da nije ni svjestan toga.
S tobom vise se ne moze ostvariti normalan dijalog.Iz razloga jer ''poslije odlaska Oksercica u LS prestao si pratiti fudbal.I sad ovo sto pises nema veze sa tim.

Jucer dadose toliki procent na Barcelonu.Pa Arsenal pokupi kajmak.Tako da te procente batali.
Kako rekoh,poneko je sam sebi nick dao koji mu pase.Da nije ni svjestan toga.
S tobom vise se ne moze ostvariti normalan dijalog.Iz razloga jer ''poslije odlaska Oksercica u LS prestao si pratiti fudbal.I sad ovo sto pises nema veze sa tim.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I Spaha je tako otiš'o iz reprezentacije, pa ga braniš.harishp je napisao/la:'poslije odlaska Oksercica u LS prestao pratiti fudbal.I sad ovo sto pises nema veze sa tim

@Padobranac,
Ne'a potrebe za privatnim porukama, uzalud ću se raspisati, a ti nećeš shvatiti bit, pa ćeš opet postaviti pitanje u vezi Avde Avdića(a ja se uopće ne pozivam na njegov tekst, tako da...).
Uživaj(te).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sa tobom(monolog) nisam ni usao u neki konflikt ili raspravu i razumio sam sta zelis reci samo nemamo ni blizu isto glediste prema tome... a kada si rekao jesmol vidjeli u nekom savezu neki slican slucaj ne mogu se oduzeti dojmu da ti nisi upoznat sa situacijom francuske na SP... ne vidim nikakvu rezliku u ova dva slucaja, cak je nasa dosta blaza pa niko Evru tada nije omalozavao ili slicno
... ima tih primjera jos mali milion al otom potom!
a sto se tice ovoga "kvazi" novinara i da jedino takvi nisu oni koji pisu ono sto nama godi nije tacno.. argumentuj mi i neces biti kvazi a ovaj je sam napisao da se ne razumije u formacije, kud ces dalje, zar ne! Kao i narod, tako i mediji zaostaju ...

a sto se tice ovoga "kvazi" novinara i da jedino takvi nisu oni koji pisu ono sto nama godi nije tacno.. argumentuj mi i neces biti kvazi a ovaj je sam napisao da se ne razumije u formacije, kud ces dalje, zar ne! Kao i narod, tako i mediji zaostaju ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Adebissi,
Kakav crni konflikt, pobogu? Normalno diskutujemo i pokušavamo razmijeniti mišljenja koja se dobrano razlikuju. To je bit foruma, zar ne.
Eh, je li neko od reprezentativaca Francuske izjavio šta kontra Anelke? Ne, rečeno je da neke stvari trebaju ostati u svlačionici i to je to. Razumiješ li sad? Dakle, tada je savez uradio ono što je uradio(kaznio izgrednike i to je to), nigdje se kapiten nije izjasnio kako se stidi Anelke, te kako ovo, kako ono. E to je profesionalizam, ono što fali našem kapitenu. Mislim da je onaj dio sa "formacijama" trebalo gledati s druge strane. Rekao bih da se on u odnosu na profesionalne trenere smatra laikom(kao i svi mi), te je zbog toga upotrijebio taj izraz.
Kakav crni konflikt, pobogu? Normalno diskutujemo i pokušavamo razmijeniti mišljenja koja se dobrano razlikuju. To je bit foruma, zar ne.
Eh, je li neko od reprezentativaca Francuske izjavio šta kontra Anelke? Ne, rečeno je da neke stvari trebaju ostati u svlačionici i to je to. Razumiješ li sad? Dakle, tada je savez uradio ono što je uradio(kaznio izgrednike i to je to), nigdje se kapiten nije izjasnio kako se stidi Anelke, te kako ovo, kako ono. E to je profesionalizam, ono što fali našem kapitenu. Mislim da je onaj dio sa "formacijama" trebalo gledati s druge strane. Rekao bih da se on u odnosu na profesionalne trenere smatra laikom(kao i svi mi), te je zbog toga upotrijebio taj izraz.
jeste.jedino mu zamjerim to sto se nije najbolje izrazio, tj. ´zapakovao´ tako da sitnicarima poput tebe ne ostavi nimalo prostora za komentaresmajlikojiserugaDe mi reci kako je to njemu dopušteno da ide u medije kontra svog kolege?

