FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znate me ja svakog mrzim 

Zukan se po običaju bruka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar kandidat ako je istina 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel' to onaj što ima dobru kćerkuLucas je napisao/la: ↑11 nov 2022, 18:00I Zoran Lukić je naš bivsi igrac, koji preko 30 godina živi u Švedskoj. Bio je dva puta prvak Švedske i dva puta osvajac kupa dok je vodio Djurgarden, ali nakon toga mu je karijera u padu. Vidjecemo, treba to što prije riješiti.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam ga pratio, samo one dvije tekme protiv Zrinjskog, kakav fudbal gaji, klubovi gdje je radio...?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jedan od boljih veznjaka koje smo imali. Samo pogledaj derbi 0:3 na Grbavici, jedna od najboljih partija nasih igraca koje se sjecam. Doktorski rad, ko Cazorla je izgledo tadBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 nov 2022, 23:34ja majke mi ne kontam sta ste vi vidjeli u Crepulji
i od prije kad se spominju igraci on se istice nesto
mrtvi prosjek i nista me nije impresionirao da kazes nesto wow
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljetos uveo Šerif u grupnu fazu Evropske lige, u kojoj su u teškoj grupi bili treci sa 4 boda, a zahvaljujuci toj jedinoj pobjedi protiv Omonije (ostvarena sa Tomasom na klupi) izborili su proljece u Evropi.Dobio otkaz nakon prvog i jedinog poraza na klupi Šerifa, i to od drugoplasirane ekipe u prvenstvu. Bez obzira na taj poraz ostavio ih je na + 6 u odnosu na tog konkurenta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 nov 2022, 18:53Nisam ga pratio, samo one dvije tekme protiv Zrinjskog, kakav fudbal gaji, klubovi gdje je radio...?
c/p ^

Prije toga je vodio par turskih klubova gdje se nije puno zadržao ali mlad je trener
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kad gledas nase trenere Musemic, Varesanovic, Vule onda je on sjajan. ako se moze treba ga dovesti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
volimo mi tumbati posebno u veznom pa imamo sto imamonapoleon72 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 01:02Ma brate pravi onaj deep lying playmaker koji zuji na 25-30 metara od svog gola, uzima loptu od stopera i prenosi dalje. Kreativan a i radilica, Xabi Alonso za sirotinju, ili Carrick u Fergijevom Unitedu. Sezonu poslije duple, kad njega nije bilo, vidjela se ogromna razlika na terenu jer Alen Mustafic to nije mogao igrat, nije ni Gavric iako je on npr imao nevjerovatno tacan dugi pas, al je bio trom i pokrivao je vrlo mali prostor. Kasnije je Pejovic jedno vrijeme bio u toj ulozi (prvi dio sezone), pa TSS i Kapic kojim to nije prirodna pozicija i uloga, Secerovic koji je slican kao i Gavric... Tek sad bismo u Cirjaku eventualno mogli dobit slicnog igraca. Bez takvog igraca imas situaciju iz proljetnog dijela sezone 20/21 (Pejovic nije htio, Susic nije mogao), gdje ti stoperi moraju "kreirat" napade i salju neke duge lopte naprijed, potrosi se more lopti, jer se niko ne spusta da uzme loptu i prebaci je bez po muke do krila ili desetke.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 nov 2022, 23:34ja majke mi ne kontam sta ste vi vidjeli u Crepulji
mislim i ja da je bolji igrac od svih nabrojanih bar po periodu kod nas
mozda je i fazon u tome sto je u nasoj ligi naucna fantastika iznijeti loptu i povezati odbranu i ofanzivu
osim Crepulje ja znam i za Sadikovica koji je to dobro radio i to je to za cijelu ligu
tad smo bili sila manje vise svih 11spezial je napisao/la: ↑11 nov 2022, 19:05Jedan od boljih veznjaka koje smo imali. Samo pogledaj derbi 0:3 na Grbavici, jedna od najboljih partija nasih igraca koje se sjecam. Doktorski rad, ko Cazorla je izgledo tadBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 nov 2022, 23:34ja majke mi ne kontam sta ste vi vidjeli u Crepulji
nisi morao strahovati za odbranu a gore Rahman Ahmo i firgos na vrhuncu haman
haj sad povezi dole Trako gore Nurdin il Hamza na krilu
ne bi ih Iniesta povezao
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pamtim ja i malo starija vremena i starije igracef0rest1946 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 13:48Hajdeee je napisao/la: ↑11 nov 2022, 08:38Bez ljutnje, lose gledas fudbal bruze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 nov 2022, 23:34ja majke mi ne kontam sta ste vi vidjeli u Crepulji
mrtvi prosjek i nista me nije impresionirao da kazes nesto wow![]()
Crepulja je bio igracina, fali nam takav igrac da poveze sve.
a osim nasih gledam cesto iako to nije mjerilo kako iznose Brozovic il Partey recimo loptu
opet se popuni statistika da se po koji gol
ybg moje misljenje mozda grijesim al tu smo da prodiskutujemo ljudski
Odbrana nam je qarina obična.
Jest, Andreu Lukic, bivšu manekenku. Povukla se iz javnosti nakon udajeMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 nov 2022, 18:51Jel' to onaj što ima dobru kćerku![]()

3 gola im juniori zabili,e bruke i prvog tima
Bravo za juniore

Bravo za juniore

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Juniore stavit da igraju, kakvi ovi manekeni, al ovo je ozbiljno
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 8 gostiju.