ima li gdje video pressice?
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Pa prenesi sta je rekao jbm ga ja

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Velika pobjeda bez rezultatskog značaja,prolaz na SP je nemoguća misija,ja bih mjenjao pobjedu za 5-15 minuta Amsala Delalića,Mulića, /Kondića i Gatarića-da su pozvanj/,njima bi to bio veliki podstrek u karijeri i osnova za širenje rostera.Dok god se pozivaju totalni amateri Sejfić,Tomić,Avdić...neće biti napredka.
-
- Kontakt:
Uvijek neko sere, sto nema ovog, sto nema onog. Čestitke momcima na srčanoj igri i pobjedi sve drugo šuplja pričaovisnik je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:55Velika pobjeda bez rezultatskog značaja,prolaz na SP je nemoguća misija,ja bih mjenjao pobjedu za 5-15 minuta Amsala Delalića,Mulića, /Kondića i Gatarića-da su pozvanj/,njima bi to bio veliki podstrek u karijeri i osnova za širenje rostera.Dok god se pozivaju totalni amateri Sejfić,Tomić,Avdić...neće biti napredka.
na koga li je mislio ovo na kraju presice, na sulejmanovića?
Mislim da aludira na Atica i Sulejmanovica, jer nema osnove da se prica o puskama i odbrani domovine, a da se to odnosi na Robersona.
Na 21. minuti je najavio da ce napraviti neke poteze i bas me zanima sta ima u planu. Sve vise mi prirasta srcu, vidi se da daje sve od sebe i da mu nije svejedno zbog svega sto se desilo. Zato je i imao toliku zelju da dobijemo ovu utakmicu, kako bi manekeni vidjeli da nisu nezamjenjivi. I u kratkoj izjavi Kemi Ahmetovicu odmah nakon meca htio je indirektno skrenuti paznju na nesto. Mislio sam da se to odnosilo na sudjenje i da ce presutjeti zbog potencijalne kazne ili tako nesto, a izgleda da to ipak nema veze s tim. Ako mu je i u tim trenucima velike radosti bas to bilo na umu, onda su mu se ocigledno debelo zamjerili.