ccc, dzes ba na spahu

naravno. frisak primjer imamo u salkeu i njihovom kapitenu nojeru, kao i drugim igracima istog kluba koji su se okomili na farfana zbog one izjave koju je dao nekom novinaru.Da li si se susreo sa ovim slučajem ikada u svijetu sporta?
ps
laze avdo yebo matr svo-ju

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Ma ti si neizljeciv slucaj.Pogazio je rijec da bi igrao za repku a ne da bi se ''posrao''po njoj.Razlika drasticna.Monolog je napisao/la:I Spaha je tako otiš'o iz reprezentacije, pa ga braniš.harishp je napisao/la:'poslije odlaska Oksercica u LS prestao pratiti fudbal.I sad ovo sto pises nema veze sa timNije valjda da si licemjer? Spaha može pogaziti svoju riječ, a obični čovjek ne može?
![]()
@Padobranac,
Ne'a potrebe za privatnim porukama, uzalud ću se raspisati, a ti nećeš shvatiti bit, pa ćeš opet postaviti pitanje u vezi Avde Avdića(a ja se uopće ne pozivam na njegov tekst, tako da...).
Uživaj(te).
Uostalom kod ''zescih'' lavova to se i ne moze skontati.
Idi daj moralnu ostavku i mani se fudbala.Makar ti je ostalo malo ''morala''ispod pazuha.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Virtu4l je napisao/la:Ovo nije tačno. U posljednje vrijeme je sve više i više krivac za golove koje primamo. Ne govorim ništa protiv njega, da se odmah u startu ogradim od eventualnih napada patriota.addebisi je napisao/la:ljudi moji, spaha nema lose tekme za reprezentaciju u nogama a vi tako...

ok, tu i tamo skrivi neki golcic, ali znaci li to da igra lose

osim toga, kako neko moze biti ´vise i vise´ krivac

mayku mu, il´ je kriv ili nije. treceg nema.
osim toga, za mene je sasvim normalno da stoperi pravi greske, tj. da njihovom krivicom ekipe primaju golove, il´ nije

osim toga, spaha je najpreci da bude kapiten

osim toga

osim toga...

Zadnja izmjena: torrenteS, dana/u 17 feb 2011, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
el ima ko zivi???
Ma naravno da se razlikuju ova dva slucaja kao i svaki iduci koji bih ti postavio
medjutim kako to da ti odobravas da jedan igrac koji nije kapiten, dakle anelka govori o treneru sto je jos gori slucaj... Tacno, Anelka jeste kaznjen ali gdje je tu profesonalnost... ja tebi ono sto hocu da kazem jest da nema drveta bez grane a ni insana bez mane a ti u slucaju spaha trazis dlaku u jajetu i imam utisak da zelis ga vidjeti bez greske u karijeri bilo fublaske bilo u izjavama sto bi naravno svaki normalan covjek to zelio vidjeti u svima nama) ali to je nemoguce... a kolka je profesionalnost u nasem treneru ili drugim igracima ne treba komentarisati... a da ne govorim o profesionalnostima na svim nivoima u zemlji... sve je tacno to sto tvrdis ali brate, puno trazis...
zato se ti i ja razlikujemo, ja sam svjestan neprofesionalizma koji vlada medju nama i uvijek cu podrzavati one koji vole ovu zemlju prije onih profesionalnih...
Kao i dosad i dalje cu podrzavati spahu u svim njegovim usponima i padovima sve dok on srce ostavlja za svoju zemlju.
uzivaj i ti!

