malo postovanja prema legendi ne bi skodilo.gloryhunter je napisao/la:nadam se da ce enrique potpisat novi ugovor.....ic u villu mu nema smisla jer je newcastle bolji, u manchesteru tesko da moze igrat pored evre i fabia...jedino oni glupi dalglish se uvatio nasih igraca...ajde magla od nas
Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Newcastle United F.C.
You are someone else I am still right here
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti na mog forumaša, nije to on tako mislio. Valjda i on zna da je Kenny bio i naš menadžer(nebitno što se nije dugo zadrž'o).fera je napisao/la:malo postovanja prema legendi ne bi skodilo.gloryhunter je napisao/la:nadam se da ce enrique potpisat novi ugovor.....ic u villu mu nema smisla jer je newcastle bolji, u manchesteru tesko da moze igrat pored evre i fabia...jedino oni glupi dalglish se uvatio nasih igraca...ajde magla od nas
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- King Kenny
- Kontakt:
Sljedeci ko uvrijedi King Kenny-a dobit ce ban,pa vi vidite
Kakav je taj Enrique sto se spominje..

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ma onako ja ga ne bi volio u liverpoolu.King Kenny je napisao/la:Sljedeci ko uvrijedi King Kenny-a dobit ce ban,pa vi vidite![]()
@monolog nema oprastanja kad je king kenny u pitanju.
btw edgar vam je otisao na posudbu u burnley
- gloryhunter
- Kontakt:
znam ja da je kenny bio u newcastleu, bio je manager kad su u zagrebu igrali kvalifikacije za ligu prvaka..fera je napisao/la:ma onako ja ga ne bi volio u liverpoolu.King Kenny je napisao/la:Sljedeci ko uvrijedi King Kenny-a dobit ce ban,pa vi vidite![]()
@monolog nema oprastanja kad je king kenny u pitanju.
btw edgar vam je otisao na posudbu u burnley
nego se on uvatio nasih igraca..nedamo nikog...eto mu perch

enrique je top3 lijevi bek premier lige...
edgar nije odavno u nas....
Enrique je moj idol najdrazi mi u Newcastleu .. po meni medu boljim bekovima u citavoj Europi ...
Poludio bi kad bi otisao ..
dobar je Enrike, samo po nekad malo prgav, al nema šta dobar i u ofanzivi i defanzivi...NEWCASTLE je napisao/la:Enrique je moj idol najdrazi mi u Newcastleu .. po meni medu boljim bekovima u citavoj Europi ...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- gloryhunter
- Kontakt:
posto sad imamo 35m za ljetni shoping..non stop nas se povezuje sa svakakvim igracima.
evo neki dan povezani smo sa portugalcem miguelom iz valencie, lik se povukao iz repke....31 godina..desni bek...no thanks...
onda neki perotti iz seville...opet no thanks imamo dosta veznih igraca....a opet nije neka extra klasa...
onda sturridge...opet no thanks jer imamo rangera...ali opet cemo trebat kupit 2 napadaca ali sturrridge nista...
hocemo gervinha, irelanda(ako bude dobar) i jos 3 igraca....
sigurni exit: kuqi, campbell
mozebitni: perch, lovenkrands, donaldson, zamblera, routledge, xisco
evo neki dan povezani smo sa portugalcem miguelom iz valencie, lik se povukao iz repke....31 godina..desni bek...no thanks...
onda neki perotti iz seville...opet no thanks imamo dosta veznih igraca....a opet nije neka extra klasa...
onda sturridge...opet no thanks jer imamo rangera...ali opet cemo trebat kupit 2 napadaca ali sturrridge nista...
- kumkalesic
- Kontakt:
Prijatelju, a jesil ti siguran da Newcastle United jos uvijek ima te novce od Carrolla, posto sam cuo da predjednik Ashley puno voli igrati otvoreni pokergloryhunter je napisao/la:posto sad imamo 35m za ljetni shoping..non stop nas se povezuje sa svakakvim igracima.

Joint_fc
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma uložiće se veći dio tog novca(samo, sigurno će sada onih 5 miliona koliko je izdvojeno za Ben Arfu nadoknaditi Ashley i staviti u svoj džep
). Iskreno, da je novac došao zbog prodaje Gutierreza, Coloccinija ili nekog trećeg, sumnj'o bih u dalje ulaganje istog, al' kako je otišlo dijete Newcastle-a, onda je najmanje što Ashley može učiniti ulaganje barem 30-ak miliona za nove igrače(znaš valjda kako bi se proveo kada bi se digli Toon Army
), tako da...
Što se tiče Kuqi-ja, ja na njega i ne gledam kao na igrača.
On je tu samo da bismo na papiru imali napadača više i to je to. Kao da je ko zamišlj'o da ćemo bukvalno u 2 dana ostati bez prva 2 napadača(Carroll otiš'o, a Ameobi povrijeđen)? Da je bilo više vremena, sigurno bismo gledali nekog boljeg i naravno mlađeg napadača u dresu Newcastle-a, al' prijelazni rok je završen, pa se sada mogu uzimati samo igrači koji nisu pod ugovorom. 

