Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la alemsa » 11 nov 2022, 15:25

Blejzer10 je napisao/la:
11 nov 2022, 15:17
alemsa je napisao/la:
11 nov 2022, 15:07
jasmin10 je napisao/la:
11 nov 2022, 15:02
Pa zašto onda nije uzeo izbore ako su ga zavoljeli i ovi sto ga nisu voljeli?
Zato sto je liberalima bitnije gdje ce trans vrsiti nuzdu, i hoce'l Trump reci sta kontraverzno, ali evo pokajali su se, vide sad kako im je pod senilkom.
Haveru, ne može biti i da ga svi vole, i da izgubi poprilično komotno druge izbore.
Ne može biti evo pokajali su se, a izbori bili prije dva dana gdje su demokrate zabilježile najbolji rezultat u posljednjih 20 godina

Ono svejedno mi je, glasaj za koga hoćeš, ti tamo živiš, ali u rasponu od sat vremena si napisao 4 posta gdje sam sebi kontriraš. Nije za tvoje dobro da samo ponavljaš mantru bez da si uopšte i pokušao razmisliti šta pišeš
Kralju izdesavalo se stvari u kojim je Trump bio protiv misljenja vecine. Tipa ako medija napravi narativ da je policija losa, da ubijaju crnce da ovo ono, i sad vecina drustva se mozda slaze s tim ili ima tako misljenje ili su na granici, a Trump izadje i kaze 100% podrzavam policiju, ne smije niko policiji nista, i tako masu stvari sto je tom nekom tamo bitnije od bitnijih stvari. Kao da dodje sad neki kandidat u RS i kaze Ratko Mladic je zlocinac, dobit ce ki.te izbore u RS

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 11 nov 2022, 15:31

Il si se napio menstruacije ko mali ili si od rodjenja retardiran :think:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 nov 2022, 15:34

Klasicni liberizam, misljenje moze postajati ako se slazes s nama, a valjda trebate prihvatati drugacije :problem:

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 11 nov 2022, 15:39

Ne treba prihvatiti drugacije, treba makar saslusat ko sto i jesam

Onda sam ti u liberiznom duhu, kako ti kazes, postavio ti dijagnozu

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 nov 2022, 15:40

blueDBR je napisao/la:
11 nov 2022, 15:39
Ne treba prihvatiti drugacije, treba makar saslusat ko sto i jesam

Onda sam ti u liberiznom duhu, kako ti kazes, postavio ti dijagnozu
Lol ok

Ja baziram misljenje na osnovu licnih iskustava,ne mogu mrziti policiju jer mi medija govori, kad nikad nisam imao problem s njima, niti sam kad bio u zatvoru ni u pritvoru, imam par kazni u saobracaju, ali svaka intereakcija je prosla sasvim korektno, ponaso se sa postovanjem, nisam bio drzak, nekad mi da kaznu nekad me pusti i to je to. A neko tamo sto je naje.bo od murije ima vjerovatno drugacije misljenje.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 11 nov 2022, 15:46

Pa bog te **** usta ti si bijel kako ne kontas hahahahahah

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 nov 2022, 15:50

blueDBR je napisao/la:
11 nov 2022, 15:46
Pa bog te **** usta ti si bijel kako ne kontas hahahahahah
Mislim da najvise bijelci ginu od murije, ali mozes provjeriti.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 nov 2022, 15:52

Para je bilo samo zato sto se zagadjivalo nemilice,niko nije penala platio, porez vam skinuo da glasate opet za njega a država u K...Mislim čovjek je sam sjebao planetu zemlju za života i treba ga ubit a ne dizati spomenik..al jbg, sta ces, nas je narod lako kupiti, u BiH za paket pomoci od 100 do 1000 KM, u USA je to više hiljada ali je princip isti
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 nov 2022, 15:56

Ukanalio drzavu za kratkorocan uspjeh i opet popusio, da si imao Trumpa 8 godina sedmu ne bi imao sta jesti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 11 nov 2022, 16:09