zato se ti i ja razlikujemo, ja sam svjestan neprofesionalizma koji vlada medju nama i uvijek cu podrzavati one koji vole ovu zemlju prije onih profesionalnih...
Kao i dosad i dalje cu podrzavati spahu u svim njegovim usponima i padovima sve dok on srce ostavlja za svoju zemlju.
uzivaj i ti!
Ma vjeruj mi nije to tako kako mi mislimo. Svi su oni u puno boljem kontaktu nego sto raja misli i pricaju i vidjaju se puno cesce nego se to zna. Vecina ljudi ovdje koji pisu se slazu da kapiten treba da bude lider i zavede red vlastitim primjerom. Novine (pogotovo nase novine i ljigavi novinari koji su spremni da okrenu svaku izjavu za vid svoje promocije) nisu pravi put i primjer i zaista se nadam da to kapiten konta. Svaki istup u novinama i svaka negativna reakcija je njemu samom autogol. Nije bitan Begovic, sutra ce to biti peti deseti. -Vjeruj mi javit ce se njemu na telefon i Asmir i Ibro i svaki drugi kolega-drug-igrac ako ga zovne, to je najmanji problem. Svi su oni na kraju manje vise raja.addebisi je napisao/la:brate to stoji sve za izjave u novine ali kakvo je stanje kod nas a i u svijetu medij je najjace oruzje jedne zemlje a spaha da je rekao no comment za ovo digla bi se hampa tipa "spaha ne zeli da prica o reprezentaciji i zavjerama, on je kapiten to je njegov posao", u nas ako nije crno jest bijelobadboy je napisao/la:Iskreno mislim da je diskusija otisla predaleko i da Spaha nije zasluzio pljuvanje, posebno ne one budalastine sto pise Avdo Avdic. Ustvari ja da sam na njegovom mjestu ja bi ili trazio da Avdo dokaze ono sto pise ili bi ga tuzio za klevetu. U svakom slucaju Spahic jeste malo pretjerao sa svojim bahanalijama i javnim medijima i ja bi puno vise volio da on tu energiju prenese na teren.
Sto se tice ovih komentara koji govore da kapiten treba tako da se ponasa to nema nikakvog smisla. Kapiten treba da je lider to stoji ali da te stvari rjesava u svlacionici, na terenu u 4 oka i daleko od javnosti i medija. Svo ovo njesra po novinama samo dolijeva ulje na vatru i pravi jos negativniju atmosferuali uvijek nesto negativno... a to za rjesavanje u 4 oka stoji u potpunosti ali kako kad asmir ne da se ne javlja na pozive nego izgleda vise ne zeli ni dolaziti na okupljanja
...
Sto se tice ovoga da Asmir nece vise dolazit, pogledaj moj zadnji post na Asmirovoj temi. To sto tamo pise je citav problem nema nista drugo, provjerena informacija 100%. Ako hoces jos detalja javi se na pm.
Ova diskusija kao igra gluhih telefona !!!
Mozemo li se sloziti oko par stvari :
- Nije bitan novinar, ili kvazi novinar i on je dio nekog klana sigurno. Koliko se stvari desava oko repke pa se iz ovog ili onog razloga prikrivaju u zavistnosti od simpatija.
- Nitko ne brani kapitenu da se izjasnjava i nitko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam.
- Ja sam jedan od onih koji misli da Spahic u zadnju godinu dana pomalo pocinje biti MENTALNI BALAST nase repke u stvari ne samo repke nego samom sebi. Previse nepotrebnih incidenata za jednog tako iskusnog igraca. Normalno bi bilo da on smiruje situacije i uvodi red na jedan pozitivan nacin on vise stvara konflitne situacije.
- Begovica treba naravno kazniti na neki,za repku,najbezbolniji nacin (tu imam u Susica povjerenje). Ali samo me zanima kako ce Spahic i Begovic saradjivati poslije ovako jedne kategoricne izjava Spahica. I koliko Spahic ovakvom izjavom ostavlja prostora Susicu ze jedno normalno razrjesavanje problema.
- Da je imenovao i Ibricica stvari bi bile puno lakse za sazvakati i vidilo bi se barem da kapiten ima isti arsin za sve.
