Realno bio bi red da mu srede kakvu majicu Cace

Realno bio bi red da mu srede kakvu majicu Cace
Tebra zaboravio si Jozu...Dovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:09Zapad nas je zavadio!
Za mene nije bitno jesi li Miloš, Ahmed, Luka. Za mene je bitno da si ćovjek ba!
Najlakse po crnjama sta zna crnjola on konta to neki che guevara vidio fukare rodjeni i robija furaju che pa pomislio i to je che samo ovi iz rs nemaju para da odrzavaju bradu pa tako kod njih malo drugacija slika zarastao iz solidarnosti vidio nema berbera u rs
Tito je krao i nama je dao,exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:17Tebra zaboravio si Jozu...
Nekad si mogao zaspati na klupi u splitu, beogradu, banovićima niko ti riječ ne kaže!![]()
Cijeli svijet se klanjao titi, znas li koliko je drzavniks doslo na sahranu...staljinu lupao cipelu od stoDovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:20Tito je krao i nama je dao,exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:17Tebra zaboravio si Jozu...
Nekad si mogao zaspati na klupi u splitu, beogradu, banovićima niko ti riječ ne kaže!![]()
Ovi kradu, a ništa ne dadu!
Da je normalan sistem ne bi se zvao DEMOKRATIJA= KRADEMO TI I JA
KONTAŠ BA![]()
Sofiju Loren guzio.exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:22Cijeli svijet se klanjao titi, znas li koliko je drzavniks doslo na sahranu...staljinu lupao cipelu od stoDovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:20Tito je krao i nama je dao,exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:17
Tebra zaboravio si Jozu...
Ovi kradu, a ništa ne dadu!
Da je normalan sistem ne bi se zvao DEMOKRATIJA= KRADEMO TI I JA
KONTAŠ BA![]()
![]()
I duvao kubanku u bijeloj kući!Sky9 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:23Sofiju Loren guzio.exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:22Cijeli svijet se klanjao titi, znas li koliko je drzavniks doslo na sahranu...staljinu lupao cipelu od sto![]()
Kako molim te, de objasni?Demi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 11:14I tako, kmeljo dobi premalu kaznu, objektivno gledajuci. Taj strasan gubitak od prodaje karata sa sjevera ce nadoknaditi tako sto ljudi odu na ostale tribine. Nek je kapacitet stadiona bez sjevera nekih 8000, imaju priliku da im dodje toliko gledaoca protiv Posusja i ispada da nisu ni kaznjeni.
Miljenici saveza ponovo. Ali dobro, kmecite protiv vice i zatvarajte oci na ovo
Jel ovo sudija Bilbija na slici sa Santosom. Do jucer pili zajedno sad mu crveni daje
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ANamelessGhoul, Balorda, bhfanatic14, Bing [Bot], Fudo, Rule_hz, samirr i 73 gosta.