Ti si ko ovaj Marko, kontas da je Tramp ostao jos jedan mandat da bi mogao zagrijat bazen serpu po serpu

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 11 nov 2022, 16:16

blueDBR je napisao/la:
11 nov 2022, 16:09

Ti si ko ovaj Marko, kontas da je Tramp ostao jos jedan mandat da bi mogao zagrijat bazen serpu po serpu
Na osnovu čega je bazirano tvoje mišljenje ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 nov 2022, 16:46

Slatinash_7 je napisao/la:
11 nov 2022, 15:52
Para je bilo samo zato sto se zagadjivalo nemilice,niko nije penala platio, porez vam skinuo da glasate opet za njega a država u K...Mislim čovjek je sam sjebao planetu zemlju za života i treba ga ubit a ne dizati spomenik..al jbg, sta ces, nas je narod lako kupiti, u BiH za paket pomoci od 100 do 1000 KM, u USA je to više hiljada ali je princip isti
Za to zadnje ti nije ti dobro poredjenje. Taj u Bosni sto dobije paket za glas, da glas ali mu se nista ne mjenja. Ovdje su bile drasticne promjene, pocevsi od ukidanja penala za Obamacare pa nadalje. Da taj politicar u Bosni ti kupi glas, pa onda vidis promjene ka pozitivnom, u masi sfera drugacije bi razmisljo. Nego tako povrsinski 2+2. Svako ko je drzo bilo kakav biznis ili radio za sebe, je osjetio da zaradjuje vise para a manje ga kosta, samim tim pokrece stvari oko sebe.

Tad sam imo vise radnika jer nisam mogao stici poso, sad imam manje radnika, ides sa mogucnostima. Samim tim sto sam imao vise radnika sam efektovo te ljude, sad ne mogu. Svatas

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 11 nov 2022, 17:22

Je li moguce da je Elon ovako glup lik da nije vidio, a cijeli svijet je odmah predvidio, da ce s verificiranjem doci do laznog predstavljanja? Izletilo mi par primjera, znaci moras se bas zadubiti da vidis da li je profil Bidena ili Muska real ili fake. Ko ima vremena da ulazi u svaki profil i provjerava…

Strasno mi je pao u ocima, ovo dijete od 10 god ne bi odobrilo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 nov 2022, 17:24

Finn je napisao/la:
11 nov 2022, 17:22
Je li moguce da je Elon ovako glup lik da nije vidio, a cijeli svijet je odmah predvidio, da ce s verificiranjem doci do laznog predstavljanja? Izletilo mi par primjera, znaci moras se bas zadubiti da vidis da li je profil Bidena ili Muska real ili fake. Ko ima vremena da ulazi u svaki profil i provjerava…

Kažem ja, cirkus teški. Odavno veću glupost nisam vidio :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 11 nov 2022, 18:00

Finn je napisao/la:
11 nov 2022, 17:22

Nema većeg smeća od tvitera. Skup nesrećenika svih nacionalnosti i opredjeljenja.
Mreža namjenjena liberalnim kapitalistima, gdje su svi ostali, po difoltu, manje vrijedni.
Da ne pričam koliko ima ljudi koji se lože da nekako utiču na javno mnjenje. Botova isto tako masu. Troduplih profila takođe.
Svojevremeno me drug nagovorio zbog nekog fantasya da napravim profil i kad sam vidio šta se piše, katastrofa.
Za Srbiju!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 nov 2022, 18:12

alemsa je napisao/la:
11 nov 2022, 16:46
Za to zadnje ti nije ti dobro poredjenje. Taj u Bosni sto dobije paket za glas, da glas ali mu se nista ne mjenja. Ovdje su bile drasticne promjene, pocevsi od ukidanja penala za Obamacare pa nadalje. Da taj politicar u Bosni ti kupi glas, pa onda vidis promjene ka pozitivnom, u masi sfera drugacije bi razmisljo. Nego tako povrsinski 2+2. Svako ko je drzo bilo kakav biznis ili radio za sebe, je osjetio da zaradjuje vise para a manje ga kosta, samim tim pokrece stvari oko sebe.