- Najvaznija stvar oko svega ovoga je da nijedan pojedinac ,unatoc svim simpatijama ili eventualnim zaslugama NE SMIJE BITI VECI od kolektiva ili ekipe. Ni Begovic ni Spahic ni Ibricic.
Mozemo li se sloziti oko par stvari :
- Nije bitan novinar, ili kvazi novinar i on je dio nekog klana sigurno. Koliko se stvari desava oko repke pa se iz ovog ili onog razloga prikrivaju u zavistnosti od simpatija.
- Nitko ne brani kapitenu da se izjasnjava i nitko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam.
- Ja sam jedan od onih koji misli da Spahic u zadnju godinu dana pomalo pocinje biti MENTALNI BALAST nase repke u stvari ne samo repke nego samom sebi. Previse nepotrebnih incidenata za jednog tako iskusnog igraca. Normalno bi bilo da on smiruje situacije i uvodi red na jedan pozitivan nacin on vise stvara konflitne situacije.
- Begovica treba naravno kazniti na neki,za repku,najbezbolniji nacin (tu imam u Susica povjerenje). Ali samo me zanima kako ce Spahic i Begovic saradjivati poslije ovako jedne kategoricne izjava Spahica. I koliko Spahic ovakvom izjavom ostavlja prostora Susicu ze jedno normalno razrjesavanje problema.
- Da je imenovao i Ibricica stvari bi bile puno lakse za sazvakati i vidilo bi se barem da kapiten ima isti arsin za sve.
- Najvaznija stvar oko svega ovoga je da nijedan pojedinac ,unatoc svim simpatijama ili eventualnim zaslugama NE SMIJE BITI VECI od kolektiva ili ekipe. Ni Begovic ni Spahic ni Ibricic.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Djecace ima puno vise ljudi koji su uradili i dali za ovu drzavu nego sto ce taj isti Spahic ikada moci i zamisliti. Da moja generacija i ja nismo ginuli po rovovima qrac bi Spaha bio kapiten ikome. Tako da o zaslugama nemoj da pricas jer ima nas koje to vrijedja!addebisi je napisao/la:Ne mozes vjerovat kakvih ljudi ima... Ja da danas napisem da se pod nickom monologa(moderator) nalazi doticni Spaha, pola bi povjerovalo, ali na stranu to iako je info iz prve ruketreba reci Da emir spahic kao kapiten reprezentacije upravo treba da izlazi sa takvim tvrdnjama u novine jer on je kapiten a ko drugi da da izjavu o tome nego on ?!? ne razumijem vas nikako i od srca mi je zao sto je nazalost u nasoj nam drzavi 2/3 ovakvih ljudi koji ne znaju cijeniti ono malo lijepoga sto je izaslo iz ove zemlje a svi oni se smatraju velikim patriotima... jadno zaista, zato i jesmo na samom dnu svih ljestvica od socijalnod do sportskog nam zivota...
A vi i dalje vjerujte tim SPORTSKIM kvazinovinarima koji cuj, "se ne razumiju u formacije"![]()
![]()
.. Bitno je da se razumiju u politiku i omalozavanje najveceg blaga nase zemlje a iz ovog primjera se vrlo dobro vidi da je i vecina gradjana ista takva...
Spaha je za sve vas koji tipkate protiv njega, za sve novinare koji ga uzmu u usta, za sve igrace koji su trenutno u reprezentaciji uradio da vi ne mozete zamislit... ljudi moji, spaha nema losetekme za reprezentaciju u nogama a vi tako... hvala sto ste mi jos vise otvoriili oci o stanju u nasoj zemlji!!!! cuj avdo avdic, naser oric i co
-
- Kontakt:
ako je iko valjo onda je reprezentacija valjala spahicu jer se preko reprezentacije prodo......rusi ga otjerali radi prodavanja utakmica....ima dosta istine da je on u talu sa ljudima iz saveza...ali polako sve se dozna pa i to ce
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
Jel to ni Spaha ne valja covjek koji je ostavljao srce na terenu nevalja ne budi te smjesni imao je greski al nikad nije isao na to osteti reprezentaciju 
Da su bogdom svi ko Spaha

