To je vec u domenu šbb - kbb, ali ono sto je cinjenica, a to je da je pritisak bio ogroman, da smo cekali titulu vec 7 godina, da nam je tada Zeljo dobro pobjegao sa brojem titula, da je jako puno novca ulozenu u tu ekipu, a cinjenica je da je Mehi titula krenula kliziti iz ruku i nema toga pitara koji je tada imao strpljenje za nekakvo dugorocnije pravljenje sistema, kluba cega sve ne. Niko tada za Kodrom zalio nije, tek poslije se njegov rad razmatrao i pocelo praviti opet kazem mit, jer do sada bi taj lik vani vec nesto uradio u trenerskoj karijeri, proslo je od tada evo vec 7 godina, trebalo bi da napreduje u trenerskoj karijeri, a ne da bude u kombinaciji (ako uopste i jeste) za trenera bilo kojeg kluba u BiH.nokee je napisao/la: ↑10 nov 2022, 14:44A ko kaze da trazi posla kod nas u ligi? Dodjes pricas s covjekom, prezentujes mu projekat pa ako se vidi u tome, pristati ce. Mada s nama vise ne vjerujem.Osttribine je napisao/la: ↑10 nov 2022, 14:35Ok i takav sav "izučen" bi trebao valjda posla traziti po Evropi, a ne u ovaj talog od lige dolaziti, ali ocito da ga po Evropi ne smatraju toliko strucnim koliko vi ovde na forumu neki mit stvarate o njemu. I kao sto u prethodnom postu napisah nemam svog favorita, a ni želja za trenera tako ne prebacuj mi ni Halilhodzica, niti bilo koga.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 nov 2022, 13:38
Pricamo o treneru koji je ucio zanat u Spaniji od pomocnika prvog tima, mladih i cini mi se rezervne ekipe Sociedada, nakon vrlo fine avanture kod nas, u Svicarskoj se dugo zadrzao. Trener koji je nekako imam osjecaj uvijek kandidat za selektora kad se bira ta pozicija.
Ako se mene pita nemaju ni Susic ni Bazdarevic nesto spektakularniji CV, tako da bi i Kodro u ovom nasem slucaju bio premija.
Ajde da budemo malo realni, pa glavna imena sto se spominju su Varesanovic, Akrapovic i slicni. Neki bi Halilhodzica mescini
Nije mit nikakav ali je kvalitet iznad lige sigurno i vjerovatno da se istrpio prvi put imali bi nesto dugorocnije.
Problem nama je sto ko god da dodje a da ima neke nove ideje, nesto novo, pitanje je igraca i odnosa prema tom "novom".
Stvarno mislim da je nikad gori i tezi posao nije nego sada naci trenera za FKS. Hiljadu stvari se mora poklopiti da to klikne..
Bilo kako bilo, kapa do poda ko god sad sjedne na nasu klupu jer uz neki dobar prelazni rok "objektivni" pitari ce ocekivati sve pobjede na proljece.