Tad sam imo vise radnika jer nisam mogao stici poso, sad imam manje radnika, ides sa mogucnostima. Samim tim sto sam imao vise radnika sam efektovo te ljude, sad ne mogu. Svatas
OK, slazem se, poređenje i nije baš najbolje ali je poenta ista, sto se vidi po tome da prvi dio posta nisi ni prokomentarisao..prodali ste se skupo za razliku od nas ovdje, ali mi evo trajemo 30 godina, ovim tempom planeta zemlja neće ni 50 pa ti vidi jel to uredu...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 nov 2022, 18:31

Ali mi je najjace da imaš jednog Alema koji je bio u Americi kad je predsjednik bio Obama, pa Trump, pa sad Biden i zna kako je bilo pod tim predsjednicima.

I imaš ove ostale koji su cijelo vrijeme u Bosni i kad je predsjednik bio Obama, pa Trump, pa sad Biden i koji o stanju u Americi znaju samo sa TV-a.

I pričaju Alemu kako je u Americi i još ga vrijedjaju :rol: :rol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 11 nov 2022, 18:34

kraljttbvb je napisao/la:
11 nov 2022, 18:31
Ali mi je najjace da imaš jednog Alema koji je bio u Americi kad je predsjednik bio Obama, pa Trump, pa sad Biden i zna kako je bilo pod tim predsjednicima.

I imaš ove ostale koji su cijelo vrijeme u Bosni i kad je predsjednik bio Obama, pa Trump, pa sad Biden i koji o stanju u Americi znaju samo sa TV-a.

Realno. Lik iz prve ruke prica, i najbitnije, uvijek naglasi da gleda iz finansijskog aspekta. Ne prica o pravima, slobodi itd, samo koliko para se zaradjuje i kad je najbolje zaradjivao.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 nov 2022, 18:46

11 nov 2022, 18:12
alemsa je napisao/la:
11 nov 2022, 16:46

OK, slazem se, poređenje i nije baš najbolje ali je poenta ista, sto se vidi po tome da prvi dio posta nisi ni prokomentarisao..prodali ste se skupo za razliku od nas ovdje, ali mi evo trajemo 30 godina, ovim tempom planeta zemlja neće ni 50 pa ti vidi jel to uredu...
Nema dokaza niti je kad bilo koliko mi uticemo na ozone layer, odnosno na global warming. Dokazali su da uticemo, ali ne koliko, a to da zemlja nece postojati za 50 godina je cisto tvoje misljenje/spekulacija koja nije dokazana, niti ima trenutno cistih dokaza da ce se to desiti.

@kralj i finn

Ma dobro ljudi imaju svoje misljenje, meni je nebitno hoce'l trans pisati gdje i ja ili ce mu napraviti poseban wc, uopste me ne interesuje, hoce'l se gay prcat na ulici ili u vili ne zanima me. Mislim imam misljenje u vezi toga ali me ne doticne ili ovako ili onako. Zanima me sto direktno utice na mene, predjem u prosjeku 40 hiljada milja godisnje, oko 15 milja po gallonu prosjek, pod Trumpom gorivo nikad nije preslo $2, vazda bilo oko $1.50-$1.70 sad je $3+, pa ti vidi koliko na mene utice taj $1+ na godisnjem nivou. Znaci pod Trumpom to nisam morao placati, sad moram (i prije je Ukrajine skocilo odma gorivo cim je ovaj usao). Imo 5-6 projekata sedmicno konstatno, sad 2, eventualno 3, nesto za poso sam placo $12 jedinku (a tog potrosim oko 15 u prosjeku sedmicno), sad $17, plus mi taxu digo i sve ostalo. I normalno da mi je Trump bio 20 puta bolji.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 11 nov 2022, 18:49

kraljttbvb je napisao/la:
11 nov 2022, 18:31

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kad dođe i Konjic na red, pa ti neki iz Kladuše počne soliti pamet kako je tebi u Konjicu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.