Da su bogdom svi ko Spaha

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
a ti smaraš do pm. sta je fol nabit postova jel? de ohladi i skontaj se malo. radi ovakvih likova covjeku se bude mrsko logovat i diskutovat. ajde zigu nesto.harishp je napisao/la:Ma ti si neizljeciv slucaj.Pogazio je rijec da bi igrao za repku a ne da bi se ''posrao''po njoj.Razlika drasticna.Monolog je napisao/la:I Spaha je tako otiš'o iz reprezentacije, pa ga braniš.harishp je napisao/la:'poslije odlaska Oksercica u LS prestao pratiti fudbal.I sad ovo sto pises nema veze sa timNije valjda da si licemjer? Spaha može pogaziti svoju riječ, a obični čovjek ne može?
![]()
@Padobranac,
Uživaj(te).
Uostalom kod ''zescih'' lavova to se i ne moze skontati.
Idi daj moralnu ostavku i mani se fudbala.Makar ti je ostalo malo ''morala''ispod pazuha.
konta da je šaljivdžija pa navalio
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Djede, mogu i ja puno pricati o bliskim gubicima u proteklom nam ratu ali nije mjesto za to.. i ne znam kako si se pronasao u mom postu, valjda od senilnosti teze razmisljas.. ponovit cu Vam sta je moja malenkost napisala : "Spaha je za sve vas koji tipkate protiv njega..."!! jasnije ?bilalx je napisao/la:addebisi je napisao/la:Ne mozes vjerovat kakvih ljudi ima... Ja da danas napisem da se pod nickom monologa(moderator) nalazi doticni Spaha, pola bi povjerovalo, ali na stranu to iako je info iz prve ruketreba reci Da emir spahic kao kapiten reprezentacije upravo treba da izlazi sa takvim tvrdnjama u novine jer on je kapiten a ko drugi da da izjavu o tome nego on ?!? ne razumijem vas nikako i od srca mi je zao sto je nazalost u nasoj nam drzavi 2/3 ovakvih ljudi koji ne znaju cijeniti ono malo lijepoga sto je izaslo iz ove zemlje a svi oni se smatraju velikim patriotima... jadno zaista, zato i jesmo na samom dnu svih ljestvica od socijalnod do sportskog nam zivota...
A vi i dalje vjerujte tim SPORTSKIM kvazinovinarima koji cuj, "se ne razumiju u formacije"![]()
![]()
.. Bitno je da se razumiju u politiku i omalozavanje najveceg blaga nase zemlje a iz ovog primjera se vrlo dobro vidi da je i vecina gradjana ista takva...
Spaha je za sve vas koji tipkate protiv njega, za sve novinare koji ga uzmu u usta, za sve igrace koji su trenutno u reprezentaciji uradio da vi ne mozete zamislit... ljudi moji, spaha nema losetekme za reprezentaciju u nogama a vi tako... hvala sto ste mi jos vise otvoriili oci o stanju u nasoj zemlji!!!! cuj avdo avdic, naser oric i co
Djecace ima puno vise ljudi koji su uradili i dali za ovu drzavu nego sto ce taj isti Spahic ikada moci i zamisliti. Da moja generacija i ja nismo ginuli po rovovima qrac bi Spaha bio kapiten ikome. Tako da o zaslugama nemoj da pricas jer ima nas koje to vrijedja!
Novinari su postigli sto su htjeli,da odjednom ljudi pljuju Spahica,hebu mater Begovicu i Ibricicu,Papeta posmatraju ko telku.....
Svaka cast nasim Bosancima i Hercegovcima,specificni smo do bola.Dobro nasi igraci igraju uopste!
Ja cu jos jednom samo ponoviti. Poslije Barbareza Spahic je zasluzeno nas kapiten i najbolji igrac(nemojte me pogresno razumit kad ovo kazem,zna se nasta mislim).
Da imamo 15 Spahica vec bi uveliko igrali na europskim/svjetskim prvenstvima
Svaka cast nasim Bosancima i Hercegovcima,specificni smo do bola.Dobro nasi igraci igraju uopste!
Ja cu jos jednom samo ponoviti. Poslije Barbareza Spahic je zasluzeno nas kapiten i najbolji igrac(nemojte me pogresno razumit kad ovo kazem,zna se nasta mislim).
Da imamo 15 Spahica vec bi uveliko igrali na europskim/svjetskim prvenstvima
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Imajednabrigada i 17 gostiju.