Što se tiče Kuqi-ja, ja na njega i ne gledam kao na igrača.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ne znam tip je stvarno lud, mislim da su protiv njega i bili u nekoliko navrata protesti navijaca, nikako mi ne izgleda kao covjek koji bi pomogao klubu, vec upravo suprotno...mozda gluposti pisem ali takav mi utisak ostavlja svaki njegov potez
Joint_fc
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Ima tu dosta kombinacija, ajmo redom...gloryhunter je napisao/la:
Kuqi, Cambell, Xisco, Routledge i Zamblera sigurno napuštaju klub. Iz njih u drugi krug igrača koji napuštaju St James' Park su Smith i Loven, Krul ili Forster te još neki juniori koje ne računam (Grieve, Donaldson, Edmundsson itd...).
U prvi krug sam stavio Waynea i Xisca jer ne bi bili na posudbama da Pardew ne računa ozbiljno na njih, Xisco kad mu se mogla dati prilika nije mu dana, a Routledge je dokazao da je njegov rang Championship u više navrata. Ostale poput Zamblere mislim da ne treba spominjati.
Krul ili Forster? Tu odliku će Pardew (zajedno sa Carverom, čijim dolaskom se vidi pomak u igri) trebati donjeti ovog ljeta, jer sigurno da Forster koji soldino brani u Celticu neće prihvatiti ulogu trećeg golmana u klubu, a u slučaju da ga se stavi za drugog golmana Krul postaje treći. Teško da će i Krul prihvatiti činjenicu da nakon neloših 15-ak utakmica u prvom dijelu sezona zaslužuje biti tek treći golman kluba.
Smith vjerojatno napušta klub jer se njegova velika plaća ne poklapa sa novim Ashleyevim planom, neće ga biti sve do ljeta što je dug period, a i ne bi bilo loše zaraditi nešto sitniša prije nego što bude mogao otići u neki drugi klub prije nego što mu istekne ugovor. Loven ako nastavi sa lošom formom vjerojatno će biti na izlaznim vratima kluba jer mu kao i Smithu ugovor istiće na kraju sljedeće sezone i ne bi bilo loše zaraditi nešto malo love njegovom transferu, jedino ga spašava što nema veliku plaću. Ionako je još u prvom dijelu sezone izjavio da bi se volio vratiti u Dansku, čak ga se povezivalo da bi na zimu mogao u Kopenhagen, što mi se ne ćini toliko nerealan transfera ovog ljeta.
Perch teško da će već ovo ljeto napustiti klub jer ima još dug ugovor i premda na terenu igra loše Pardew ga je u više navrata pohvalio i izjavio da je muse sviđa njegova borbenost itd. Ni Enrique na počeku nije bio pretjerano bolji, a sada ga traži pola nogometne europe.
Mislim da Enrique napušta klub već ovog ljeta, te se lako moglo pročitati iz njegovih izjava proteklih dana. Produživanje ugovora bi mogla biti samo formalnost za dizanje cijene.
Ne bi me iznenadilo i da LuaLua napusti klub ovo ljeto, skoro 21, a još nije ni blizu prve momčadi, ozljeda ga je zeznula. Ako dovedemo jedno krilo ovo ljeto, mislim da je on na izlaznim vratima kluba, vjerojatno neka momčad iz Championshipa.
I sad oni za koje mislim da će sigurno igrati za nas i sljedeću sezonu: Harper, Colo, Willie, Saylor, Simpson, Perch, Nolan, Barton, Gosling, Guthrie, Vučkić, Ben Arfa, Ferguson, Ameobi, Best, Ranger;
- gloryhunter
- Kontakt:
kupovine:
ireland 6-7m, kranjcar 6m, gervinho 10m, sakho 12..taman 35m....
ireland 6-7m, kranjcar 6m, gervinho 10m, sakho 12..taman 35m....
- Red Assassin
- Kontakt:
Evo odlicnog rjesenja za vas:
Napadač Panathinaikosa Djibril Cisse je potvrdio da želi napustiti Grčku nakon što je postao meta rasističkih uvreda sa tribina.
Tu informaciju je raširenih ruku dočekao Newcastle United koji bi Cissea mogao dovesti kao slobodnog igrača. Cisse je otkrio da planira podnijeti službenu žalbu UEFA-i nakon što su navijači rivalskog Olympiakosa skandirali rasističke slogane, te imitirali glasove majmuna i bacali banane na njega tokom posljednjeg gradskog derbija. Pravila UEFA-e nalažu da u tim situacijama igrač može dobiti prijevremeni raskid ugovora, što Cisse namjerava iskoristiti i već u februaru napustiti Panathinaikos.
Trener Newcastlea Alan Pardew je u potrazi za novim pojačanjem koje bi osvježilo njegovu ekipu, a Cisse, koji već ima premierligaško iskustvo u dresu Liverpoola, bi bio odlično pojačanje.
Napadač Panathinaikosa Djibril Cisse je potvrdio da želi napustiti Grčku nakon što je postao meta rasističkih uvreda sa tribina.
Tu informaciju je raširenih ruku dočekao Newcastle United koji bi Cissea mogao dovesti kao slobodnog igrača. Cisse je otkrio da planira podnijeti službenu žalbu UEFA-i nakon što su navijači rivalskog Olympiakosa skandirali rasističke slogane, te imitirali glasove majmuna i bacali banane na njega tokom posljednjeg gradskog derbija. Pravila UEFA-e nalažu da u tim situacijama igrač može dobiti prijevremeni raskid ugovora, što Cisse namjerava iskoristiti i već u februaru napustiti Panathinaikos.
Trener Newcastlea Alan Pardew je u potrazi za novim pojačanjem koje bi osvježilo njegovu ekipu, a Cisse, koji već ima premierligaško iskustvo u dresu Liverpoola, bi bio odlično pojačanje.
- gloryhunter
- Kontakt:
ma dobar je ima dobru statistiku u grckoj, ali neznam sklon je nekako ozljedama iako to nije slucaj u zadnje vrijeme...ako bi dosao igrao bi prvu postavu sigurno...ipak je francuski internacionalac...iduci ozbiljan napadac nam je tek shoal ameobiRed Assassin je napisao/la:Evo odlicnog rjesenja za vas:

Dobro bi nam cisse dosao nije on jos za odbaciti a treba nam jos jedan dobar napadac pod hitno. Mogao bi dobro funkcionisati s bestom. Samo sto bas nesto i ne vjerujem da ce od ovog nesto biti. . .
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
ma dobar je cisse... meni pravo drag igrac. ne bi on bio sad neka zvijezda bas al bio bi vam fina napadacka opcija.
Najbolje bi bilo da dovedete Zajka Zebu koji bi sjajno povezao tu sredinu i hranio loptama navalu svraka...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gloryhunter
- Kontakt:
zajka zeba who??? no thanks...Saurman je napisao/la:Najbolje bi bilo da dovedete Zajka Zebu koji bi sjajno povezao tu sredinu i hranio loptama navalu svraka...
za spomenuti je da su tiote, i carver(asistent) potpisali dugogodisnje ugovore s klubom...
cekamo jos potpise enriquea i bartona i onda smo mirni sto se toga tice.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Potpis ugovora sa Tioteom je pao kao kec na desetku. Odličan posao; i sami smo mogli vidjeti koliko nam znači. Nego, ono što je zanimljivo je da je produžio ugovor na 6 godina.
Znači, ne'a zime na St. James Parku.
A izgleda da je odbio produženje ugovora(kako sad pročitah). No, za nadati se da će se to popraviti u sljedećih nekoliko dana, pa da i on produži vjernost, jer je jedan od najvažnijih igrača ove sezone. Navodno je zapelo oko dužine ugovora(dakle, nije visina plate u pitanju). Joey je želio trogodišnji ugovor, a Pardew i družina su mu ponudili dvogodišnji. Ukoliko ne potpiše ugovor do kraja sezone, vjerovatno će napustiti St. James Park, a kao moguće destinacije se navode Aston Villa i HSV.
Nego, danas je na pomolu meč protiv Boltona na St. James Parku. Svi znamo kako je završio meč na Reebok-u(5:1 za Bolton), pa je vrijeme za osvetu. Dakako, na tom meču je Coloccini pocrvenio, a Williamson nakon istoga dobio kaznu zbog "udaranja" Elmandera. Njih dvojica imaju motiv više, pa se nadam kako će Elmander i Klasnić izvisiti danas kada su prilike i golovi u pitanju.
Jedan podatak(zanimljiv, moram priznati):Newcastle nije pobijedio ligašku(misli se na Premiership) utakmicu koja se igra subotom u 16:00 još od Avgusta 2008.
Danas se očekuje sljedeća postava:
Harper - Sipson, Enrique, Coloccini, Williamson - Tiote, Barton, Jonas, Nolan(c) - Lovenkrads, Best. Dakle nepromijenjen sastav u odnosu na prethodnu utakmicu, tako da se s pravom mogu očekivat' nova 3 boda i učvršćivanje pozicije.

gloryhunter je napisao/la:cekamo jos potpis bartona i onda smo mirni sto se toga tice

Nego, danas je na pomolu meč protiv Boltona na St. James Parku. Svi znamo kako je završio meč na Reebok-u(5:1 za Bolton), pa je vrijeme za osvetu. Dakako, na tom meču je Coloccini pocrvenio, a Williamson nakon istoga dobio kaznu zbog "udaranja" Elmandera. Njih dvojica imaju motiv više, pa se nadam kako će Elmander i Klasnić izvisiti danas kada su prilike i golovi u pitanju.
Jedan podatak(zanimljiv, moram priznati):Newcastle nije pobijedio ligašku(misli se na Premiership) utakmicu koja se igra subotom u 16:00 još od Avgusta 2008.

Danas se očekuje sljedeća postava:
Harper - Sipson, Enrique, Coloccini, Williamson - Tiote, Barton, Jonas, Nolan(c) - Lovenkrads, Best. Dakle nepromijenjen sastav u odnosu na prethodnu utakmicu, tako da se s pravom mogu očekivat' nova 3 boda i učvršćivanje pozicije.