Nevjerujem da je mislio na sulju jer je on poslao i ljekarske nalaze. Ali opet ko zna..Ghuraba je napisao/la: ↑11 nov 2022, 23:14Mislim da aludira na Atica i Sulejmanovica, jer nema osnove da se prica o puskama i odbrani domovine, a da se to odnosi na Robersona.Na 21. minuti je najavio da ce napraviti neke poteze i bas me zanima sta ima u planu. Sve vise mi prirasta srcu, vidi se da daje sve od sebe i da mu nije svejedno zbog svega sto se desilo. Zato je i imao toliku zelju da dobijemo ovu utakmicu, kako bi manekeni vidjeli da nisu nezamjenjivi. I u kratkoj izjavi Kemi Ahmetovicu odmah nakon meca htio je indirektno skrenuti paznju na nesto. Mislio sam da se to odnosilo na sudjenje i da ce presutjeti zbog potencijalne kazne ili tako nesto, a izgleda da to ipak nema veze s tim. Ako mu je i u tim trenucima velike radosti bas to bilo na umu, onda su mu se ocigledno debelo zamjerili.
Ghuraba je napisao/la: ↑11 nov 2022, 23:14Mislim da aludira na Atica i Sulejmanovica, jer nema osnove da se prica o puskama i odbrani domovine, a da se to odnosi na Robersona.Na 21. minuti je najavio da ce napraviti neke poteze i bas me zanima sta ima u planu. Sve vise mi prirasta srcu, vidi se da daje sve od sebe i da mu nije svejedno zbog svega sto se desilo. Zato je i imao toliku zelju da dobijemo ovu utakmicu, kako bi manekeni vidjeli da nisu nezamjenjivi. I u kratkoj izjavi Kemi Ahmetovicu odmah nakon meca htio je indirektno skrenuti paznju na nesto. Mislio sam da se to odnosilo na sudjenje i da ce presutjeti zbog potencijalne kazne ili tako nesto, a izgleda da to ipak nema veze s tim. Ako mu je i u tim trenucima velike radosti bas to bilo na umu, onda su mu se ocigledno debelo zamjerili.
Nije Atic tema....obraca se onima koji nisu igrali a bune se...Problem je sto im sada najmanja povreda kao smeta a za 2,3 dana sve ok...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 11 nov 2022, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kod nas je problem sto nemamo puno velikih igraca, pa onda i oni koji su nivo aba2 lige glume zvijezde i igracine.
Ako se vec sad zna da Roberson nece igrati u Francuskoj, onda je ludost ne pozvati Alibegovica za tu utakmicu. Ok, Delalic moze biti koristan, ali ne za 20+ minuta jer nema poene u rukama. Ovako bi Penava mogao mijenjati Kamenog tih 5-6 minuta (pogotovo jer su Wembanyama i Kamagate mrsavi kao i on i treba nam takav centar), a i Amara 10-ak na 4. Delalic moze uskociti na 3 da odmori Lazica, a od minutaze na ovim visokim pozicijama ako mu sta ostane. Sejfic nema sta traziti na parketu. Francuska ima 7-8 'anonimusa' u ovom rosteru i - uz neku ludu srecu - mozda i mozemo uci u zadnju cetvrtinu s dostiznim zaostatkom. Naravno, tesko je ocekivati da neki igraci (Vrabac i Lazic prvenstveno) ponove ovakvu utakmicu, ali mi se moramo bacati na glavu, pa sta Bog da. Eventualna pobjeda bi sve mogla okrenuti u nasu korist.
Ako se vec sad zna da Roberson nece igrati u Francuskoj, onda je ludost ne pozvati Alibegovica za tu utakmicu. Ok, Delalic moze biti koristan, ali ne za 20+ minuta jer nema poene u rukama. Ovako bi Penava mogao mijenjati Kamenog tih 5-6 minuta (pogotovo jer su Wembanyama i Kamagate mrsavi kao i on i treba nam takav centar), a i Amara 10-ak na 4. Delalic moze uskociti na 3 da odmori Lazica, a od minutaze na ovim visokim pozicijama ako mu sta ostane. Sejfic nema sta traziti na parketu. Francuska ima 7-8 'anonimusa' u ovom rosteru i - uz neku ludu srecu - mozda i mozemo uci u zadnju cetvrtinu s dostiznim zaostatkom. Naravno, tesko je ocekivati da neki igraci (Vrabac i Lazic prvenstveno) ponove ovakvu utakmicu, ali mi se moramo bacati na glavu, pa sta Bog da. Eventualna pobjeda bi sve mogla okrenuti u nasu korist.
Ghuraba je napisao/la: ↑12 nov 2022, 00:34Kod nas je problem sto nemamo puno velikih igraca, pa onda i oni koji su nivo aba2 lige glume zvijezde i igracine.
Ako se vec sad zna da Roberson nece igrati u Francuskoj, onda je ludost ne pozvati Alibegovica za tu utakmicu. Ok, Delalic moze biti koristan, ali ne za 20+ minuta jer nema poene u rukama. Ovako bi Penava mogao mijenjati Kamenog tih 5-6 minuta, a i Amara 10-ak na 4. Delalic moze uskociti na 3 da odmori Lazica, a od minutaze na ovim visokim pozicijama ako mu sta ostane. Sejfic nema sta traziti na parketu. Francuska ima 7-8 'anonimusa' u ovom rosteru i - uz neku ludu srecu - mozda i mozemo uci u zadnju cetvrtinu s dostiznim zaostatkom. Naravno, tesko je ocekivati da neki igraci (Vrabac i Lazic prvenstveno) ponove ovakvu utakmicu, ali mi se moramo bacati na glavu, pa sta Bog da. Eventualna pobjeda bi sve mogla okrenuti u nasu korist.
To i jeste problem, svi glume Patriote a kada nam najvise trebaju ljute se...jbt ,igrac Slavije odigra solidno..Sejfic Koji nema pojma ,trudi se barem.
Sa večerašnjim pristupom + Roberson ili Alibegović na terenu ja mislim da možemo parirati Francuzima i biti u nekom egalu veći dio utakmice.
Jedino nas može koštati umor i kratka rotacija, to je i Bećiragić večeras govorio da se boji da igrači u Francuskoj ne padnu (fizički) već u drugoj četvrtini.
Ali sa identičnim rosterom kao večeras, tj. bez Robersona ili Amara, protiv Francuza mislim da su nam šanse baš baš male.
Jedino nas može koštati umor i kratka rotacija, to je i Bećiragić večeras govorio da se boji da igrači u Francuskoj ne padnu (fizički) već u drugoj četvrtini.
Ali sa identičnim rosterom kao večeras, tj. bez Robersona ili Amara, protiv Francuza mislim da su nam šanse baš baš male.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma da nije Wembanyame ne bi uopšte otpisao našu reprezentaciju, ovako mislim da ćemo teško ostvariti rezultat. Nije to Dončić od 198 ili Šroder od 188 da možeš mijenjati čuvare na njemu, mi nemamo igrača koji je u 12 cm visine sa njim. Ali nada zadnja umire, Bekir je stvarno fantastično posložio ove limitirane ali požrtvovane momke 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
pa moraju,reprezentacija je jedino sto je ostalo preko cega se mozes prodati,jer ozbiljni agenti su podavno vec skontali da nasi kosarkasi kaskaju za drugim evropljanimalumani je napisao/la: ↑12 nov 2022, 00:39Ghuraba je napisao/la: ↑12 nov 2022, 00:34Kod nas je problem sto nemamo puno velikih igraca, pa onda i oni koji su nivo aba2 lige glume zvijezde i igracine.
Ako se vec sad zna da Roberson nece igrati u Francuskoj, onda je ludost ne pozvati Alibegovica za tu utakmicu. Ok, Delalic moze biti koristan, ali ne za 20+ minuta jer nema poene u rukama. Ovako bi Penava mogao mijenjati Kamenog tih 5-6 minuta, a i Amara 10-ak na 4. Delalic moze uskociti na 3 da odmori Lazica, a od minutaze na ovim visokim pozicijama ako mu sta ostane. Sejfic nema sta traziti na parketu. Francuska ima 7-8 'anonimusa' u ovom rosteru i - uz neku ludu srecu - mozda i mozemo uci u zadnju cetvrtinu s dostiznim zaostatkom. Naravno, tesko je ocekivati da neki igraci (Vrabac i Lazic prvenstveno) ponove ovakvu utakmicu, ali mi se moramo bacati na glavu, pa sta Bog da. Eventualna pobjeda bi sve mogla okrenuti u nasu korist.
To i jeste problem, svi glume Patriote a kada nam najvise trebaju ljute se...jbt ,igrac Slavije odigra solidno..Sejfic Koji nema pojma ,trudi se barem.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Shategabri
- Kontakt:
Za 3 poena Kenan Kamenjaš, e ovo se zove iznenađenje! 

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.